Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Specijalne oklade na kornere

JackieJack

Recommended Posts

prije 6 sati, CreativeBet said:

Povratak na stare staze :)

Posljednjih 8, 9 mjeseci nisam uplatio niti jednu okladu, izvadio novac iz banke i preselio iz prcije na Novi Zeland. Najbolja odluka u zivotu!

Putovao, radio, upoznavao sebe u nekom drugom svijetu a u meduvremenu razvijao projekt s kojim krecem od danas. Razvio sam program za predvidanje broja kornera kojem je baza hrpa statistickih podataka na cemu su se uglavnom bazirale moje prijasnje prognoze. Nekada su to bili kartoni ali od ove sezone krecem s kornerima.

Zasto korneri?
S istrazivanjem i dobivenim rezultatima sam dosao do zakljucka da puno vise stvari utjece na kornere nego na kartone.
Napravio sam hrpu testiranja za proslu sezonu, sa granicama i koeficijentima iz pinnacle">pinnacle/bet365 (granice su uglavnom iste u obje kladionice), te u konacnici doso do jako lijepih brojki. Testiranje je obuhvatilo sve utakmice izmedu 20. i 36. kola Talijanske Serie A a rezultat mozete vidjeti na linku: 
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vTtOzdVMzEnVVNCeVgyXW6KCchliASYZumPgymYGbWSHn_naWMkx5cn8_jwg8IknPCM73WoTJ0q4v4a/pubhtml

Svako kolo Serie A cu igrati sve utakmice, prema onome sto mi program kaze. Vjerujem u brojke i vjerujem u sebe jer znam kako i na koji nacin sam dosao do tih brojki tako da ce mi ovosezonska investicija biti najveca ikad. Naravno uz pravilan money management gdje mi unit nece biti veci od 3% od banke. U prijevodu potrebne su 33 promasaja za redom da izgubim banku. Sansa za to su jako mala, ali postoji :).  

Igrati cu samo na azijskim kladionicama (assianconnect) gdje su limiti najveci a gdje nema straha od blokiranih racuna. Previse sam se napatio sa bet365 online kladionica">bet365 i ostalim seronjama koji blokiraju racune i uplate te igraju neku svoju igru u kojoj ih ne smijes pobijediti.

Sve prognoze (dat cu sve od sebe) cu stavljati ovdje na forumu. Samo nisam siguran gdje jer ubiti nemam neke analize za njih a i ne mislim ih pisati, zato sam potrosio hrpu vremena na razvoj programa da dobijem gotov rezultat :). Imam hrpu brojeva i formula koji vama nece znaciti bas nista tako da molim moderatore da prebace post gdje mu je mjesto a ja cu tamo nastaviti ostavljati prognoze.

Vjerojatno ce biti skeptika ali eto meni je cilj pomoci sebi i drugima, a mislim da to dugujem ovom forumu i ljudima ovdje. Nikoga na nista ne nagovaram i svatko ima svoj izbor, pogotovo jer je ovo prvi put ikad da se oslanjam iskljucivo na statistiku. Prema rezultatima od prosle sezone ocekujem povecanje banke od 300-500% do kraja sezone ali naravno spreman sam na sve. Sretno meni i svakome tko ce pratiti a svima ostalima sretno s drugim prognozama :)

Ovako to izgleda za ovaj vikend. Sbobet granice i koeficijenti.
59c7489f50846_week6.jpg.b4c5a544fcfb675c10837783b33fc6a4.jpg

Najpre da napisem da spadam u grupu teskih skeptika, ali ne dozvoli da te to uopste brine :) Zapravo, neka te brine koliko i nestasica mleka u Burmi. Ja necu novcano pratiti tvoju strategiju, ali sam imao potrebu da pohvalim tvoj post. U topicu "Strategija Kladjenja" je svojevremeno bilo dvadesetak pacijenata koji su pokretali temu strategije, objavljivali tikete, i nestajali nakon nekoliko nedelja. Namera je uvek bila da se dokaze kako je uspesno kladjenje moguce, ali je taj topic odavno prazan, napusten, sto je vec neka druga prica. 

Zeleo bih da te najiskrenije podrzim, i pohvalim post jer sam u njemu na neki nacin prepoznao trud, strast, energiju, ulozeno vreme... Ja te svakako ne poznajem, svi smo ovde pod nickom, ali ti nekako verujem da si potrosio dane i noci na prikupljanju informacija, razmisljanju... a svidja mi se i sto si kladjenje shvatio kao ozbiljnu stvar.   

