Jump to content
canca

NBA - Srijeda 15.3.2017.

Recommended Posts

Drummond under 14,5 1.85 HL

Andre ove sezone bilježi 14,8 poena u prosjeku a tome dodaje i jako finih 14 skokova. Od All Star pauze ima četiri overa na ovu granicu u deset utakmica. Prelazio je preko: Bostona 17, Portlanda 19, Clevelanda 20 i New Yorka 24. Znači sva četiri očekivana overa, a ostajao je na 14 protiv Phile, Chicaga i Indiane. Sinoć je ubacio 8 poena za 27 minuta protiv Clevelanda. Večeras ga čeka težak posao jer Detroit dočekuje Utaha što znači da mu predstoji teška borba sa Gobertom. Rudy je sjajan obrambeni centar i underi protivničkih centara protiv njega su često prolazna oklada. Utah u prosjeku prima 18,7 poena sa pozicije centra što ih čini najboljom ekipom nakon Atlante i Memphisa kada je to u pitanju. Drummond je protiv Goberta odigrao sedam utakmica i na prosjeku je od 11 poena. U tih sedam utakmica ima dva overa - 18 i 19, a zabijao je još i: 10, 11, 4, 7 i 9. Ovih 9 je bilo na početku ove godine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ivica Zubac 11,5 over @1,85 Wwin

Timofey Mozgov je out do kraja sezone jer Lakersi žele da vide da li je Zubac riješenje kao startni C u slijedećim sezonama, ranije je Magic Johnson već izjavio da želi da Zubac igra 30+ minuta i da želi vidjeti njegov učinak. Ivici u zadnje tri utakmice se povećava minutaža i učinak na terenu pa bilježi slijedeće brojke, @Suns 17min. 14Pts, vs76ers 19 min. 10Pts i u zadnjem odgiranom meču @Nuggets 30min. 25Pts. Večeras igraju protiv Rocketsa i u uptempo utakmici i minutaži 30+ očekujem da Ivica može do 12Pts. Ove sezone je igrao jednom protiv njih i u 5min. odigranih ubacio je 2Pts.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

San Antonio Spurs- Portland Trail Blazers 

Treći puta ove sezone gledati ćemo dvoboj Spursa i Trail Blazersa, oba dvoboja lagano su otišla na stranu Spursa. I jedna i druga ekipa imale su nešto slabiju večer u prošlom kolu. Spursi su pobjedili Hawkse no utakmicu su zvaršili sa čak 23 izgubljene lopte. Portland je pak svoju lošiju večer zvaršio uvjerljivim porazom kod Pelicansa. Liliard i društvo ostali su "zamrznuti" na -23 (100-77). Trail Blazersi love to zadnje 8 mjesto na Zapadu, a poraz kod Pelicansa bio je tek drugi u zadnjih sedam utakmica. Večeras ih čeka težak zadatak Spursi su ulovili ritam imaju 9 domaćih pobjeda zaredom. Portland živi od napada jer u obrani su šuplji. Spursi dopuštaju samo 98,3 poena (2. najbolja defanzivna momčad lige) dok Portland prima 110 poena po utakmici.  Odlična vijest za domaće je i povratak Aldrigea koji je spreman za ovaj susret protiv svoje bivše momčadi. Uspore li Spursi napad Portlanda za što imaju kapacitet, gosti će se naći u problemima i vjerujem da ćemo još jednom ove sezone vidjeti laganu pobjedu Spursa u ovom međusobnom dvoboju. 

