Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 5.9.2017.


IzudinB

Recommended Posts

Turska - Hrvatska over 3.5 cards 1.61 bet365

Necu reci promasena, ali svakako dosta niska granica za mec gde oba tima jure vazne bodove, Hrvatska za prvo mesto a Turci ce se boriti iskoristiti direktan duel Islanda i Ukrajine i uzeti vazne bodove kod kuce, iako to naravno nece biti lagano. Pravdu deli Kassai, ko poznaje dobro sudije upoznat je i sa njegovim kriterijumom sudjenja, konstantan sudija koji retko prasta prigovore i nesportske poteze. Mislim da su 4 kartona skroz realni, a cesti su i crveni kad Kassai sudi, pogotovo ako proradi temperament kod obe ekipe, moglo bi biti svega.

Link to comment
Share on other sites

TURSKA - HRVATSKA

Naravno na ovaj meč mi je nekako oklada kartoni najizglednija, nema se tu puno šta pisat a i @JackieJack je sve šta se ima za reći reka, mene još privlači opcija na Turke, pošto oni izgubit ne smiju, pred domaćom publikom jednostavno pritisak će biti prevelik, a i u slučaju da vode Hrvatska će napast morat će se grčevito branit, a i da gube bit će nervoze mogu se oprostit od prvenstva, još kući igraju..

TURSKA - HRVATSKA - TURSKA VIŠE OD 2.5 ŽUTIH KARTONA --- 2.55

Link to comment
Share on other sites

EGIPAT - UGUANDA

Otkad je svijeta i vijeka točnije od 1962-ge u susretu ove dvije ekipe se ne zna za neriješeno, pozna se samo pobjeda domaćina. Od 1962 odigrao je 10 susreta, u 10 je slavio domaćin, u 9 je slavio Egipat.

Egipat se trenutno nalazi na drugoj poziciji sa 1 bodom zaostatka za vodećom Uguandom. Ovu utakmicu svakako su si stavili imperativ pobjede kako bi preuzeli vodeću poziciji u utrci za Svjetsko prvenstvo. 

EGIPAT - UGUANDA --- 1 --- 1.45 

 

Link to comment
Share on other sites

PARAGVAJ - URUGVAJ

Loša forma uzdrmala Urugvaj, te im kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i nije više toliko sigurna. Naime Urugvaj je 4 utakmice bez pobjede. izgubili su od Čilea, Brazila, Perua, te remizirali sa Argentinom. Sada se nalaze na trećem mjestu sa 23 boda dok osmoplasirani Ekvador ima 20. Tako da Urugvaj mora naći način kako izaći iz ovoga crnog niza te očekujem da će to napraviti protiv ekipe Paragvaja. Zadnji puta Paragvaj je slavio 2007 godine, dok su u prošlom susretu ove dvije momačadi Urugvajci bili bolji sa visokih 4:0. 

PARAGVAJ - URUGVAJ --- X2 --- 1.40

PARAGVAJ - URUGVAJ --- 2 --- 2.60

Link to comment
Share on other sites

Evo da se i ja malo prikljucim sa pickovima Eurobasketa, unibet izbacio fine granice za sutra pa predlozi idu ovako:

Bogdan Bogdanovic under 19.5 1.80 5/10

Bogdan kao pravi vodja tima maksimalno vuce i odigrao je punu minutazu u ove 3 tekme, sutra imaju napokon jednu laksu protiv V. Britanije, verujem da ce Djordjevic odmoriti Bogdanovica i nece ga terati u igru vise od 10-15 min a ova granica je svakako value i moze preko jedino da sutne 8-9 puta i da sve zivo udje, u sto sumnjam. Mislim da ovo dolazi ispod. 

