Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 4.9.2017.


IzudinB

Recommended Posts

Bojan Bogdanović over 17,5 1.75 unibet

Ovo je promašena granica. Babo je bog i batina repke i uz Šarića je najjači igrač. Kad smo kod Šarića i kod njega je fulana margina u Unibetu, na 13,5 je. Jako bitna utakmica protiv Crne Gore, očekujem od obojice da povuku i da preuzimaju odgovornost, a pogotovo do Babe. U prve dvije utakmice išao je u over, Rumunjima zabio 21, a Mađarima 23. Ovdje očekujem da više sili i da preuzima odgovornost, nema ga tko čuvati i vidim ga na 20+.

Link to comment
Share on other sites

Hungary - Czech Republic

Jaromir Bohacik 14,5 under @1,75 unibet

Već sam jednom pisao da je ovo promašena granica i igrao ovaj tip, Bohacik u prve dvije utakmice nije ubacio niti jednog poena, protiv Rumunije igrao je 13 minuta uz šut 0/3 a protiv Španije na terenu je proveo 16 minuta  i također je imao šut 0/3.

U pripremnim utakmicama imao je slijedeće brojke:

@Pol - 4 Pts

@Pol - 12 Pts

vsHun - 7 Pts

@Slo - 9 Pts

@Geo - 15 Pts

vsGeo - 4 Pts

vsTur - 16 Pts

vsFin - 16 Pts

@Lat - 3 Pts

Link to comment
Share on other sites

Spain - Romania

Willy Hernangomez 8,5 Over @1,50 unibet

Očekuje se da će Španija pregaziti Rumune tako da bi i Hernangomez trebao dobiti veću minutažu, do sada je ubacivao Crnogorcima 18 Pts u 20 minuta provedenih na terenu i Česima 9 Pts u 16 minuta. Vjerujem da može lagano preko ove mizerne granice.

Link to comment
Share on other sites

Poštovanje svima, jedan tiket, klaja klasika Marathon, kv. 2,00

BELGIJA - RUSIJA  ki2   1,25

Rusi ne igraju bajno ali pobjeđuju. Shved je igrač koji donosi prevagu, a veliku pomoć ima u iskusnim igračima poput Mozgova, Vorontsevicha, Fridzona koji neće igrati spektakularnu košarku, ali će odraditi svoj posao u fazi obrane i pogađati šuteve kada je to bitno. Belgija za sada prima jako puno poena i s takvom obranom se ne mogu nadati velikim stvarima u ovome susretu. Protiv loših Britanaca to nije bio toliki problem, no protiv Latvije su ostali zamrznuti na -28. Rusima iskreno nikada ne vjerujem, ali ono što mi daje sigurnost ovoga puta je to što su svjesni svojih mogućnosti i igraju rutiniranu i pametnu košarku, i mislim da je Belgija idealan protivnik za potvrditi dvije velike pobjede iz prva dva susreta prije teškog meča sa Latvijom u utorak. Sve u svemu, po meni je ovo novo slavlje Rusa.

HRVATSKA - CRNA GORA  ki1  1,40

Možda i malo navijački tip, no vjerujem da smo bolji od Crnogoraca. Od Hrvatske se očekuju velike stvari i ta očekivanja imaju svoje temelje. Igra za sada realno i nije bila bajna, no nadam se da će u prvoj pravoj utakmici stvari sjesti na svoje mjesto. Crnogorcima neću gledati utakmicu sa Španjolskom, jer kada njima upadnete u mlin teško je izvući pristojan poraz. Utakmica sa Mađarima je apsolvirana lako, sa +24, no Mađari sa ozljeđenim Hangom su stvarno loša ekipa (koja je nama zbog naše loše igre pravila probleme cca 30 min). Prednost Crnogoraca je svakako reket i skok koji mi kriminalno branimo, no vrijeme je da se to popravi, zaigra se muška obrana i na Španjolce se ode sa maksimalnim skorom.

ŠPANJOLSKA - RUMUNJSKA  prvi do 15 poena u 1/4 Španjolci  1,143

Ne znam što bi rekao, a da vam otkrijem nešto novo. Španjolci sigurno neće otvoriti utakmicu kao mi protiv Rumunja. Oni jednostavno od podbacivanja krenu gaziti protivnika i to se događa tako brzo i tako efikasno da su utakmice riješene već nakon prvih 10 min igre. Ovdje očekujem nabijanje razlike odmah na startu i da lagano stignu prvi do 15 poena. 

