Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 12.9.2017. (Live)

JackieJack

Recommended Posts

prije 4 minute, sestincan said:

Kakva ljepotica od košarke!!! Koliko prekrasnih poteza, lude trice, zakucavanja, blokade... stvarno ko nije gledo može mu bit žao! Najbolja utakmica na Eurobasketu, ovo je zaista bilo bolesno dobro!

Meni je drago što je Slovenija prošla, ali mi je i žao što je Latvija ispala sa dobrom igrom na ovom Eurobasketu, dok će se Grci sutra vjerovatno provući uz koš-dva razlike

Danas su bili baaaas realni rezultati, da nije ovog Mazica, koji btw, je izgubio poslednji kredit kod mene i vise ga ne igram. Jeste rezultat bio 0:0 ali dati samo jedan karton to je sramotno...

Ostalo sve uglavnom proslo, svi favoriti u LS dobili, kartoni kod Olyja,  Porzingis i Dragic preko, mec bio fenomenalan za gledanje uz puno preokreta... 

Cestitke svima na dobitcima!

prije 2 minute, ikaij99 said:

Meni je drago što je Slovenija prošla, ali mi je i žao što je Latvija ispala sa dobrom igrom na ovom Eurobasketu, dok će se Grci sutra vjerovatno provući uz koš-dva razlike

u pravu si šta se toga tiče grcima se sad poklopilo i mislim da mogu lako do finala,mislim da oni ruse dobivaju jer su dosta fizički moćniji od nas i njima se šved neće razuzdat kako je bilo u našem slučaju, inače slovenci po meni igraju najljepšu košarku na prvenstvu i trebali bi osvojit. uz njih latvija je igrala dobro i lepršavo a ostali može se reć katastrofa posebno španjolci koji cijelo vrijeme vrte dvije iste akcije, srbi igraju pametno s obzirom na roster ali nisu kandidati za finale, ja bi u finalu volio gledat slovence i grke...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use