Markkanen under 17.5 1.80 4/10

Markannen je sigurno ime koje se cesto spominje u krugovima Eurobasketa ovih dana, klinac igra neverovatno pred pocetak svoje rookie sezone u NBA, pokazao je zasto se toliko pricalo i pisalo o njemu. Uzima vazne suteve i sto je najvaznije pogadja iste, bio je sjajan u prva 3 susreta, no ovo je ipak susret protiv Grcke koja isto treba bodove samo tako. Grci su poznati po cvrstoj odbrani, siguran sam da su Markkanena posebno studirali u pripremi i da ce staviti flaster na njega, tu je i Printezis koji je iskusan i zna zatvoriti ovakvog igraca. Mislim da je vreme za jednu malo slabiju partiju Markkanena i vidim ga max na 14-15 poena ovde ako ne i manje, unibet casti sa 17.5.

Link to comment
Share on other sites

Opet jedan tiket za Eurobasket, klasika Marathon, kv. 2,07

POLJSKA - FRANCUSKA  ki2  1,10

Francuzi nakon pomalo šokantnog poraza od Finske u prvoj tekmi, vezali uvjerljive pobjede protiv Grka i Islanđana, te sada imaju također utakmicu gdje ne bi smjeli kiksati, prije nego se sa Slovencima potuku za prvo mjesto u grupi. Poljaci su mislim svoju priliku za drugi dio natjecanja prokockali u glupom porazu od Finske, te ih danas čeka novi poraz. Igra koju pružaju na ovome prvenstvu je solidna čak, no vidi se da nemaju kvalitetu za neki veći podvig. Francuzi su definitivno veliki zalogaj i sve osim slavlja Francuza bi me iznenadilo.

ČEŠKA - CRNA GORA  ki2  1,21

Česi danas odigrali katastrofalnu tekmu protiv Mađara i mislim da su njihovi planovi za prolazak grupe propali sa tim porazom. Igra im je izuzetno loša, i ako Satoransky (trebao ih je voditi, ali primjetna je slaba minutaža u Wizardsima) ne proigra nekim čudom, upisati će novi poraz. CG igra za osiguranje 3. mjesta u grupi, jer zadnje kolo im nosi zicer u vidu Rumunja. Izuzev 1/4 gdje su protiv Hrvatske odigrali katastrofalno, u ostatku utakmice su pokazali pristojnu košarku i trebalo bi biti dovoljno za Čehe. Jedini problem je moguća sitna ozljeda Ricea, ali mislim da bi poštedu ipak mogao dobiti u zadnjoj tekmi s Rumunjima, gdje sigurno mogu i bez njega, no čak i da ne zaigra ni protiv Čeha, Ivanović je i više nego dobra zamjena. CG pobjeđuje. 

RUMUNJSKA - MAĐARSKA  ki2  1,15

Mađari moraju potvrditi slavlje nad Česima i osigurati si prolazak grupe. Po dosad viđenom Hanga i Vojvoda bi trebali biti previše za prilično smiješnu ekipu Rumunjske, dok će izuzetno antipatični ali borbeni Keller stvarati velike probleme Moldoveanuu (jedinom poštenom igraču Rumunjske) i na taj način približiti Mađarsku velikom uspjehu, jer dalje od toga će teško. Mislim da Rumunjima neće biti od velike pomoći ni domaća publika, jer jednostavno kvalitetu za dobiti Mađarsku sa Hangom kao danas oni nemaju. Nadam se samo da suci neće imati svoje prste u ishodu ove tekme, i onda slavlje Mađara ne bi trebalo izostati (nema boljeg mjesta i bolje ekipe za osigurati si prolaz dalje od mrskih rivala Rumunja :) ).

TURSKA - BELGIJA  ki1  1,27

Iskreno ovaj par mi je malo li-la, no uzeti ću ga. Turci domaćini ove grupe i završne faze i to mi je dovoljno za uzeti ovo. S obzirom da su izgubili od Rusa i Srba, vjerovatno će i od Latvije, a dobili su samo Britance, ovo im je utakmica za prolazak dalje (Belgija će teško iznenaditi Srbe u zadnjem kolu). Turci prikazuju solidnu košarku. Obje utakmice su bile egal završnice i manjak kvalitete u njihovim redovima je zapravo razlog zbog kojeg su obje i izgubili. Britance su pak na osnovu kvalitete lako dobili. Isto to očekujem i protiv Belgije. Belgija dosta ovisi o šutu i to je dvosjekli mač. Općenito im igra nema nekakvu pretjeranu kreativnost i mislim da su Turci za njih ipak prevelik zalogaj. Jedino što ih može spasiti je vrhunska šuterska večer. Sve ostalo ukazuje na slavlje domaćina ove grupe.

