Jump to content
Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast! ×
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast!
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Utorak 3.1.2017.


IzudinB

Recommended Posts

Toronto at San Antonio -  (211,5/under) Dosta je pokazatelja da ce utakmica otici u over, no i under ima svoje uporiste. Trenutno sam u izradi algoritma za NBA kladjenje i on je jos u testnoj fazi. Da objasnjavam koje kolicine podataka procesuira i kako ih algoritam obraduje, mislim da nema smisla. Okladu uzeti naravno kao i svaku sa dozom rezerve. 

Link to comment
Share on other sites

+6,5 Utah at Boston - (1) Znaci Boston nece uspjeti pokriti hendikep na Utah-u od 6 koseva. Utah je veceras podkapacitirana na poziciji playa, tako da ce vjerojatno startni play biti Mac, a zamjena Neto. Sto se tice Utahe ova utakmica ce se igrati samo oko obrane, na pune 24 sec napada, Thomas ce sa druge strane napraviti svoje, ali ako ostatak ekipe Utahe bude na visini zadatka, mogli bi ustopati boston. Vjerujem u pobjedu Bostona sa 2-4 kosa razlike.

Link to comment
Share on other sites

Embiid (PHI)/18,5 @ Više --> 1,75 wwin
Phila danas igra protiv Minnesote, protiv definitivno najlošije odbrane u ligi. Centar Phile, Embiid zadnjih par utakmica igra u vrhunskoj formi, gdje prelazi ovu granicu lagano. Mislim da će i danas da je pređe s obzirom da je odbrana Minnesote najlošija u ligi i najlošije brani poziciju centra.

Banvit - Aris @ 1 --> 1,35
Direktan okršaj za drugu poziciju u grupi. Banvit i više nego odličan na domaćem terenu i današnjom pobjedom mogu ovjeriti tu drugu poziciju. Sljedeće kolo gostuju prvoplasiranom Monaku, i nakon toga imaju 2 malo lakše utakmice sa ekipama sa dna tabele.

Link to comment
Share on other sites

Evo da i ja napišem nešto nakon kraće pauze.

I. Thomas 23,5 over

Uzimam Thomasa prvenstveno zbog forme, čovjek jednostavno igra sezonu života. Mislim da je samo jednom ostao ispod 20 poena u sezoni. U zadnjih 5 utakmica zabija 33 poena u prosjeku te ima samo jedan under na ovu granicu.  Zadnju utakmicu zabio 52 Miamiu.
Što se tiće protivnika..igraju protiv Utah koja je inače u top 3 obrana u NBA, vole usporiti igru i sigurno će i danas tome težiti.
Thomas će večeras imati najlakši matchup u vidu Forksa koji ga jednostavno ne može čuvati.
Utah odlično brani reket i to je njihovo najjače oružje. Horford će voditi borbu s Gobertom pod košem i sigurno neće lako dolaziti do šuteva. Bradley se večeras vraća nakon par dana pauze zbog bolesti, pitanje je kolko će igrati al sigurno ne očekujem njegovo forsiranje pokraj raspoloženog Thomasa koji je inače na prosjeku od 27,7 poena. Mislim da su kladionice pogriješile sa marginom zbog dobre obrane Utah. Očekivao sam granicu 25,5 stoga moram odigrati po ponuđenih 23,5 over. Lp i sretno ko prati
 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use