Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 8.2.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

prije 44 minute, bobo86 said:

jesi vidio da je u supersportu (a koliko vidim da je od tamo izvučen koef) najmanji koef? čak i ostale hr klade imaju veće. a pazi koja je razlika između naših i stranih. tih 2.90 je zapravo 2.57. vani se može naći po 3.50..na 200 kn uloga u supersportu dobitak je 500, a vani 700, znači 200 kn razlike. 

Hvala na sugestiji..Da tako je,tečaj je iz SS jer tamo imam otvoren račun i stalno se kladim,dalje ni ne gledam jer imam neka neugodna iskustva sa stranim kladionicama...a ako neko nađe negdje dalji bolji tečaj još bolje :)

Bitno da to prođe :D

prije 2 minute, Pivaric said:

Tako je,tečaj je iz SS jer tamo imam otvoren račun i stalno se kladim,dalje ni ne gledam jer imam neka neugodna iskustva sa stranim kladionicama...a ako neko nađe negdje dalji bolji tečaj još bolje :)

Bitno da to prođe :D

A onda bar ostale domaće. manje-više svi imamo neka negativna iskustva, ja osobno bih knjigu mogao napisati o negativnim iskustvima (plus jos neki članovi ovdje) ali to ne znači da ću uzeti po 2.57 nešto što je drugdje po 3.50, rađe nebi igrao. Ali dobro, tvoj novac :) u svakom slučaju sretno 

prije 3 minute, bobo86 said:

A onda bar ostale domaće. manje-više svi imamo neka negativna iskustva, ja osobno bih knjigu mogao napisati o negativnim iskustvima (plus jos neki članovi ovdje) ali to ne znači da ću uzeti po 2.57 nešto što je drugdje po 3.50, rađe nebi igrao. Ali dobro, tvoj novac :) u svakom slučaju sretno 

Kužim ja tebe ali u gužvi sam,radim...

Ne moram ići do kladionice i tražiti gdje šta i kako...uplatim online i to je to :)

prije 2 sati, Pivaric said:

Kužim ja tebe ali u gužvi sam,radim...

Ne moram ići do kladionice i tražiti gdje šta i kako...uplatim online i to je to :)

pa na online sam i mislio. da prebaciš pare na hl ili psk (ako se već ne kladiš na stranim) ti je potrebno oko pola minute. ne pamtim kada sam ušao u kladionicu a još k tome se kladim na računima koji nisu na moje ime.  znači razlog je loš :) radim i ja, kao i dosta članova ovdje, ali zato sve ide preko moba , samo trebaš imati token. (npr.aplikacija token na mobu). nije mi namjera pametovati ti ili zatrpavati temu ali žao mi je vidjeti da se kladionicama ostavlja novac, da li zbog neinformiranosti ili ljenosti

prije 8 minute, bobo86 said:

pa na online sam i mislio. da prebaciš pare na hl ili psk (ako se već ne kladiš na stranim) ti je potrebno oko pola minute. ne pamtim kada sam ušao u kladionicu a još k tome se kladim na računima koji nisu na moje ime.  znači razlog je loš :) radim i ja, kao i dosta članova ovdje, ali zato sve ide preko moba , samo trebaš imati token. (npr.aplikacija token na mobu). nije mi namjera pametovati ti ili zatrpavati temu ali žao mi je vidjeti da se kladionicama ostavlja novac, da li zbog neinformiranosti ili ljenosti

Brate u pravu si 100% ali taj token nemam a i u godinama sam ne kužim ti se iskreno previše u modernu tehnologiju,navikao sam na supersport stranicu i to je to :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use