VB - SRBIJA  ki2  1,04

U trenutku pisanja je pala kvota na CG, pa sam ovo dodao radi zaokruživanja kvote za duplanje. Mislim da objašnjenja nisu potrebna. Britanci najlošija ekipa ove grupe, Srbi prejaki za njih. Sigurna pobjeda Srbije

Link to comment
Share on other sites

Evo i od mene koji par sa eurobasketa

Dario Saric under 15.5 @ 1.83

evo izasla granica od 15.5  Jucer je dario ubacio 14 poena uz 5/8 sut iz igre (1 trica) te 3 pogodjena bacanja. Danas vjerujem kako ce ga izbornik petrovic koristit za drukacije uloge. U utakmici sa spanjolcima koja i nije od presudne vaznosti ako se izgubi ali bi pobjeda donijela 1.mjesto, vjerujem kako ce saric ipak vise biti orijentiran na defanzivu. Bilo bi pogubno za nase kada bi izasli sa idejom da zabijemo vise od spanjolaca jar u toj trci nemamo sanse. Tako da vjerujem da cemo danas ic s onom da  probamo primit manje poena sto ce rezultirat i sa manje poena nase ekipe, a i spanjolci su dobri u svim segmentima i mislim da ce saric tesko preko nekih 12-13 poena.

Turska - Hrvatska, turska over 1.5 cards @ 1.57

granica se digla sa 3.5 na 4.5 pa sam odusto od ukupnih kartona pa idemo na ekipne. Turci hvataju zadnji vlak za SP. Cak i remi bi prakticki znacio kraj nadanja za turke jer im hrvatska bjezi 5 bodova (ide u kiev i docekuje finsku), a ukrajina im bjezi 3 boda (ide na island i kosovo, docekuje hrvatsku). Prema tome, navijaci ce sigurno gurati tursku reprezentaciju pa mislim da ce turci ostro od pocetka i nebi me cudilo da u 1.pol vec ovo predju

 

Link to comment
Share on other sites

Porzingis over 21,5 1.85
Pau Gasol over 15,5 1.85

Premier 3.42

- Porza je očekivano bog otac u Latviji. Sve ide preko njega i sve se njega pita iako oni imaju odličnih šutera koji svejedno i pored toga ispucaju svoj broj lopti. Porza je u prvoj utakmici protiv Srbije ostao na 18, i tada je otišao u over jer je bio na 17,5 a sigurno bi bio na 20+ da nije imao 4 osobne na početku drugog poluvremena. Nakon toga je Belgiji ubacio 27 poena, a jučer je Velikoj Britaniji uvaljao 28, bio u overu nakon 13 minuta na parketu, a na kraju je odigrao i nepotrebnih 5 minuta jer su se Latvijci počeli zajebavati pa VB došla sa -29 na -6. Danas Latviju čeka vrlo važna utakmica protiv Rusije u kojoj će Porzingis morati povući. U Rusa ga nema tko čuvati, missmatch je za sve ove kvazi stručnjake i vidim ga u overu danas.

