Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Green over 7,5 skokova Bet Live 1.75/SS i PSK 1.70 

Golden State i Portland večeras igraju drugu utakmicu u seriji, a u prvoj je slavio Golden 121:109. Prvu utakmicu igrao sam Greena over skokova, lagano je prešao pa ću ga ispoštovati i danas. Jako zahvalan igrač što je pokazao i u prvoj utakmici u kojoj je imao 19 poena, 12 skokova, 9 asistencija, 5 blokada i 3 ukradene lopte. Mislim da se može komotno igrati i asistencija (6,5) jer je on brutalan u svakom polju i očekujem da mu povećavaju granice do kraja playoffa. U regularnom dijelu sezone protiv Porlanda je imao: 6, 7, 8 i 12 skokova. Portland je u prvoj utakmici svašta pogađao i pored toga je Green uspio uhvatiti 12 skokova, a ne vjerujem da će goste tako srati i večeras. Treba dodati i da je Durant upitan, pa ako on ne zaigra Green će imati još veću slobodu i pokupit će još više lopti. Mislim da se ovo može igrati i po 8,5.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use