Link to comment
Share on other sites

Još 2 tiketa zbog solidnih granica (oba unibet

prvi, kv. 2,09

RICKY RUBIO  više od 5,5 asista  1,85

Dvoumio sam se između njega i Sergia, ali ipak sam se odlučio za Rickya. U prve dvije tekme je imao 7 i 5 asista. Danas mislim da može ponovno prebaciti granicu od 5. Španjolci bi trebali imati jako puno lakih poena gdje Ricky može skupljati asiste, a sve u svemu i da to ne bude tako, odlično napada protivnike pick igrom, gdje trenutno za partnera ima jednog od braće Gasol ili Hernangomez što u prijevodu znači sigurni asisti ako lopta dođe u ruke nekog od ove četvorice. Naravno uvijek postoji i opcija pasa na otvoreni šut, kojih će također biti kada se obrana bude skupljala kako bi branila visoke igrače. Mislim da Ricky može ovo prebaciti.

ipak Sergio bolji izbor, Ricky igrao samo 13 min

LATVIJA - VB  Latvija vodi nakon treće četvrtine  1,13

Htio sam ovaj dubl zaokružiti jednim košarkaškim parom i odluka je pala na ovaj, da se stalno ne ponavljam. Latvija izgubila prvu tekmu protiv Srba, te nakon toga prelako dobila Belgiju. Danas ju očekuje još jedan lak zadatak protiv najlošije ekipe u grupi i vjerujem da do početka 4/4 moraju imati vodstvo.

 

drugi, kv. 2,04

WILLY HERNANGOMEZ  broj skokova 5,5  više    1,72

Ovo moram probati. Dečko igra strašno i to e to. Protiv Crnogoraca je imao 9 skokova, protiv Čeha 11. Protiv Rumunja bi mu minutaža mogla otići gore za cca 5 min, što je otprilike 22-24. To bi mu trebalo biti sasvim dovoljno da nastavi odličnu formu i skupi najmanje 6 skokova.

LATVIJA - VB  ki1   1,06

Očekujem da Latvija ovo odradi suvereno i prema očekivanjima. Britanci im ne bi trebali predstavljati težak zadatak. Po meni sigurno slavlje Latvije.

POLJSKA - KAZAHSTAN  1   1,12

Za kraj jedan nogomet. Vrlo izgledan par. Poljaci poraženi u Danskoj sa 4:0  i danas se moraju vaditi. Imaju 3 boda prednosti ispred Crngoraca i Danaca i danas imaju vjv najlakšeg protivnika (ostaju im još tekme sa CG i Armenijom). Kazahstan je već prežaljen i nemaju danas puno šansi. Da ne duljim, Poljaci pobjeđuju.

Link to comment
Share on other sites

KAMERUN - NIGERIJA 

Prošli susret ove dvije ekipe odigrao se prije 3 dana, 01.09.17. Tada je Nigerija na domaćem terenu pred svojim navijačima slavila s visokih 4:0 te vjerovatno zabila zadnji čavao u Kamerunove ambicije da igra Svjetsko prvenstvo. Strijelci u toj utakmici bili su; Ighalo (29), Mikel (42), Moses (55), Iheanchao (76).

Porazom u toj utakmici, Kamerun samo neka luda teorija drži u borbi za Svjetsko prvenstvo, a to je da Nigerija izgubi sve preostale utakmice, a Kametun dobije. Mislim da to Nigerija neće dopustiti, te bi ćak mogli u ovoj utakmici riješiti pitanje pobjednika skupine, te osigurati nastup na Svjetskom prvenstvu.

Na opciju Nigerija daje gol po 1.45 sam se odlučio zbog izuzetne napadačke moći Nigerije, te vjerovatni manjak motivacije i koncentracije domaćina nakon što su izgubili sve nade.

KAMERUN - NIGERIJA --- NIGERIJA DAJE GOL--- 1.45

za neke manje uloge oklada da Nigerija pobjeđuje isto ne zvuči loše

KAMERUN - NIGERIJA --- 2 --- 2.80

Link to comment
Share on other sites

ARMENIJA - DANSKA 

Nakon sjajne partije protiv Poljaka, Danci kreću u nove izazove. Nova prepreka pred Svjetsko prvenstvo im je Armenija koja je prošli susret u Rumunjskoj poražena sa 1:0 ali tek u sudačkoj nadoknadi. Svakako valja napomenuti kako su Rumunji promašili kazneni udarac u 55-toj minuti, te da je kod Armenaca isključen stoper Voskanyan.

Iako je gostovanje u Armeniji uvijek neugodno, ovje očekujem pobjedu Danaca koji su nošeni dobrom atmosferom nakon utakmice sa Poljskom te u ovim kvalifikacijama više nemaju pravo na kiks. Danska se trenutno nalazi na trećem mijestu sa jednakim brojem bodova kao Crna Gora te se u idućem kolu te dvije momčadi susreću. 

