Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 20.12.2016.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic
prije 1 sat, meruve said:

Evo jedan info za sutrasnji mec Zelena Gora - Partizan ( FIBA Liga prvaka)

 

"Svega 15 sati nakon završetka utakmice ABA j.t.d. lige protiv Mornara, košarkaši i stručni štab KK Partizan NIS su se okupili na aerodromu "Nikola Tesla" i krenuli prema Poljskoj, na meč X kola FIBA Lige šampiona protiv Stelmet Zielone Gore. Crno-beli će danas sleteti u Berlin, odakle ih čeka dvočasovna vožnja autobusom do konačnog odredišta. 

Zbog problema sa povredama, u Beogradu su ostali Novica Veličković, Mihajlo Andrić, Frenk Robinson i Đorđe Majstorović, a na put su krenuli Nikola Tanasković i Slobodan Jovanović. 

Takođe, zbog zdravstvenih problema je u Beogradu ostao i trener crno-belih, Aleksandar Džikić, pa će ekipu sa klupe predvoditi pomoćni trener, Nenad Čanak. "

 

c/p kkpartizan.rs

 

Link to comment
Share on other sites

Hamburg - Schalke

U ovaj susret oba tima ulaze nakon razočaravajućih rezultata prošlog vikenda.

Hamburg je doživio poraz od Mainza (3-1) u gostima i to je završilo njihov niz od četiri utakmice bez poraza, dok je Schalkeov nesretni remi od 1-1 kod kuće protiv Freiburga označio njihovu treću uzastopnu utakmicu bez pobjede u Bundesligi. Nekoliko izostanaka u njihovom timu: Alen Halilović, Cleber-Reis i Rene Adler, koji će biti upitni za ovu utakmicu. Lewis Holtby će također propustiti ovaj meč zbog izravnog crvenog kartona u prošloj utakmici protiv Augsburga.

Schalke u ovu utakmicu ulazi kao favorit kladionica, ali ja mislim da bi ovdje trebalo igrati malo sigurniju okladu, a to je da će obje momčadi postići gol. Hamburg je imao najgori početak sezone ikada. Postigli su samo dva gola  u prvih devet utakmica u Bundesligi, ali sada, čini se da je trener Markus Gisdol pronašao pravu formulu - postigli su deset golova u posljednjih šest utakmica u Bundesligi (barem po jedan u svakoj utakmici). 
U međuvremenu, Schalke ima općenito slabu formu ove sezone, ali oni nisu postigli gol u samo jednoj od posljednjih pet utakmica i to je bila utakmica protiv Dortmunda, koji je uspio da zadrži Schalke od postizanja gola. Ozljede za njihovu ekipu su: Napadač Breel Embolo koji će biti van terena do ožujka zbog problema sa gležnjom, zatim Klaas-Jan Huntelaar i Franco Di Santo koji su također upitni. Nastasić i ljetno pojačanje Coke iz Seville će biti van terena.

Glavni krivac za lošu formu Schalkea su sigurno ozljede. Oni imaju veliki broj imena na popisu ozljeda, uz braniča Naldoa. Schalke nije uspio zadržati mrežu netaknutom u posljednje četiri utakmice u Bundesligi. Schalke je bolja momčad na papiru, ali sa nekoliko imena koja nedostaju sa njigove liste ova utakmica bi trebala biti vrlo uravnotežena na terenu. Kao takva, ja smatram da će rezultat ovdje biti 1-1, što se čini vrlo razumnim.

Atalanta-Empoli

Kroz tjedan će se igrati i utakmice 18. kola talijanske Serie A, a u utorak se u Bergamu sastaju Atalanta i Empoli.
Budu li ove dvije momčadi na ovosezonskoj razini onda je slavlje domaćina gotovo zagarantirano. Atalanta je jedno od ugodnijih iznenađenja dosadašnjeg dijela sezone. Klub iz Bergama trenutačno je vrlo visoko na ljestvici, na šestom mjestu, dok je Empoli pri samom dnu (17. mjesto).
Atalanta je vezala dva poraza zaredom (Juventus u gostima i Udinese doma, po 3-1), ali se vratila osvajanju bod(ova) u posljednjem nastupu kada je na San Siru odigrala 0-0 protiv Milana.
Inače, Atalanta doma ima pet pobjeda u osam utakmica, a nikako ne smijemo zanemariti da su na ovom stadionu, između ostalih, ove sezone padali velikani poput Rome, Napolija, Intera…
Ako te skupe i jake momčadi nisu uspjele pronaći rješenje za Atalantu, vrlo teško će to učiniti ispodprosječni Empoli koji je u zadnjem ogledu slavio (doma Cagliari 2-0), ali je prije toga uzeo tek jedan bod u četiri utakmice (remi i tri poraza). Inače Empoli igra vrlo slabo ove sezone u gostima.

