Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 12.12.2016. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Japan - Hrvatska u20 hokej

jucer nasi odigrali cudesnu utakmicu sa 11 igraca ali rumujni i jesu protivnik s kojim se oni mogu nositi. Japan je ipak prica za sebe ( na sto i ukazuje kof.). Jucer je bilo igraca koji su igrali i 50min tako da pitanje je koliko ce danas napravit a i da su svi u punoj spremi i odmorni japan i dalje ogroman favorit. Ja sam osobno uzeo h-3.5 na japan i cekam da bet u liveu izbaci jos koji. Kazu mi da je japan jucer dobio estonce 6:2 a estonija je avion za nase tako da danas gotovo neoguce da ponove rezultat od jucer, i da se dosta igraca repke kladilo na hendi tako da eto. Nemojte sad za neke ogromne pare ko misli igrat jer nije utakmica klasicno namjestena nego cisto eto informacija. Ali naravno japan je 2 razine vise od nas pa se i ocekuje poraz sa par golova razlike

Kako padnem zute kartone na Villareal-Atl.Madrid pa smijesno.I to palim stream gledam 10 sekundi odma sudija zove igraca Villareala daje mu karton zbog nekog ranijeg starta.Nastavak odma karton za igraca Atletica, i kontam da li sam gledao sveukupno 30 sekundi a pade.Normalno do kraja je ostalo 6 zutih kartona, kod mene granica 5.5.Da ne govorim da je sudija podijelio 3 kartona u razmaku od 42 do 47 minute, e pa svaka mu cast.Bog mu dao sve sto mu ja pozelio.

Pu sreco kurata.

Samo da ti kazem da je Villareal do ove utakmice dobio najmanje kartona u ligi, 26 zutih bez crvenog, a Atl.Madrid 33 zuta i 2 crvena, sve to na 15 utakmica,,, oduzmes dodas, kad pogledas prosjek, tu je to negdje, ali desi se sudija nije sve na igracima kod kartona.Obzirom da sam gledao sto sam pao, vjeruj da je 6 karton dao samo jer je prije 10 sekundi dao 5 karton za domacina, i kod faula buk tribina bla bla zuti.

prije 16 minute, meruve said:

Samo da ti kazem da je Villareal do ove utakmice dobio najmanje kartona u ligi, 26 zutih bez crvenog, a Atl.Madrid 33 zuta i 2 crvena, sve to na 15 utakmica,,, oduzmes dodas, kad pogledas prosjek, tu je to negdje, ali desi se sudija nije sve na igracima kod kartona.Obzirom da sam gledao sto sam pao, vjeruj da je 6 karton dao samo jer je prije 10 sekundi dao 5 karton za domacina, i kod faula buk tribina bla bla zuti.

Jebiga, ja kad bi ih igra, a mislia san, igra bi over. Igra sudac tu veliku uloga triba i njegov prosjek vidit

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use