- Mislim da je netko dobro popio u Premieru kada je stavljao ovu granicu. U ostalim je 18,5 a ovdje čak za 3 poena manja, a mislim da će preći i 18,5. Pau je doktor košarke i redovno na Eurobasketima siluje i bude najbolji strijelac i mvp. Ove godine u reketu ima pomoć brata Marca pa ne mora raditi toliki posao i u obrani i u napadu. Crnoj Gori je zabio 10 poena za 19 minuta, Češkoj 26 za 20 minuta, a jučer protiv Rumunjske nije ni igrao. Danas ih čeka najteža utakmica protiv Hrvata, tj bolje reći najteži protivnik u grupi jer ni ovo neće biti teška utakmica za Španjolce. Pau bi trebao provesti 20+ minuta na parketu, jučer je fino i odmorio. Ne može njega nitko čuvati kod nas, Šarić može probati, zna odigrati finu obranu nad njim ali ne može ga pratiti čitavu utakmicu. Npr sjećamo se svi one Šarićeve banane nad Gasolom prošle godine na OI, Šarić je tu igrao jednostavno koliko je mogao obranu a Gasol je svejedno utrpao 26. Ovo je odlična granica, 16 poena on može dati i u prvom pol, još kada znamo kako mi očajno branimo reket i bit će 15+ napadačkih skokova i ovo se jednostavno mora uzeti.

Link to comment
Share on other sites

MOLDAVIJA - WALES

Zadnji "voz" za Svjetsko prvenstvo je ova utakmica za Garetha Balea i suigrače. Trenutno se nalaze na trećem mjestu sa 4 boda manje od prvoplasirane Srbije te dva manje od drugoplasirane Irske. Na ruku im ide što se večeras susreću ta dva protivnika te je ovo prilika da se probiju na drugo mjesto ili opasno približe. 

Moldavija se trenutno nalazi na posljednjem mjestu, sa 2 boda iz 7 utakmica uz gol razliku 4:18. Ta jedina dva boda su iz obje utakmice protiv Gruzije, kada su oba puta remizirali, u Gruziji je bilo 1:1, a u Moldaviji 2:2. 

Wales ove kvalifikacije ne igra na onom standardu u kojem smo ga navikli gledati. Iako su trenutno neporaženi, momčad Walesa ima samo 2 pobjede te 5 neriješenih rezultata. Drugu pobjedu su ostvarili u prošlom kolu protiv Austrije. Danas će vjerovatno i treću. Puno je kvalitetnija momčad Walesa te je u ovoj utakmici velik ulog za goste i mislim da sve osim pobjede gostujuće ekipe će biti jedno veliko iznenađenje. 

MOLDAVIJA - WALES --- 2 --- 1.30

MOLDAVIJA - WALES --- HENDIKEP 1:0 2 --- 2.0 

Link to comment
Share on other sites

IRSKA - SRBIJA 

Osmo kolo grupe B donosi nam susret prvoplsirane i drugoplasirane momčadi. U Dublinu će se susrest Irska i Srbija.

Irska se trenutno nalazi na drugom mjestu sa 2 boda manje od vodeće Srbije. Ekipa Irske ne igra lijep nogomet, nogo čvrsti obrambeni, pogotovo na domaćem terenu gdje su u 3 utakmice neporaženi, imaju jednu pobjedu i dva neriješena rezultata. Gol razliku na domaćem terenu imaju 2:1.

Srbi su na prvom mjestu ove skupine. Također neporaženi, imaju 4 pobjede te 3 neriješena. Gol razlika 16:7.

Prošli susret ove dvije momčadi odigran u Srbiji završio je 2:2 uz 6 žutih kartona. Utakmicu je sudio Kassai. 

 Ovu utakmicu ni jedni ni drugi neće htjeti izgubiti, štoviše mislim da obje ekipe ovamo teže prema punom plijenu od 3 boda. Posebno zato što im za leđima puše Wales, koji će se danas s vrlo vjerovatnom pobjedom protiv Moldavije pridružiti ovom dvojcu u vrhu, točnije nekome će opasno zaprijetiti. Mislim da ćemo gledati jednu grublju utakmicu gdje je puno toga na riziku i mislim da bi ovamo granica od 4.5 žutih kartona lako mogla biti prijeđena. Utakmicu sudi stari znanac Cakir.

