Jump to content

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nova organizacija foruma


Goksim

Recommended Posts

Sa prvim danom 2017. godine napravili smo reorganizaciju foruma, sa ciljem veće funkcionalnosti istoga. Vjerujemo da će nova organizacija foruma doprinjeti većoj aktivnosti članova te rezultirati većim brojem kvalitetnih analiza i informacija, što bi u konačnici trebalo rezultirati i većim brojem dobitnih listića svih nas. 

Već duže vrijeme postoji inicijativa većeg broja članova da se forum razgrana po sportovima, a kako bi isto i realizirali željeli smo čekati određeni vremenski period, kako bi forum dovoljno narastao te kako bi svi podforumi bili aktivni. Budući da forum broji preko 6.000 članova, vjerujemo da aktivnosti foruma neće biti problem. 

Dodani su podforumi po sportovima: NOGOMET, KOŠARKA, RUKOMET, TENIS, ZIMSKI SPORTOVI, MOTO SPORT, HOKEJ, AMERIČKI NOGOMET i OSTALO. 

y9lb7dU.png

Svrha dnevne teme se i dalje neće mjenjati a novom reorganziacijom omogućujemo da se prate određena natjecanja ili da se prenose vijesti iz određenih sportova (natjecanja) te da sve bude dostupno na jednom mjestu. Naime, često smo imali problem gdje prenjeti neku vijest koja je vezana uz neku momčad ili natjecanje a nije na rasporedu danas. 

Za analize utakmica koje se budu pisale u drugim temama, u dnevnoj temi dana odigravanja utakmice će uvijek biti dostupan naziv utakmice (natjecanja) sa linkom na analizu, tako da će i dalje sve biti pregledno i dostupno na jednom mjestu.

Za nogometni podforum je trenutno moguće prenositi samo sportske vijesti po natjecanjima, odnosno nije moguće otvarati nove teme, kako bi se analize i dalje pisale direktno u dnevnu temu. 

Vjerujemo u specijalizaciju, odnosno vjerujemo da svaki član ima sport(ove) ili momčad(i) koju bolje prati i poznaje a novom reorganizacijom omogućujemo članovima da nađu dio foruma koji im najbolje odgovara, te da se tamo druže sa ljudima koji prate ista natjecanja kao i oni te da u konačnici imamo kvalitetnije analize i informacije.

Vjerujem da će se ovakav model, odnosno ovakva organizacija, pokazati kao puni pogodak, a u slučaju da neki podforumi budu izuzetno neaktivni, u što čisto sumnjamo, lako iste nakon probnog perioda maknemo.

Nadam se da vam se nova reorganizacija, koja ne mjenja puno osim što omogućava dodatne opcije, sviđa te da ćete se potruditi povećati aktivnost foruma sada kada su blagdani i sportska stanka iza nas.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
“Bet365

Svaka čast na ostvarenju dugoročnih planova sa nadom da će forum još bolje funkcionisati na ovaj način. Moja sugestija je da se i nogometni i podforum evropske košarke radi kao npr NBA podforum. Znači u tim zasebnim podforumima bi se pisale analize i mišljenja, a u dnevnim tipovima bi samo imali "veze" preko kojih bi videli koje su to sve prognoze za odredjeni dan napisane od strane članova ovog foruma. Tako bi trebali da rade i članovi koji su stvarno kladioničarski znalci tenisa, a ja sam upravo to uradio sa rukometnom analizom (by forza).

Znači da se analize pišu u svojim (sportskim, ligaškim, turnirskim) temama (kao što se radi za tenis, nba, ski skokove), ali da se u dnevnim temama postavljaju samo linkovi prema tim analizama zavisno od dana odigravanja meča.  Ovako bi iztledalo u praksi...

RtfOX9p.png

 for 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use