Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Jedan par s pikada koji pocinje za 10min pa nemam vremena bas. Zeznuli su me danas, mjenjala se satnica meceva 2h unaprijed a nisam vidio to

van Barnaveld - Gurney, highest checkout under 130.5

veliki je to broj bodova za zavrsiti igru u 3 strelice. Mislim da cemo tesko vidjeti vise od 1-2 izlaza preko 100

Objavljeno

hvala bogu pa stize ova reprezentativna pauza, jel šta reći kad te Osijek i Tottenham izjebu ka budalu, gledam i Real pa ka pokošen, od četvrtka uša crni niz i nemoš izać da ga jebeš, ka da se oni gori ruga samon, nadan se da ce nakon pauze biti bolje i da idemo u nove pobijede 

Objavljeno

Dakle,prekjučer Slaven,jučer Totič 2+ gola ....

Slaven 3500,Totić 4100.......Fino odnijeli u 2 dana.....

Kad budala igra engleze za 1,25 koef to je tako i ako si 100x rekao da je ta liga prejebena za klađenje,tu svaki svakom radi probleme.Al ne moš protiv sebe.

Dakle,sve šta se nakupilo u banku do četvrtak,ošlo....

Vrijeme pauze je tu,čujemo se kroz 1,2,3 mjeseca......Prestresan je ovo posao :angry:

Objavljeno

Bome meni je vikend bia dobar i crne kese su se napunile haha, sta god igra doda Dinamo tj. sa Zrinjskin prekjucer i jucer sa Atalanton. Onda mi bet dade 5e bonusa pa da se prati odigra Real over kartona i Valenciu over kornera cisto da se prati,  proslo i to. Da zaokruzin iznos bzvz udren neki argentinski par race do 5 i pobjeda River Platea pa i to dode :blink:

Al je zato prije tog bia crni niz i stuka se cili profit 

Objavljeno

@TazMan dobro si reka budala, englezi najadniji za klađenje, ćekam Arsenal daje gol za 160e i jeben im mater oni ni udarca u okvir.... ali i ove klade mi redom idu na onu stvar, presmjesne koeficijente daju... da nespominjem kako ce sada bit sa ovim repkama... nabijen ih sve... ajd sta daju 1.25 na tot, ali onda daj veci hendikep, nebi da je lako nekog dobit 2-3 razlike... 

@BlueTiger ma djabe kad mi se osovina temeljila na Osijeku, i tako nekim pizdarijama, ima sam jos par ali svi redom padoše, Udinese, West Ham, Chelsea falio 1 karton, na drugom 1 korner, 2 kornera Arsenala mi falila, sveee redom me izjebalo uzdus i popreko

Objavljeno

@BlueTiger ma razuim sve, ali ono Cibalija, alooo Cibalija, bokte nakon 5 kola imaju najboljeg strijelca HNL hahaha šta reći ajde šta... a da ovo s Rudešom ne spominjem, taman sam lipo zaboravia pa si me sitia :( 

ma ovi vikend me nije išlo nikako, igram karton promašim za jedna, igram korner fali jedan.. kad neće neće ...

Objavljeno
prije 3 minute, BlueTiger said:

Hahaha ljudi dobili malo para odma igraju dobro :D

Bit ce bolje nakon pauze, svima se desi crni niz

a ija kažem :D probat cu jos u Sridu s ovom 2.hnl dvoumio sma se napisat ili ne, ali bilo je jače od mene :D

Objavljeno

Ljudi moji okanite se nogometa na kladi, nema od tog kruva niti će ga ikad biti. Otkad sam se okanija nogometa stalno sam u plusu i to popriličnom. Prašim samo tenis i za to je bet365 nenadmašan. Jučer npr nije bilo tenisa i gledam sta udarit od nogometa i kad sam vidio ponudu i koeficijente zgadio mi se zivot i odusta sam.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use