Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 17 minute, Goksim said:

Mislim da bi mogli gledati prijelaz. Real će stisnuti, a ako zabiju za 2-2 biti će motivirani i poletni i mogli bi do preokreta. Vidjet ćemo ali za sad neću raditi cashout

2017-02-22 10_33_24-bet365 - Online Sports Betting.png

Najgore je kod ovakvih tekmi kad izjednače i ne napraviš cash out, jer si siguran da je to sad to . Onda ostane tak.

Ja sam kod 2:0 odigrao, više od 3,5 i x2 po kvoti od 2.25.  Sretno ti bilo.

Objavljeno

U triple koji sam pisao analize jos sinoc sam bio nesto siguran, i sta da dodam na to sve.Prvo ide Mega i Mornar, i to sam odma stavio siguran u over, a onda razmisljam sta dalje.I vidim ovi pacenici u prvoj utakmici 171pts aj reko mogu sad 155, kad ne mogu.Nije mi toliko ni zao 90e, vise mi je zao sto nisam naplatio triple.

Objavljeno
prije 2 minute, Dominik999 said:

Molim brzi odgovor...kako je moguce da bet broji 3 kartona na porto juve kad je covjek dobio zuti, drugi zuti i crveni zar to nije 1+1+2?

Ne moze nikako biti 4 nego 3, najveci broj kartona po igracu je 3, nigde nemas vise od toga, isti je igrac dobio oba zuta pa crveni...

Objavljeno
prije 1 minutu, JackieJack said:

Ne moze nikako biti 4 nego 3, najveci broj kartona po igracu je 3, nigde nemas vise od toga, isti je igrac dobio oba zuta pa crveni...

Bet at home racuna zuti drugi zuti i crveni kao 4 pise i pored naznaka kad se igraju kartoni...izravni crveni je 2...

Objavljeno
prije 5 minute, Goksim said:

Sevilla lijepo stoji na poluvremenu ali nije još pogođeno...

Trebaju još samo dva kornera, odnosno moraju prvi doći do 5 a s obzirom da je 3:0 u kornerima trebaju još dva jer će teško Leicester prvi do 5 kornera...

Nadam se da neće biti neugodnih iznenađenja...

Drzimo ti fige za jos 2 brza kornera na pocetku drugog, Sevilla ionako kontrolise tempo igre, mislim da idu jos po gol u drugom :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use