Las Palmas UD - Huesca

Igrači Las Palmasa nisu posve mirni prije domaćeg uzvrata šesnaestine finala Kupa kralja u kojem dočekuju drugoligaša Huescu.
Naime, prva je utakmica završila 2-2, kada je Huesca bila domaćin. Iako taj rezultat stavlja u poziciju favorita Las Palmas, ne očekujemo baš šetnju desetoplasiranog prvoligaša do osmine finala.
Huesca je vrlo tvrda i organizirana momčad, što je pokazala u dosadašnjem tijeku drugoligaške sezone. U ovom je trenutku na šestom mjestu ljestvice, a u gostima zna igrati na rezultat. Čak pet puta na strani je remizirala, a dobra je vijest za Huescu što ovaj meč dočekuje u pozitivnom raspoloženju (pobjeda i dva remija u zadnje tri drugoligaške utakmice).
Dakako, igranje kod stabilnog prvoligaša bit će neka „nova dimenzija“ za Huescu, a da je ipak logično vjerovati domaćinu govori i domaća statistika Las Palmasa ove sezone u Primeri, što su daleko teža iskustva od onoga što Livaju i suigrače čeka ovog utorka.
Las Palmas doma u Primeri ima četiri pobjede i četiri remija u osam utakmica. Daje točno po dva pogotka na utakmici i slavlje očekujemo i u današnjem nadmetanju.

Malaga - Cordoba

U španjolskom Kupu kralja ovog se tjedna igraju uzvratne utakmice šesnaestine finala. Vrlo težak posao čeka, pak, prvoligaša Malagu.
U prvoj utakmici drugoligaš Cordoba (nedavni prvoligaš) je pobijedila Malagu 2-0 i tako postavila letvicu prilično visoko prije uzvrata. No, ne bi rekli kako Malagu čeka nerješiva zagonetka u uzvratu. Čak štoviše, očekujemo slavlje Malage u hendikepu, pa tako i prolaz.
Ipak, naša je preporuka mirnija, predviđamo pobjedu trenutačno jedanaeste momčadi na ljestvici Primere koja je, izuzmemo li posljednji teški poraz kod Seville (4-1), u posljednje vrijeme dobro igrala.
Malaga je, inače, i dosta dobar domaćin ove sezone: u Primeri ima pet pobjeda, dva remija i samo jedan poraz, te je definitivno favorit protiv Cordobe.
Inače, moramo pohvaliti Cordobu (14. momčad druge lige). U gostima ta momčad ima tri pobjede, pet remija i samo dva poraza u sezoni, a ima i dvije pobjede zaredom na strani. Ipak, to su drugoligaški ispiti, a ovo je gostovanje kod Malage, i to je daleko teži zadatak.

-->> NBA PODFORUM ZA UTORAK <<--

Link to comment
Share on other sites

Linz - Innsbruck (Zbroj golova 5,5/Konačan ishod) @ Više/1 --> 2,30

Linz ove sezone granicu od 5,5 golova prelazi skoro svaki meč. Jednostavno igraju otvoreno na svom stadionu, imaju top ekipu i siguran sam da će se do kraja sezone boriti za prvaka. U međusobnom omjeru između ova dva tima takođe pada veliki broj golova. Innsbruck loš zadnjih par utakmica, vezali su 5 poraza i glavni cilj ove sezone im je ta liga za prvaka. 

Screenshot_1.png

 

Dortmund - Augsburg @ 1 --> 1,30

Mislim da se ovdje nema šta puno pisati. Dortmund igra odlično ali imaju malih problema u zadnje vrijeme, dosta utakmica igraju neriješeno i vrijeme je da se prekine taj niz.

 

Efes - Zalgiris @ 1 --> 1,30

I ovdje se nema šta puno filozofirati. Efes je u posljednje 22 domaće utakmice upisali čak 20 pobjeda. Imaju niz od 8 uzastopnih domaćih pobjeda. S obzirom da se Efes bori za tu 6. poziciju i prolaz u narednu fazu takmičenja mislim da pobjeda danas ne bi trebala izostari. Žalgiris i nije neka ekipa ove sezone, nalaze se tek na 13. poziciji i nemaju nekih većih ambicija što se tiče ovog takmičenja.