IRSKA - SRBIJA --- ZBROJ ŽUTIH KARTONA 4.5 VIŠE ---  1.83

Link to comment
Share on other sites

Rusija-Latvija (ki) 2 1.74
Češka-Crna Gora (ki) 2 1.25

Marathon 2.17/Pinnacle 2.16

- Mislim da je vrijeme da Rusija padne. Imaju 3:0 a ne znaju ni oni kako. Nemaju neku ekipu, sve se vrti oko Shveda. Mozgov je drugo ime ekipe a lik je taraba teška i ja nemam pojma na osnovu čega on dobija onolike ugovore u NBA-u. Fridzon je preočajan ovaj turnir, izgleda kao da ima 5 promila u sebi svaku utakmicu. Latvija je kvalitetnija repka, ako ih krene šut danas, Rusi neće imati šanse. Porzu nema tko čuvati, braća Bertans su isto on fire. Problem je što Latvija zna imati crnih rupa i nadam se da ih neće biti puno danas.

- Češka je baš loša, dosta ovise o Satoranskom. Jučer su spušili od Mađarske koju je CG prebila. CG je kvalitetnija ekipa, posebno u reketu gdje Česi neće imati šanse. Tanjević je rekao i prije utakmice sa Hrvatskom kako su im najbitnije utakmice kontra Češke i Rumunjske i po prikazanoj igri do sada, ne znam kako će Češka iznenaditi ovdje.

Link to comment
Share on other sites

Latvija je odradila svoj posao, Crna Gora prebija Čehe pa sam si odlučio priuštiti ovaj single.
 
Pau Gasol over 7,5 skokova 1.85 Unibet/Whill
 
Spominjao sam ga over 15,5 ali sam ga nažalost vezao sa Porzingisom. Taj over i dalje stoji ali sam morao probati i ovo. Hrvatska ima problema u branjenju skoka, dopuštamo previše napadačkih skokova i danas bi nam se to moglo odbiti od glavu. Jednoj Mađarskoj smo dopusili 21 skok u napadu, Crnoj Gori njih 15 a jedino je protiv Rumunjske to okej izgledalo, oni su uhvatili "samo" 7 napadačkih skokova. Pau protiv Rumunjske nije igrao, protiv Češke je uhvatio 8 skokova (2 napadačka), kao i protiv Crne Gore (sve obrambeni). Svjež i odmoran dočekuje Hrvatsku, očekujem da u obrani pokupi barem 5-6 skokova i s obzirom na to kako branimo skok mislim da će i u napadu biti barem još 3-4 ako ne i više.
Link to comment
Share on other sites

Adam Hanga over 16.0 marathonbet

WWin 15,5 uslov pet parova

PremierBIH 15,5 uslov tri para

Da se i ja nadovezem na danasnje prijedloge Eurobasketa. Crna Gora je dobila Cehe i time je izbacila u prvi plan kao kandidata za cetvrto mjesto Madjarsku. Madjari bi trebali da dobiju danas Rumune i da tako osiguraju cetvrto mjesto jer su dobili Cehe u medjusobnom duelu. Racuna se medjusobni duel prvo ako sam dobro obavijesten. Najbolji igrac Madjara je svakako Adam Hanga prvotimac Barselone. Hanga nije usao veoma dobro u prvenstvo protiv ekipa kao sto su Hrvatska i Crna Gora ali je protiv Ceske briljirao sa 31 poen. Uz Vojvodu glavna uzdanica Madjara. marathonbet nudi dobru marginu od 16.0 za ovaj dogadjaj. Mislim da Madjarima danas treba dobar Hanga da dobiju komsije na domacem terenu. Kvalitet ovog igraca je neosporan i mislim da ce ova utakmica biti zanimljiva do samog kraja i da ce Hanga igrati svoju maksimalnu minutazu i uzeti svoju porciju suteva. Jedino sto bi ga ovdje moglo da sprijeci predje je zaista losa partija i potencijalno razbijanje Rumuna sa 20,30 razlike pa da ga trener sacuva ali tesko da bi se tako utakmica mogla razvijati. Poslednje kolo Madjari igraju sa Spancima i ovdje im igra samo pobjeda a samim tim i potreban dobar Hanga.

