Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 20.1.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Ajmo jedan rukometni. Malo rizicniji danas

Njemacka - Hrvatska 2 @ 3.00

ovo sad nema veze sto sam ja i hrvatske i to nego ovako.

obje selekcije imaju 4-0 do sada. Cijelo vrijeme se postavljalo pitanje tko ce kalkulirati i izbjeci francuze do finala.

ono sto sam citao je da niti jedna reprezentacija nema namjeru kalkulirati.

mi nismo to nikad radili u rukometu a sumnjam da cemo danas pocet (mozda nas je to i kostalo nekad al jbg). Njemci su pokazali da misle ozbiljno tako da su iskoristili mogucnost da naprave dvije izmjene rostera tokom natjecanja. U reprezentaciju su pozvani glandorf (kao zamjena losem hefneru da desnom vanjskom) i pekeler kao zamjena za pivota. A u krajnjoj liniji to su njemci i u mentalitetu im je da dobivaju sve sta mogu i da uvijek gaze do zadnje sekunde

hrvatska ima problema sa duvnjakom (kao ozlijeda koljena, ali nasi novinari pisu da je ozlijedjen cim slozi cudan pogled), medjutim mislim da ce on igrati.

H2H Je debelo na strani hrvatske (7-1-1) i mi smo jedina repka koja ima pozitivan omjer sa njemcima.

i na kraju, kako se ocekuje rat na terenu tj egal utakmica i vjerovano na malo golova gdje ce jedna lopta odlucivati ovaj kof 3.00 na hrv po meni ima value u takvoj situaciji.

sretno

prije 10 minute, Gigi said:

Prije će Švabe kalkulirat nego mi, definitivno treba probati na ovaj koef.

Tim više šta će drugi na Španjolce vjerojatno u 1/4,a znamo kako je završilo finale EP između Švaba i njih tako da je moje mišljenje da Švabima više odgovara takav rasplet nego se tući sa Francima u 1/2 ...... A mi smo takvi da nas ne jebe ništa prije,a onda poslije plačemo zašto nismo..........

prije 4 minute, TazMan said:

Tim više šta će drugi na Španjolce vjerojatno u 1/4,a znamo kako je završilo finale EP između Švaba i njih tako da je moje mišljenje da Švabima više odgovara takav rasplet nego se tući sa Francima u 1/2 ...... A mi smo takvi da nas ne jebe ništa prije,a onda poslije plačemo zašto nismo..........

A i nije da realno imamo repku za osvojit pa nam je svejedno cini mi se...

prije 7 minute, Lolek222 said:

A i nije da realno imamo repku za osvojit pa nam je svejedno cini mi se...

Nama možda i je svejedno.......Realno,ako prođemo na prvo mjesto,ne kiksamo do polufinala,mi smo napravili svoje. A Švabi neće baš biti sretni ako cupnu pa i u polufinalu..... Nisam gledao Švabe,gledao sam Francuze samo i izgledaju strašno...Ali tko kaže da švabi ne mogu sa njima....Ne znam,iskreno,ni ne razmišljam kladiti se na to,jednostavno se bojim tih kalkulacija,pogotovo kod Švaba. Da sam ziher da ih nema,igrao bih na Švabe,po meni 1,8 na njih.........Uhhh...Oni neće praštat crne rupetine koje mi imamo.....

ljudi moji malo svi subjektivno gledate to ,hrvat sam i igram rukomet i niko sretnij od mene kad bi ih poderali ko picke 10 razlike ali realno pogledajte mi imamo 2 ipo postena igraca ,realno su oni kvalitetniji  od nas  ove nase 4 pobjeede su smijurija jer to su ekipe koje nemaju veze sa rukometom i 2 klase su ispod svaba,ja ovdje necu igrat ni njih ni nas  eventualno overe strleka duleta i gensheimera sto je jako realno i dobre granice pogovo dule 3.5 sto mi je smijesno 

Jel netko rekao da nisu bolji? Svi se slažemo da su bolji, da mi imamo nikad slabiju generaciju, ali se ovdje eventualno mogu gađati kalkulacije. Švabe bi rado izbjegli Francuze u SFu, a mi bi odmah sad potpisali polufinale. Zato možda dođe do opuštenije igre Njemaca te moguće naše pobjede. Da je ovo knockout faza, igrao bi hendikep na Švabe i to je to.

Iako, ipak sam odustao loviti našu pobjedu. Uzeo sam Cancin double i dodao Krajinovića za jedan popodnevni triple.

Just now, Gigi said:

Jel netko rekao da nisu bolji? Svi se slažemo da su bolji, da mi imamo nikad slabiju generaciju, ali se ovdje eventualno mogu gađati kalkulacije. Švabe bi rado izbjegli Francuze u SFu, a mi bi odmah sad potpisali polufinale. Zato možda dođe do opuštenije igre Njemaca te moguće naše pobjede. Da je ovo knockout faza, igrao bi hendikep na Švabe i to je to.

Iako, ipak sam odustao loviti našu pobjedu. Uzeo sam Cancin double i dodao Krajinovića za jedan popodnevni triple.

ovdje ima jedna stvar koja ti bode u oci da nece oni tek tako pustit tekmu inace bi pustili gensheimera da ostane jos dan dva sa obitelji a ne jucer na sprovodu ocu i danas odma igra to nesto govori mozda nisan u pravu ali ja se time vodim i tako mislim

prije sat vremena, Ivan1998 said:

ovdje ima jedna stvar koja ti bode u oci da nece oni tek tako pustit tekmu inace bi pustili gensheimera da ostane jos dan dva sa obitelji a ne jucer na sprovodu ocu i danas odma igra to nesto govori mozda nisan u pravu ali ja se time vodim i tako mislim

Sam je htjeo tako,nisu ga forsali da se vrati...Ali govori o želji,svakako.A takav sigurno neće tankirat,moje mišljenje

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use