TIP: Spurs -10,5 1.83 @bet365

Share this post


Link to post
Share on other sites

Devin Booker 23,5 over @1,85 unibet

Booker igra odlično u zadnje vrijeme i u zadnje 4 utakmice bilježi slijedeće brojke vsWizards 25Pts, vsLakers 23Pts, @Mavericks 36Pts i u zadnjem odgiranom meču vsTrail Blazers 28Pts. Kao i u ovim utakmicama i večeras bi trebao biti meč na veliki broj poena jer igraju protiv Kingsa i u odnosu na Bledsoe-a Booker ne gubi na minutaži a ni na usage rate-u. Pisao sam već sa Sunsi forsiraju mlade i prvo ime ekipe je Booker, ove sezone je Kingsima ubacio 33Pts u gostima i 18 na domaćem terenu i pošto Kingsi godinama loše brane SG poziciku očekujem da Devin lagano ide preko ove granice. Ostale kladionice ga drže na granici 24,5 (Tonybet, Wwin).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buddy Hield 14,0 over @1,75 Tonybet

Razlog trade-a Cousinsa u Pelicanse po izjavama vlasnika Kingsa je to što Buddy ima Steph Curry potential i u zadnje vrijeme Buddy igra dobro ubacujući 18Pts vsWizards, 17Pts vsNuggets i 17Pts vsMagic uz minutažu 30+ tako da ga i večeras vidim na najmanje 15Pts protiv Sunsa. Utakmica će sigurno ići na dosta poena a Sunsi poziciju SG brane dosta loše i primaju 23,8ppg tako da jedino ako bude imao neki kriminalan šut može ostati u underu. bet365 ga drži na granici 16,5.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kawhi Leonard 30,5 under @1,62 bet365

Kawhi igra odlično i donekle bi bila realna granica da se večeras ne vraća LMA i Pop je izjavio da neće imati minutes restriction. Mislim da neće biti potrebe za prevelikim forsiranjem Kawhi-a u ovoj utakmici i da će biti lagana pobjeda Spursa. Dodajmo na ovo da i LMA ide na svoj bivši klub i da će uzeti svoju dozu šuteva, Parker je questionable ali vjerovatno neće igrati, Murray je out tako da će Patty vjerovatno startati. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eric Bledsoe 22,5 under @1,85 Wwin

Pisao sam za Bledsoe-a dosta puta do sada da gubi na minutaži zbog Ulisa a i da vuče povredu koljena tako da ga i ovaj put igram under na granici 2 poena većoj negu u drugim kladionicama (Tonybet, unibet). U 10 utakmica nakon all-stara ima samo dva overa na ovoj granici a ubacivao je redom 17,11,20,14,18,28,30,13,12 i 19 a protiv Kingsa u zadnjih 6 odigranih utakmica ima samo jedan over i to ubacivši 23Pts davne 2014. Kingsi ne brane loše protivničke plejeve i dopuštaju 22ppg i 8 su u ligi po tome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kemba Walker 26,0 under @1,80 Tonybet

Iako Kemba igra dobro u zadnje vrijeme probati ću ga sa underom večeras jer mi je ova granica previše za njega. Batum je out i Lamb će startati, Kemba će biti prva opcija napada za Hornetse i vjerujem da će se Pacersi potruditi igrati dobru odbranu na njemu. Inače ove sezone Pacersi igraju dobru odbranu na protivničkim plejevima i dopuštaju 21,7ppg i 5 su u ligi po tome. Kemba protiv njih na ovoj granici ima 2 overa u zadnjih 8 međusobnih susreta na na gostujućem terenu je na omjeru 0-5 over/under. bet365 ga drži na granici 24,5, unibet na 24,0 a Wwin 25,5. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

DeMarcus Cousins 25,5 under @1,85 Wwin

Trenutno druga napadačka opcija Pelicansa DMC je od dolaska u NO ovu granicu prešao 3 puta u 9 utakmica, više se podredio ekipi i pretprošlu utakmicu je presjedio 4/4 jer se Gentry-u svidjela igra small-ball petorke. Opet prva opcija u napadu će biti AD i očekujem da i DMC doprinese ali ne u tolikoj mjeri, nekih 22-24 Pts. Davis je sklon povredama i mislim da bi jedino njegova povreda tokom utakmice mogla rušiti ovaj tip.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Andrew Wiggins 24,5 under @1,65 Wwin