Link to comment
Share on other sites

Veszprem - Zagreb 1

Hapoel  - Stiinti 1

Cedevita - Zadar 1

_______________________

Koeficijent: 2,03

 

Veszpremu zadnja tekma polusezone,umorni su ali se zele osvetiti zagrebu za poraz u varazdinu, morali bi dobiti doma, dobijali su i 2x jace od zagreba..

cev KUP, rumunji bez 2 najbolja igraca zbog problema s vizom, dobili u gostima 3:2 ..domace samo ocekuje potvrda rezultata

Cedevitu ocekujem na 10-15 razlike . Zadar je u losoj formi, ne bi smjeli biti velika prepreka

Link to comment
Share on other sites

Frankfurt - Mainz ~ zzk 4.5 vise ss

Ekipe kojima zuti kartoni nisu nepoznata stvar. Rijetko kad imaju ispod 3 zuta po utakmici, pa bi to tako tribali nastaviti i ode. Frankfurt ne panti bolju sezonu te ce dat sve od sebe da ova sezona bude upisana u povijest kao jedna od boljih. Trenutno su na 6. poziciji sa 2 boda prednosti iza 7. Kolna te 6 bodova prednosti ispred Mainza. Mainz kao Mainz cilj im je takoder Europa i zele pobjedivat sta je normalno haha. Ali ove sezone nemaju niti jednu pobjedu u gostima sto cini Frankfurt s obzirom na sve, favoritom. Zadnji njihov susret je zavrsia sa 8 zutih. Sudac je Günter Perl koji je na prosjeku 3.21 zutih po utakmici. Bez obzira na njegov prosjek oslanjan se na igru ova dva tima di ce bit primoran pokazat zute kartone ako bude tribalo. Rijetko kada pokaze vise od 4 zuta kartona, ali nek mu se danas omakne.

Edit: Samo da napomenen da je ovo jedan veliki derbi jer ova dva tima su udaljena su svega 40km, sta dodaje jos jedan + za ovaj tip.

Link to comment
Share on other sites

prije 3 minute, BlueTiger said:

Frankfurt - Mainz ~ zzk 4.5 vise ss

Ekipe kojima zuti kartoni nisu nepoznata stvar. Rijetko kad imaju ispod 3 zuta po utakmici, pa bi to tako tribali nastaviti i ode. Frankfurt ne panti bolju sezonu te ce dat sve od sebe da ova sezona bude upisana u povijest kao jedna od boljih. Trenutno su na 6. poziciji sa 2 boda prednosti iza 7. Kolna te 6 bodova prednosti ispred Mainza. Mainz kao Mainz cilj im je takoder Europa i zele pobjedivat sta je normalno haha. Ali ove sezone nemaju niti jednu pobjedu u gostima sto cini Frankfurt s obzirom na sve, favoritom. Zadnji njihov susret je zavrsia sa 8 zutih. Sudac je Günter Perl koji je na prosjeku 3.21 zutih po utakmici. Bez obzira na njegov prosjek oslanjan se na igru ova dva tima di ce bit primoran pokazat zute kartone ako bude tribalo. Rijetko kada pokaze vise od 4 zuta kartona, ali nek mu se danas omakne.

Ja bih možda prije odigrao Monchegladbach-Wolfsburg 3,5 vise, sudac je bolji za kartone, a i ekipe su blizu zone ispadanja, pa očekujem rat na terenu! :)

Link to comment
Share on other sites

prije sat vremena, LikIzBajke said:

Veszprem - Zagreb 1

Hapoel  - Stiinti 1

Cedevita - Zadar 1

_______________________

Koeficijent: 2,03

 

Veszpremu zadnja tekma polusezone,umorni su ali se zele osvetiti zagrebu za poraz u varazdinu, morali bi dobiti doma, dobijali su i 2x jace od zagreba..

cev KUP, rumunji bez 2 najbolja igraca zbog problema s vizom, dobili u gostima 3:2 ..domace samo ocekuje potvrda rezultata

Cedevitu ocekujem na 10-15 razlike . Zadar je u losoj formi, ne bi smjeli biti velika prepreka

Po tvom misljenju, dali ovo moze na malo jaci ulog?

Link to comment
Share on other sites

prije 52 minute, BlueTiger said:

Frankfurt - Mainz ~ zzk 4.5 vise ss

Ekipe kojima zuti kartoni nisu nepoznata stvar. Rijetko kad imaju ispod 3 zuta po utakmici, pa bi to tako tribali nastaviti i ode. Frankfurt ne panti bolju sezonu te ce dat sve od sebe da ova sezona bude upisana u povijest kao jedna od boljih. Trenutno su na 6. poziciji sa 2 boda prednosti iza 7. Kolna te 6 bodova prednosti ispred Mainza. Mainz kao Mainz cilj im je takoder Europa i zele pobjedivat sta je normalno haha. Ali ove sezone nemaju niti jednu pobjedu u gostima sto cini Frankfurt s obzirom na sve, favoritom. Zadnji njihov susret je zavrsia sa 8 zutih. Sudac je Günter Perl koji je na prosjeku 3.21 zutih po utakmici. Bez obzira na njegov prosjek oslanjan se na igru ova dva tima di ce bit primoran pokazat zute kartone ako bude tribalo. Rijetko kada pokaze vise od 4 zuta kartona, ali nek mu se danas omakne.

