Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 6.12.2016. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Evo jedan dobitni tiket sa mog blogga :

ODB - KEDZ KOZLE-ISTANBUL BB      Tip: KEDZ KOZLE TO WIN

Ruk -   FRANCE W - GERMANY W        TIP  1X
 QUEEN OF SOUTH - ST MIRREN  Tip QUEEN OF SOUTH daje gol
MANCHESTER CITY - CELTIC     Tip 1

Nema analize niti imam vremena ali tipovi su razradjeni u dusu i ovo ulazi ko sto pjan ulazi u kafanu....

prije sat vremena, bersuomnja said:

i ja sam im pisao, i na fejs i prek emaila.. nista... bet365 online kladionica" rel="external">bet365 mi veli kaj se ispricavaju i znaju da sam frustriran ali ne mogu mi pomoci.. :angry:

Bet iz dana u dan dokazuje krajnju neprofesionalnost... u najmanju ruku su se mogli ispricat igracima i dat void

na vašem mjestu bi išao na chat i srao im maksimalno..s bet365 za razliku od ostalih online kladionica imam dobra iskustva. npr. prije nekih godinu dana, igrao sam over 10.5 u tenisu, napravili su velike greške pri postavljanju koef uživo taman prije početka meča. over 10.5 je bio oko 2.50 a 9.5 oko 1.50, dok je u drugim kladionicama bio over 9.5 bio 1.20 a over 10.5 oko 1.60 (igrao je karlović ili isner ).. stavio sam par stotina eura, prošo lagano, nakon 1.seta obračunato i pare sjele i odem spavati. ujutro se probudim i ima puno manje novaca na računu, i dočeka me poruka da su koef ispravljeni jer su bili krivo postavljeni. odem na chat, nasrao im da tako mogu reći za svaki meč nakon što prođe da su koef bili krivo postavljeni..nakon 15 minuta rasprave su mi dali bonus 100 eura. jest da sam bio oštećen za 200 i nešto eura ali bolje išta nego ništa. sličan primjer sam imao par mjeseci kasnije, ništa ne gubite ako im serete, osim par minuta vremena. jedino je zajeb što vas je više u ovom slučaju.

prije 2 sati, Dominik999 said:

Baš to čak ne ni live toliko koliko cash out sistem... sve na svoju vodu voze, ne može to tako

prije 2 sati, Dominik999 said:

Baš to čak ne ni live toliko koliko cash out sistem... sve na svoju vodu voze, ne može to tako

a čuj, ne možeš reći da live ni ne toliko :)   daleko su najbolji u live ponudi (uz možda 1xbet, Marathon, Betfair)..imaju od 3.grčke lige odbojke live do 3.hnl nogometa live ili live ITF turnira u Čakovcu. naravno da je super još što nude i cash out..uglavnom ,na vašem mjestu bi išao na chat baš i tamo rekao da očekujete bar neki bonus za ispriku (ako ste stvarno oštećeni, nisam gledao utakmicu pa ne znam detalje)

prije 3 sati, bobo86 said:

a čuj, ne možeš reći da live ni ne toliko :)   daleko su najbolji u live ponudi (uz možda 1xbet, Marathon, Betfair">Betfair)..imaju od 3.grčke lige odbojke live do 3.hnl nogometa live ili live ITF turnira u Čakovcu. naravno da je super još što nude i cash out..uglavnom ,na vašem mjestu bi išao na chat baš i tamo rekao da očekujete bar neki bonus za ispriku (ako ste stvarno oštećeni, nisam gledao utakmicu pa ne znam detalje)

Ma bogovi su za live. Gotovo svaki challenger meč ima livestream i kompletnu ponudu, meni dosta :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use