Prošli susret u Danskoj domaćin je nakon apsolutne dominacije bio bolji sa 1:0 te su još promašili kazneni udarac.

ARMENIJA - DANSKA --- 2 --- 1.40

Link to comment
Share on other sites

ENGLESKA - SLOVAČKA 

Nakon pobjeda koje su obje ekipe ostvarile u prošlom kolu, Engleska protiv Malte, Slovaci protiv Slovenaca ove dvije ekipe se danas susreću. Dvoboj je to prvoplasirane Engleske protiv drugoplasirane Slovačke. Razlika je tek 2 boda a ulog je velik, direktan prolazak na Svjetsko prvenstvo. Problem za Slovačku je također što im ekipe Škotske i Slovenije još pušu za vratom, 4 boda je razlike, 3 su kola do kraja, a nakon ove utakmice Slovačka ide u Škotsku.

Puno je na kocki, puno se može dobiti, ali i izgubiti, pobjedom Slovačka postaje prva u skupini, a porazom je otvorila put Škotskoj i Sloveniji. U prvoj utakmici u Slovačkoj slavila je Engleska sa 0:1, pogotkom u 95 minuti, a Slovačka je od 57-me igrala sa igračem manje, zbog nepreznosti isključen je Škrtel. 

Ovdje očekujem visoku dozu borbenosti i agresivnosti kod obje ekipe, i prilično neizvjesnu utakmicu. Slovačka je puna onih klasičnih sikira i mislim da bi danas mogli gledati dosta kartona iako nam sudac baš i nije podoban, ali ja ću svakako probati jer ne mogu odolit :D Granica je dosta neloša, 3.5.

ENGLESKA - SLOVAČKA --- ZBROJ ŽUTIH KARTONA 3.5 VIŠE --- 1.90

ENGLESKA - SLOVAČKA --- ZBROJ ŽUTIH KARTONA SLOVAČKE 2.5 VIŠE --- 2.35

 

Link to comment
Share on other sites

Single + triple

Willy Hernangomez over 9,5 Bet Live/Premier 1.85 (unibet 8,5 ali je over 1.50)

Pisalo se već nešto pa neću previše pametovati. Ako je Scariolo imalo pametan, danas će odmarati braću Gasol. Nema nikakve potrebe da njih dvojica igraju, obojica su u godinama i puno su potrebniji u bitnim utakmicama. Braća Hernangomez su nasljednici braće Gasol, obojica su već u NBA-u i Španjolci očekuju velike stvari od njih. Izabrao sam Willya jer on mijenja Marca na centru dok Juancho mijenja Paua ali je na toj poziciji i Oriola. Willy je Češkoj ubacio 9 poena za 16 minuta, a Crnoj Gori 18 za 20. Danas ga očekujem na minimalno 20 minuta, Rumunji su očajni, nema ga tko zaustaviti i vidim ga na dvocifrenom broju poena danas.

S ovim pobjedama nema nikako sreće pa evo nešto laganije čisto da se isprati dan.

Crna Gora-Hrvatska (ki) 2
Belgija-Rusija (ki) 2
Turska-Srbija (ki) 2

Bet365 2.28/Wwin 2.20

- Kroejšu igram i malo navijački. Za sada ne izgledaju dobro ali se uvijek muče protiv najlakših ekipa u grupi tako da danas očekujem napokon pravu 'rvaCku. Crna Gora (iako je razbila Mađare) nije pokazala previše. Najveći problem će Hrvatskoj praviti u reketu jer smo tu baš tanki. Za danas su upitni Rice i Vučević. Rice nije završio ni utakmicu protiv Crne Gore jer je istegnuo mišić, a Vučko nije trenirao radi ozljede prsta. Tanjević je izjavio kako se nada da će barem jedan igrati ali mislim da će obojica nastupiti danas. Tanjević je također rekao (izvor u linku) kako je Hrvatska favorit, da imaju više talenta bla bla. "Ne kažem da se predajemo, ali su dueli sa Češkom i Rumunijom najvažniji za plasman u osminu finala” . 
http://kscg.me/index.php… )
Koliko god on pričao, mislim da će oni dati sve od sebe da dobiju danas ali mislim da je Hrvatska kvalitetnija i vjerujem da dobijaju ovaj jako bitan meč. Babo će ih izdominirati.

