Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Daniele Orsato je talijanski nogometni sudac, rođen 23. studenog 1975. godine u Montecchio Maggioreu.

a6MHSBG.jpg

Orsato je postao sudac FIFA-e 2010. godine. Sudio je kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2014. godine i Eura 2012.

Sudio je u skupinama Lige prvaka 2012/13, 2013/14 i 2014/15. 2016. godine je sudio osminu finala Lige prvaka između PSV-a i Atletico Madrida.

14. ožujka 2017. godine je sudio osminu finala između Leicester Cityja i Seville u Ligi prvaka i bio je vrlo pohvaljen za svoj nastup na toj utakmici.

CizhKXZ.png

2010. godine je počeo redovito suditi u Seriji A, gdje je do sada skupio ukupno 177 utakmica u kojima je podijelio 923 žuta i 17 crvenih kartona.

All time

DyWE7kt.png

Prosjek žutih kartona: 4.96

Sezona 2014/15

iCYBTbz.png

Prosjek žutih kartona: 5.30

Sezona 2015/16

zHJ1kSJ.png

Prosjek žutih kartona: 5.00

Sezona 2016/17

Ydv6CI9.png

Prosjek žutih kartona: 5.00

• 3 months later...
Objavljeno

Sudio prvi susret dokvalifikacija za SP između Hondurasa i Australije. Igralo se na nož, susret je završio 0:0 a Orsato je podijelio 8 kartona, a mogao je još nekoliko. Unatoč tome, solidan nastup što se kartona tiće. Nije ih štedio. 

• 3 months later...
Objavljeno

Ja u cijelom svom životu a to je sigurno x000 utakmica nisam vidio lošije suđenje od ovog suđenja orsata na utakmici porta i liverpoola... 4-5 čistih školskih žutih oprostio, gubio se u par navrata, nema osjećaj za puštanje prednosti, a kad je pusti onda naknadno neda čist karton...izbjegavat dotičnog u širokom luku, jer nema veze sa ozbiljnim suđenjem i žalosno je da talijanski sudački lobi takve klaune gura u ligu prvaka...

Objavljeno
prije 1 sat, Dominik999 said:

Ja u cijelom svom životu a to je sigurno x000 utakmica nisam vidio lošije suđenje od ovog suđenja orsata na utakmici porta i liverpoola... 4-5 čistih školskih žutih oprostio, gubio se u par navrata, nema osjećaj za puštanje prednosti, a kad je pusti onda naknadno neda čist karton...izbjegavat dotičnog u širokom luku, jer nema veze sa ozbiljnim suđenjem i žalosno je da talijanski sudački lobi takve klaune gura u ligu prvaka...

ma pustao radi rezultata,mene je vise sram kako je porto bez krvi odigrao ,znaci nijedan zuti ,pa neka su ih silovali sa 5-0

• 6 months later...
  • 5 months later...
Objavljeno

Daniele Orsato je u utakmici Manchester Uniteda protiv PSG-a u Ligi prvaka pokazao čak 10 žutih i jedan crveni karton. Mislim da su svi kartoni bili zasluženi, međutim morao je pokazati i taj drugi žuti Kimpebeu po mom mišljenju, ali što je tu je. Uglavnom nije loš sudac za igrati over na ovako nekim većim utakmicama u svakom slučaju.

• 1 month later...
Objavljeno

Odlično odsudio Bayern-Liverpool sa sudacke perspektive. Imao utakmicu pod kontrolom,oponene su bile opravdane te je opravdao povjerenje Uefe.

Sto se kladenja tice,isto povoljan u zadnje vrijeme. Samo neka nastavi tako.

• 8 months later...
Objavljeno

Daniele Orsato je sudio susret u grupnoj fazi Lige prvaka između Olympiacosa i Crvene zvezde. Ja sam ostao ugodno iznenađen suđenjem ovog suca. Podijelio osam žutih kartona, svaki potpuno opravdan. Mislim da ga vrijedi igrati na kartone u važnijim utakmicama sa naelektrisanom atmosferom. 

• 1 month later...
  • 8 months later...
Objavljeno
prije sat vremena, Matan21 said:

Orsato od dns na moj listic neide...oprosti covjek sve zivo...dao karton u 95 min...uzas

prije 59 minute, Izmailov said:

27 prekrsaja 1 zuti u 95' nisam gledo al ovo do sad vidio nisam ovakve dvije mesarske ekipe... stvarno kartone treba skroz izbaciti iz igre, prije se prodje.