Edited by Under
Link to comment
Share on other sites

Evo ovaj triple kartona igram danas:

20:45 Turska-Hrvatska preko 4.5 kartona,1.70 koef.

20:45 Makedonija-Albanija preko 4.5 kartona,1.95 koef.

02:00 Paragvaj-Urugvaj preko 4.5 kartona,1.70 koef.

 

 

-Tursku i Hrvatsku se dosta izanaliziralo i vec je sve receno.

Samo cu napomenuti da utakmicu sudi Viktor Kassai,sudac poznatom po iskljucenju Vidala u onom famoznom susretu Reala i Bayerna.

Sudio je dva meca kvalifikacija za SP izmedu Srbije i Irske gdje je pokazao 6 te mec Crne Gore i Poljske gdje je pokazao 5 zutih kartona.

Evo njegovih utakmica:http://us.soccerway.com/referees/viktor-kassai/44678/matches/

-Ne znam kakva je situacija kod Albanaca i Makedonaca,da li se mrze ili vole,ali jedno je sigurno;na Balkanu kod svakog naroda vrijedi uzrecica nek susjedu crkne krava,a takvu nekkakvu utakmicu ocekujem i danas od Albanaca i Makedonaca.Sto pod time mislim?

Pa vjerujem da cemo gledati jaku zelju za pobjedom i kod jednih i kod drugih,bez obzira na to sto su ,cak Albanija ima motiv da ostane u teoretskoj sansi za odlazak na SP.

Osim toga,ocekujem tipicnu balkansku utakmicu sa puno faulova i prekida,prva njihova utakmica zavrsila je sa 45 faulova.Istina bilo je samo 2 zuta kartona,no mora se napomenuti da je utakmica odigrana slicno i Hrvatska-Kosovo.Znaci,bila je prekinuta radi kise,pa je onda iduci dan nastavljena.

Utakmicu ce suditi najbogatiji sudac,svedanin Jonas Eriksson.

Izdvojicu od njegovih poznatijih utakmica utakmicu izmedju Grcke i BIH kada je iskljucio Dzeku radi skidanja sorca protivnickom igracu,po tome se nekako pamti.

Sudio je isto dve utakmice reprezentacije u ovom ciklusu,jednu izmedju Srbije i Austrije,pokazao je 5 zutih kartona te onu famoznu izmedju Grcke i BIH kada je pokazao 12 zutih i 2 crvena kartona.

Dosta oprasta i ima veoma skandivaski stil sudenja utakmica.
Evo mu utakmica:http://us.soccerway.com/referees/jonas-eriksson/45089/matches/

-I zadnji tip koji igram je juznoamericki susret izmedu Paragvaja i Urugvaja,obje momcadi love SP koje je veoma neizvjesno,7 ekipa razdvaja 5 bodova,tijesno je i svaki bod je bitan,Urugvaj je u krizi pa je za ocekivati da ce igrati veoma agresivno danas.

Utakmicu ce suditi Sandro Ricci,poznatija utakmica iz njegovog zivota jest ona izmdu Cilea i Urugavaja kada je iskljucio Cavanija koji se razljutio radi toga sto mu je Jara gurnuo prst u supak.

Sudio je 3 utakmica kvalifikacija u ovom ciklusu te je redom dijelio 7,5 i 7 kartona.

Njegove utakmice:http://us.soccerway.com/referees/sandro-meira-ricci/124556/matches/

Link to comment
Share on other sites

Grcka - Finska 1
Turska - Belgija 1

1.91 Betfair 


Stvar je ovakva, posle pobeda FRA i LAT/SRB Grcka i Turska moraju dobiti danas ukoliko hoce dalje. Turci pred svojim navijacima docekuju Belgiju, realno kvalitetnija su ekipa, sinoc su pokazali kako mogu biti opasni kad su se priblizili Srbiji, mislim da ce vodjeni navijacima veceras dobiti ovo i zadnji mec sa Latvijom ih ceka direktna borba za plasman dalje pa ocekujem da danas ovo rese nesto ranije.