- Ovo je najmanja kvota a možda i najveća mina danas ali eto kako sam rekao opuštenije je pa sam si priuštio. Belgija nije ništa pokazala do sada. Dosta ovise o šutu za tri poena i pomoću njega su dobili Veliku Britaniju. Dobro su otvorili kontra Latvije, šut je opet išao ali čim je on malo stao Latvija ih je pomela 28 razlike. Rusi su iznenađujuće na prvom mjestu. Iznenadili su u prve dvije utakmice pobjedivši domaćina Tursku pa onda skinuvši Srbiju. I prije početka turnira se znalo da će ovo biti najgora grupa a to se nakon prva dva kola i pokazalo točnim. Rusija ima 4 boda, a Srbija, Latvija, Turska i Belgija po 3. Bit će velika bitka za prolaz dalje ali i za pozicije jer bi četvrto mjesto značilo prolaz dalje ali i ispadanje u osmini finala jer dolazi Španjolska. Rusi znaju koliko im je ovo bitna utakmica, sutra igraju protiv Latvije a u zadnjem kolu imaju Veliku Britaniju. Drže sve u svojim rukama, mogu osigurati prvo mjesto koje će im donijeti Češku ili Mađarsku u osmini finala i očekujem da Shved i društvo dobiju danas.

- Srbija ide po iskupljenje protiv domaćina. Nakon jako bitne pobjede protiv Latvije sve su to poništili glupim porazom od Rusije. Turska je realno bezveze, Osman ih predvodi a njega u Srbiji ima tko čuvati. Pisao sam u analizi za Rusiju kako je ovo izjednačena grupa i Srbija više nema pravo na kiks jer bi se mogli dovesti u situaciju da već u osmini finala igraju protiv Španjolske. Vjerujem da to sigurno ne žele. Đorđević je baš popzidio protiv Rusa i vjerujem da ih je dobro izhebao nakon utakmice. Kvalitetniji su od Turske i očekujem da to danas pokažu i iskupe se za onaj očaj kontra Rusa.

Link to comment
Share on other sites

Crna Gora - Rumunjska

I u skupini E kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo situacija se zakomplicirala u gornjem dijelu ljestvice poslije posljednjih utakmica.
Danska je razbila na svom terenu Poljsku 4-0 pa tako trenutačno vodeći Poljaci imaju „samo“ tri boda više od Crnogoraca i Danaca. No, još je uvijek Poljska u uvjerljivo najboljoj poziciji za prvo mjesto i vrlo vjerojatno će direktno otputovati prema Svjetskom prvenstvu.
Gužva će zato trajati do zadnjih minuta za drugo mjesto i dodatne kvalifikacije, a u toj borbi ipak nešto bolje stoji Crna Gora. Pogotovo zato jer je pobijedila Dansku u gostima 1-0 te je još čeka domaća utakmica protiv tog suparnika.
Naravno, preduvjet je da ovakve utakmice, kao što je domaća protiv Rumunjske, nogometaši Crne Gore dobivaju…
U prvom međusobnom ogledu nije bilo pobjednika između Rumunjske i Crne Gore (1-1, oba gola u posljednjim minutama i promašeni jedanaesterac od strane Rumunja debelo u sudačkoj nadoknadi). Danas se okolnosti mijenjaju: Crna Gora je na svom terenu svakako favorit, a i crnogorski je motiv daleko veći nego li kod Rumunja.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

POLJSKA – KAZAHSTAN

Poljska je sve do prošlog petak djelovala nadmoćno i kao najbolja momčad svoje skupine, imala je 5 pobjeda i jedan remi u 6 kola, te se činilo kako će Lewandowski bez problema na put prema Rusiji. Međutim, u samo 90 minuta sve se silno zakompliciralo. Naime, Poljska je odigrala u Kopenhagenu vjerojatno najgori meč u zadnjih desetak godina, doživjela pravi potop od 0:4, te su joj se i Danci i Crnogorci približili na samo 3 boda zaostatka. Sad je tako opet sve moguće, stoga Poljska mora ovom pobjedom (a onda i kasnije nad otpisanom Armenijom) obraniti lidersku ulogu, ne dopustiti da sve stavi na kolu u zadnjoj etapi, kad će dočekati Crnu Goru.

Kazahstan je totalni autsajder ove skupine, ima samo 2 boda nakon 7 kola, u kojima je pretrpio 5 poraza i ima gol razliku od 4:19, a u petak je pred svojim navijačima kapitulirao protiv Crne Gore sa uvjerljivih 0:3. Međutim, jedan od ta 2 boda je osvojio upravo doma protiv Poljaka i to na zbilja senzacionalan način. Naime, da podsjetimo, Poljska je u tom meču vodila 2:0 golovima Kapustke i Lewandowskog već nakon 18. minuta, izgledalo je sve brzo riješeno, a onda se u nastavku dogodilo čudo: Hižnjičenko je u 51. i 58. minuti začas anulirao sav zaostatak domaćina i taj omjer je ostao do kraja – 2:2!