Dobro si ovo primetio, ostale klade drze granicu od 6.5 kartona, velika razlika od 1.5-2 kartona buduci da SS racuna samo zuti... Dosta kartona u medjusobnim susretima.

Jedna druga stvar, ovde imamo dobru sansu za zaradu ukoliko uplatimo vise 4.5 kartona u SS-u @1.70 (1.59 posle poreza) a manje 4.5 kartona u wwinu @4.48. Surebet nije, ali jeste dobra zarada uz miminalan rizik, opklada gubitna samo u slucaju 4 zutih i crvenog kartona, ali mislim da su male sanse za bas taj scenario, pre mi ovo lici na 5+ zutih kartona...

Cisti profit oko 15% kod ove kombinacije...

Link to comment
Share on other sites

prije sat vremena, MackoReus said:

Ja bih možda prije odigrao Monchegladbach-Wolfsburg 3,5 vise, sudac je bolji za kartone, a i ekipe su blizu zone ispadanja, pa očekujem rat na terenu! :)

I to takoder stoji, ali dosad me nisu iznevjerili ova 2 tima kad san ih igra zute, pa da pokusan nastavit tradiciju ;)

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, BlueTiger said:

Frankfurt - Mainz ~ zzk 4.5 vise ss

Ekipe kojima zuti kartoni nisu nepoznata stvar. Rijetko kad imaju ispod 3 zuta po utakmici, pa bi to tako tribali nastaviti i ode. Frankfurt ne panti bolju sezonu te ce dat sve od sebe da ova sezona bude upisana u povijest kao jedna od boljih. Trenutno su na 6. poziciji sa 2 boda prednosti iza 7. Kolna te 6 bodova prednosti ispred Mainza. Mainz kao Mainz cilj im je takoder Europa i zele pobjedivat sta je normalno haha. Ali ove sezone nemaju niti jednu pobjedu u gostima sto cini Frankfurt s obzirom na sve, favoritom. Zadnji njihov susret je zavrsia sa 8 zutih. Sudac je Günter Perl koji je na prosjeku 3.21 zutih po utakmici. Bez obzira na njegov prosjek oslanjan se na igru ova dva tima di ce bit primoran pokazat zute kartone ako bude tribalo. Rijetko kada pokaze vise od 4 zuta kartona, ali nek mu se danas omakne.

Slažem se sa ovim... Ovo je veliki regionalni (Rajna-Majna) derbi u kome uvek ima dosta kartona, 8-9-8-7-6 na poslednjih pet medjusobnih susreta. Pritom su ekipe u top3 "najprljavijih" u Bundesu ove sezone, pa bi opet trebalo očekivati kartonijadu koja nije baš tipična za ovu ligu.

over 5,5 cards @1,99 marathon

Link to comment
Share on other sites

prije 4 minute, Celt said:

Slažem se sa ovim... Ovo je veliki regionalni (Rajna-Majna) derbi u kome uvek ima dosta kartona, 8-9-8-7-6 na poslednjih pet medjusobnih susreta. Pritom su ekipe u top3 "najprljavijih" u Bundesu ove sezone, pa bi opet trebalo očekivati kartonijadu koja nije baš tipična za ovu ligu.

over 5,5 cards @1,99 marathon

Ukoliko vec odaberes over 5.5 preporucio bih WilliamHill koji nudi 1.80 na over 5.5 cards a pritom racunaju i crveni, koji veceras nije nemoguc gledajuci statistiku Frankfurta i Mainza ove sezone...

Link to comment
Share on other sites

UnicsKazan-Galatasaray    1    1,45     SuperSport

Zicer veliki po meni...Galatasaray u gostima katastrofalan, u 5 utakmica 5 poraza...Pusta na sve strane u obrani, a napad da ne spominjemo. Panathinaikosu su zabili samo 58 poena, a Baskoniji 62 i mislim da bez obzira na stanje na ljestvici domacin ovo mora dobit bez nekih vecih problema.

Link to comment
Share on other sites

prije 11 minute, Silviyo1302 said:

UnicsKazan-Galatasaray    1    1,45     SuperSport

Zicer veliki po meni...Galatasaray u gostima katastrofalan, u 5 utakmica 5 poraza...Pusta na sve strane u obrani, a napad da ne spominjemo. Panathinaikosu su zabili samo 58 poena, a Baskoniji 62 i mislim da bez obzira na stanje na ljestvici domacin ovo mora dobit bez nekih vecih problema.

može onda i Galata manje od 78,5?

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use