Ps. Jebo nas je i Norveska - Srbija. Mada tad ruku na srce i nije bilo materijala.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Hrvatska vs Gana x,Alzir vs Austrija x,svima dobro. @pena29, @LeonardoDrugi, @IzudinB kaj mislite?
    • Schweinsteiger komentar u emisiji : Ganci igraju afrički, divlji i nepredvidiv nogomet! (Morao se ispričivati. Ja ne vidim u čemu je problem. Da neki Ganac rekao da Hrvati igraju pitomi,spori i predvidiv nogomet-ne bi bio problem . Doduše,ne bi pogriješio.)
    • Kolega,cudim se uopce ideji da ste isli dolje u to leglo bolesti.U Afriku uopce nisam imao zelju ici.Prije dosta godina,bila je prilika da idem u Keniju na mec,odbio sam.Hvala lijepo.Kaj se tice Zagorja,tam vam opce nije lose,ne znam od kud vam ideja da je drukcije.Mi smo trenutno u Istri,trazimo ovlasteni servis za brze popravke zbog tehnickog. @Ajnud se uzasno iznervirala,nov auto a eto...Vama preporucam da kad dojdete u Istru,odete u Vodnjan vidjeti mumije katolickih svetaca...ili u Vrsar gdje imate jednu od najvecih nudistickih plaza...zavisi o raspolozenju...kaj se tice Hrvatske,mene je bilo jedino frka dalicevih odluka...primjer,da forsira Gvardiola,rekonvalescenta,kraj toliko trenutno boljih solucija ali to vam je kao onaj moj post s Norveskom.Badava imati sve uvjete za uspjeh kad imate krive ljudecna krivim pozicijama.I u pravu je @pena29 koji kaze da su neke tekme polu namjestene i prvenstvo zbog svog formata,smijesno.
    • “… jeste nasli tatu od cure? …” Gana je na takvom civilizacijskom minimumu, koje uopste ne moze niti da se pretpostavi. Ljudi se medjusobno yebu kao stakori, nema prezervativa, nema zastite, nema nikakvog planiranja … nema nista. Tamo niko ne zna niti sta znaci (moguce) krvno srodstvo, jednostavno se svi yebu medjusobno, zaista kao stakori. Cak sam jednom davno to i napisao na nasem Forumu da smo bili na nekoj autobuskoj stanici u sred neke vukojebine i cekali autobus za koji se uopste nije znalo da li ce doci ili nece. Znaci, samo cekas i nadas se. I onda je nekom crncu na autobuskoj stanici u sred vukojebine, palo na pamet da pojebe svoju, verovatno, zenu. I nista. Malo su se odmakli, lik je devojku okrenuo, podigao haljinu i krenuo sa onim smesnim pokretima, znas vec kojim, stojecki naravno. To je trajalo koliko treba da traje, posle toga se ljubavni par vratio medju ljude na autobuskoj stanici, i nastavio da ceka autobus koji na kraju, nikada nije ni dosao. Kada smo mi otisli u Ganu da trazimo bioloskog oca, znali smo ime i prezime, znali smo kom plemenu bi mogao da pripada, i koliko bi otprilike mogao da ima godina. Da ti prevedem na patriotski jezik. To bi bilo kao kada bismo znali da se bioloski otac zove Marin Pograncic, da je katolik, da ne bi trebalo da ima vise od toliko i toliko godina, i da je pre toliko i toliko godina bio u toj i toj zemlji. A onda smo u Gani uzivo videli da ima dvadeset miliona Pongracica i jos deset miliona koji se zovu Marin Pongracic, odnosno da citava plemena crnaca nose isto ime i prezime i da to nigde nije zavedeno. Na kraju smo dosli do toga ko bi  mogao da bude bioloski otac, ali ne i ko je. Suzili smo krug na jedno pedesetak crnackih plemena, gde bi svako mogao biti bioloski otac. I zamisli ti sada, da cak i svetske kladionice nisu sigurne moze li Hrvatska da pobedi jednu ovakvu zemlju, cim su jedinicu kvotirali sa 1,90  
    • Imamo mi takvih u kvartu...crni dosao,slozio klinca i by-by a ona glupa sad s bebacom i sj...m zivotom...Nego,jeste nasli tatu od cure?Mi taman na tehnickom...nismo prosli,tvornicka greska na autu i sad trazi mehanicara po Istri..
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use