NJEMAČKA – NORVEŠKA

Njemačka ima maksimalni učinak od 7 pobjeda u 7 kola (uz gol razliku 29:2), potvrdila je epitet svjetskog prvaka u ovim kvalifikacijama, a vjerojatno presudni korak prema Rusiji napravila je u petak u Pragu, kad je svladala Češku sa 2:1. Gosti su dugo vodili ranim golom Wernera, ali domaćini uspjeli izjednačiti. Kad je već izgledalo da će završiti remijem, koji bi bio OK za oba rivala, u 88. minuti je Hummels glavom nakon slobodnog udarca ispisao presudu. Sad u Stuttgartu Nijemci mogu završiti posao, iako je zapravo odavno jasno da će biti pobjednici skupine, 3 kola prije kraja imaju 5 bodova više od Sjeverne Irske.

Norveška je još u prvoj fazi kvalifikacija ostala bez ikakvih izgleda, a katastrofalni učinak samo je donekle popravljen u petak, kad su na svom terenu nadmašili Azerbajdžan sa 2:0 golom Kinga i autogolom Sadigova. No, to nije bitno promijenilo utisak o još jednom neuspjehu nekada solidne europske selekcije koja se već (pre)dugo ne uspijeva plasirati na jedno veliko natjecanje.

Brojke: U prvom meču u ovom ciklusu, Nijemci su se doslovce prošetali do pobjede u Oslu sa 3:0 golovima Mullera (2) i Kimmicha.

Slovenija – Litva.

Slovenija je dvaput padala u završnicama gostovanja, kod Škotske je posrnula u 88. minuti, a u petak u Slovačkoj u 81. minuti pogotkom Nemeca za 0:1 i tako zaostala u trci za 2. mjesto upravo iza tih rivala, pogotovo jer je ranije još kiksala u Litvi remiziravši sa 2:2. Tako su izabranici Srećka Kataneca stigli na sami rub eliminacije, zaostaju 4 boda za Slovačkom, a kako ih u narednom kolu čeka put u Englesku, sve je izgleda kompromitirano. Ipak, tračak nade još postoji: pobjedom u ovom meču bi Slovenija mogla ipak još jednom zaprijetiti Slovacima, možda im se i približiti na samo bod minusa, s obzirom da oni iste večeri igraju na Wembleyu. Uglavnom, ovo nije košarka i Litva mora pasti u Ljubljani.

Litva ima tek jedan uspjeh u 7 kola (pobijedili su samo Maltu) te kroničnu neefikasnost (postigli su dosad 6 pogodaka, a primili pak 14). Nijednog trenutka ni u ovom ciklusu nisu bili protagonisti, ali su ipak uspjeli zapeti nogu i Sloveniji na svom terenu (2:2) i Škotima u Glasgowu, odigravši 1:1, te su ziaista dosad presudili ishod bitke za 2. mjesto.

Brojke: Litva je u prvom meču bila nadomak pobjede, vodila je 2:0 golovima Černika i Slivke, a tek u finišu se Slovenija izvukla u Vilniusu: Krhin u 77. i Cesar u 90. minuti su spasili goste od poraza – 2:2. A treba podsjetiti a je Litva zagorčala život našim susjedima i u kvalifikacijama za Euro 2016., odigravši u Ljubljani 1:1 (Birsa 45. – Novikovas 79.).

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

Engleska - Slovačka | Manje od 2.5 gola (1.85) bet365

Engleska nije uspjela da pobijedi Slovačku u samo jednoj od pet utakmica koje su igrali. Domaćini su naravno veliki favoriti, ali ovo će biti jedan zanimljiv sukob, jer Slovačka nastavlja svoju borbu za kvalifikacijsko mjesto. Budući da su obje ekipe vrlo jake u obrani, mislim da nećemo vidjeti mnogo golova i moja oklada ide na manje od 2.5 gola. Sretno!

Manje-od-2.5-gola-640x85.jpg?resize=640%

Link to comment
Share on other sites

P.Gasol under 17,5 1,90 (marathonbet) 5/10

Malo da se nadovezem na Cancu, ako ce i igrat dns igrat ce na 15-20 minuta i tu bi trebao ici ispod ove margine, a po 1.90 koliko mi nudi Marathon bas moram ovo uzet. Prelagana tekma za njih, Herangomezi ce to odradit danas uvjeren sam, a Gasoli lagano odmoriti.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use