Grcka isto zaostaje, moraju dobiti i ovo i protiv Poljske jer Finska zadnju igra protiv Islanda a tu je 95% pobeda Finaca sigurna. Cupava grupa, bice svega ali Grci imaju vise iskustva od Finaca na ovakvim takmicenjima, ocekujem da veceras odigraju jednu bolju partiju, pisao sam da i ocekujem flaster na Markkanenu. Grcka i Turska u dublu za prolaz dalje. 

Sretno!

Link to comment
Share on other sites

Kada već ide evo još nešto da zaključimo dan.

Grčka-Finska (ki) 1
Rumunjska-Mađarska (ki) 2
Turska-Belgija (ki) 1

Bet365 2.22

Džekara je napisao o Grcima i Turcima i nemam ništa pametno nadodat, ja sam samo dodao Mađare.

Mala kvota na Mađare ali moraju ovo dobiti .Rumunji su najslabija ekipa u grupi, nemaju pobjede, dok su Mađari ostvarili jako bitnu pobjedu kontra Češke i tako se uključili u borbu za prolaz dalje. Ovo im je must win ako žele proći dalje dok Rumunji igraju radi prestiža.

 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
    • Belgija - Slovačka 1 (1.45) bet365 Belgija će započeti svoj Euro 2024 utakmicom protiv Slovačke koja počinje danas u 18 sati na Frankfurt Areni. Unatoč gubitku nekih ključnih igrača svoje zlatne generacije, Crveni vragovi i dalje su jedni od skrivenih favorita za osvajanje naslova. Belgija je neporažena u 15 uzastopnih utakmica u svim natjecanjima. Crveni vragovi također nisu izgubili u tri međusobna susreta sa Slovačkom. Četiri od posljednjih pet utakmica Belgije imale su barem tri gola. Belgija je završila na vrhu svoje kvalifikacijske skupine, ali samo s bodom prednosti ispred Austrije. Ipak, rekord od šest pobjeda i dva remija u osam utakmica govori mnogo. (Koeficijenti 17.6. u 11:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama S druge strane, Slovačka se tek po treći put pojavljuje na Euru. Kvalificirali su se kao drugoplasirani tim u Skupini J. Slovaci su izgubili dvije utakmice od Portugala tijekom kvalifikacija. Pobijedili su u sedam i remizirali jednu od preostalih osam utakmica protiv drugih protivnika. Četiri od posljednjih šest utakmica Slovačke završile su s tri ili više golova. Belgija ima velike probleme s obranom uoči prve utakmice turnira. Thomas Meunier se pridružio Janu Vertonghenu i Arthuru Theateu na listi ozlijeđenih, napustivši prijateljsku utakmicu protiv Luksemburga nakon samo 20 minuta na terenu. Belgija (4-5-1): Casteels – De Kuypers, Faes, Witsel, Castagne – Mangala, Onana, Trossard, De Bruyne, Doku – Lukaku S druge strane, Francesco Calzona nema novih problema s ozljedama uoči otvaranja turnira. Slovačka (4-3-3): Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda – Schranz, Bozenik, Haraslin Ovo je jedna od posljednjih prilika za igrače poput Romelua Lukakua i Kevina De Bruynea kao jedinih preostalih članova belgijske zlatne generacije nogometaša. Ovaj duo će imati veliku pomoć od igrača poput Leandra Trossarda i Jeremyja Dokua, jer Crveni vragovi i dalje imaju vrlo snažnu napadačku liniju. Belgijanci su lagano prošli pored Crne Gore i Luksemburga u prethodne dvije prijateljske utakmice. Slovačka je također izgledala sjajno u svojim posljednjim utakmicama, ostvarivši dvije zasebne pobjede od 4-0 protiv San Marina i Walesa ranije ovog mjeseca. Ipak, nedostaje im iskustvo igranja na velikim turnirima i njihova kvaliteta se teško može usporediti s belgijskom. Možete se kladiti na pobjedu Belgije s kvotom 1.45 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Belgija povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 12:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use