Wiggins je upao u shooting slump i u zadnjih 6 utakmica ne zna za over na ovoj granici, druge kladionice ga drže na 1-2 poena manje a protiv Celticsa je ovu granicu samo prešao jednom u 5 odigranih utakmica. Celticsi dobro brane protivničke SF i dopuštaju 18,6ppg i 4 su u ligi po tome. Rubio uzima sve više šuteva u zadnje vrijeme i vjerujem da će nastaviti  i večeras a KAT je ubjedljivo prva napadačka opcija Wolvesa tako da Wigginsa vidim na nekih 20-tak poena.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • Washinghton Football Team - NY Giants  Nakon otvaranja sezone utakmicom Tampa Bay Buccaneersima i Dallas Cowboysa dolazi otrežnjenje i potvrda toga kako su utakmice četvrtkom u prime timeu od strane NFL-a prakticki namijenjene samo kladioičarima i "die hard" fanovima klubova koji tu večer igraju.  Skraćeni tjedan tako će u 2. kolu okusiti Washinghton Football Team i Ny Giantsi dva rivala iz NFC East divizije. Oba kluba koja su u sezonu krenuli porazima. Washinghton doma je izgubio od LA Chargersa, dok su Giantsi doma izgubili od Denver Broncosa.  Kladionice su na strani Washinghtona, a u ovome susretu i ja sam na strani domaće momčadi koja je favorit za 3,5 poena. Domaću momčad krasi izvrsna obrana i to je razlog zašto im vjerujem u ovome susretu. NY Giantsi su pokazali dosta nemoći u napadu protiv vrlo dobre obrane Broncosa, te im ne vjerujem u ovome srazu na gostovanju protiv jako kvalitetne obrane Washinghtona.  Ryan Fitzpatrick neće igrati ovaj susret zbog ozljede te će zamjenski quterback Taylor Heinicke voditi napad domaće momčadi. Heinicke se pokazao u dobrom svijetlu prošle sezone u playoff utakmici protiv Buccaneersa no ne vidim problem u tome tko je pod centrom u momčadi domaćih jer vjerujem da će quterback iskoristiti nekoliko dobrih startnih pozicija tokom utakmice protiv NY Giantsa.  Obrana Washinghtona je izvrsna i to će osjetiti na svojoj koži QB gostiju Daniel Jones kojeg čuva prilično nekoridnirana ofezivna linija. Vidjeli smo u 1. kolu da je napad Giantsa dosta loš, a ako je obrana Washinghtona uštopala izvrstan napad Chargersa, ne vidim zašto ne bi noćas pred svojomm publikom uspjela izdmonirati i napad divizijskih rivala iz New Yorka.  Granica poena je mizernih 40,5 i mislim da bi to moglo otići u under zbog gore spomenutih stvari. Nisam ljubitelj igranja undera na tako mali zbroj poena pa ću osobno to preskočiti i fokusirati se na okladu na ishod. Vjerujem u relativno laganu pobjedu Washinghtona koji bi trebao slaviti ovaj susret sa 4 ili više poena. Tko se kladi na tradiciju može igrati kontra mojeg tipa jer su Giantsi u nizu od 5 pobjeda protiv Washinghtona i večeras traže 6. uzastopnu u međusobnom ogledu.  Iako tradicija znači neki faktor u klađenju, puno znači i trenutna forma, a meni je dvoboj protiv Broncosa pokazao da su NY Giantsi napadački vrlo limitirani i strah me koliko mogu u ovome susretu protiv još jedne kvalitetne obrane kao što je obrana Washinghtona. Sretno tko isprati. Washinghton Football Team -3,5 
    • Jesam, odabrao skrill, novac nestao s racuna na betu, ALI stigao mail da trebaju podaci od banke, e sad, jel ima porezna uvid u tekući ili samo žiro?? 
    • Pozdrav iz BIH sam (entitet:RS) i zelio bi da povucem sredstva sa bet365 racuna. E sad da li moram da prijavljujem drzavi i da placam 10% poreza?
    • Napravi opet uplatu(simboličnu) preko skrila, i onda će ti opet nuditi skrill za isplatu, sretno.
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use