Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 12.8.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

ma realno gledajući, meni ove godine City teški favorit za titulu, imam još neku svoju analizu za ove vodeće, to ću napisati nakon prvog kola da se još uvijerim, zna sam da će Chelsea bit teško ove sezone, ali ovako brukanje, ko bi se tome nada, platit ce se danak Conteova sukoba sa upravom, pa gledaj im postave, sada bez ozlijeđenog Hazarda, pa kakva je to ekipa, pogotovo za 5 natjecanja u godini, tragedija, ugl u svakom slucaju sam uvijeren da ce oni jos kupovat...

ma meni taj Chelsea nije jasan ni malo, odreknu se Coste koji im je lani bia ključan, onda prodaju Matića s čime se Conte nije slaga nimalo, prodali ovih "otpadaka" tu se nakesali, i ništa, dovedu Moratu, zamijena ka Costi, po meni bolje da su držali Costu pa doveli neko krilo, makar i ka zamjena... i da gledam ovo sada i ovi sudac lagano jebe Chelsea u mozak, nije mi jasan njegov kriterij nikako... 

pa da sjeba se totalno, neznan sta je razlog sukoba ili iceg, mislim ono sa kinom i Costinim transferom ako se sićan, ali to im stvarno nije tribalo, ajd moratam ože uz malo prilagodbe bit dobar, ali to nije bilo nužno za Chelsea, koliko im je bilo podebljat kadar, jer nema im širine nikako, ajde u obrani neloše, ali naprid, katasrofa, nema Hazarda, Pedra igra neki Boga??? lik bia u Granadi na posudbi probia se do prve postave, ugl po meni puno bolja opcija riješit se Pedra i dovest neku klasu umisto Williama i kraljevi bi bili... a William na klupu i eto imas odlicnu zamjenu ...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use