Najosnovniju razliku izmedju pasioniranog kladionicara i uobicajernog, prosecnog kladionicara bi pokusao da objanim na primeru Federera i recimo Dzumhura. Ovaj prvi igra i vezba svaki boziji dan, ima pristup svim najboljim terenima, trenerima, strucnjacima iz svih oblasti...verovatno trenira i kada mu je pun ku..c svega. Ovaj drugi mi izleda kao da otalja nesto tenisa ponekad nakon cega ode na pivo i pljeskavicu. Ja ne verujem da Federera interesuje kolika je nagrada za prolazak prvog kola na nekom Mastersu, kao sto i pasioniranog kladionicara ne zanimaju free betovi i bonusi. Ali, zato verujem da bi mnogi sve ucinili da obrnu bonus dobrodoslice neke nove kladionice po svaku cenu, kao sto bi i Dzumhur sve ucinio da iz nekog Vakufa ode do neke pustinje u USA da pokupi novac za ispadanje u prvom kolu. 

Necu igrati tvoje kornere, ali ti zaista zelim svu srecu ovoga sveta. Pohvaljujem i sto si svoj ulozen trud podelio BESPLATNO na ovom forumu. 

Sve najbolje

prije 17 sati, JackieJack said:
On 23. 09. 2017. at 22:58, CreativeBet said:
Posljednjih 8, 9 mjeseci nisam uplatio niti jednu okladu, izvadio novac iz banke i preselio iz prcije na Novi Zeland. Najbolja odluka u zivotu!

Putovao, radio, upoznavao sebe u nekom drugom svijetu a u meduvremenu razvijao projekt s kojim krecem od danas. Razvio sam program za predvidanje broja kornera kojem je baza hrpa statistickih podataka na cemu su se uglavnom bazirale moje prijasnje prognoze. Nekada su to bili kartoni ali od ove sezone krecem s kornerima.

Zasto korneri?

Bravo @CreativeBet . ispratio Inter over kornera!!

Ako sam dobro vidio, 2 su pala i jedan je void. Fini plus od ovog kola, pratim te!

y1Q-kaSASRy4V5X69n7cmQ.png

gDzb-ecyS6OXIc7xiQEoWw.png

Nadam se da ce ovo biti pregledo svima isto koliko je i meni, a jednostavnije ne ide :)
Ovu statistiku vodim za sebe pa mi nece biti problem postaviti slike ovdje.
Banka je iznos koji sam spreman izgubiti. Nije bitno bila ona 1000 ili 10000 novaca. Nije niti bitno da li je moja uistinu takva. Bitno je da neki ljudi koji izabiru dobre prognoze a ne zaraduju nauce kako upravljati novcem. Nemojte kockati i gubiti novac.

Ako gledam kompletno kolo, 2 voida, 2 promasaja za korner. Ostala dva promasaja su rezultat potpuno drugacijeg tijeka utakmice od predvidenog. Sampdoria nadigrala Milan u svim segmentima igre, a takoder ista stvar kod Atalante i Fiorentine. Ne lose.

Na ostalo odgovaram neki drugi dan.

Update testiranja prosle sezone. Rezultati obecavajuci.

Seria A: 7. - 37. kola (granice i koeficijenti uzeti s pinnacla i bet365, 80% s pinnacla)
Uspjesnost: 182/297 (61,3%) (9 void)
Profit: +43,2 unita
ROI: +14,54%

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pqConh9qP1ZfnqRAPDOQrbkskb3Za8VpFS6nKJaHYFU/edit?usp=sharing

Uvjeren sam da ces zavrsiti u plusu na kraju sezone jer imas razradenu strategiju koje se maksimalno drzis, a osim toga imao si vec pozitivna iskustva s proslom sezonom. Zanima me, odnosno cudi me sto nisi ukljucio jos neku od liga petica, ili pak imas to u planu. Malo da prosiris biznis, tj. ostvaris vecu zaradu. I na kraju dao si mi odlicnu ideju koju cu ja igrati za NBA. Tamo ima utakmica svaki dan, a ja cu igrati samo u/o i to samo ako smatram da je margina promasena za 10 ili vise poena razlike, tj. napravit cu nekakve projektirane rezultate utakmica pa usporediti s marginama kladara i onda filtrirati parove, tj. izabrati samo one koje budu -+ 10 poena razlike. 

prije 19 sati, tunjica said:

Odlicno, samo tako nastavi.

Btw, danas vec ima 2 tekme od Serie A :)

Jel planiras i druge lige igrati??

Dvije tekme blize cilju, bile one gubitne ii dobitne. Jos samo malo vise od tristotinjak do cilja :)

Naravno da planiram igrati i druge lige ali trenutno sam jako limitiran sa vremenom, signalom, internetom. Radim po 11-12 sati dnevno a smjesten u kuci na plazi, prvo selo 30tak km udaljeno i signal uhvatim samo kad vjetar puhne u krivom smjeru :)

Ubiti dao si mi dobru ideju. Ukoliko je netko zainteresiran ili zna nekoga tko je zainteresiran za zaraditi nesto love neka mi se javi u pm. Poso nije tezak ali je dosadan i oduzima puno vremena. Treba popuniti excel tablice sa meni interesantim podacima. Otprilike 20 sati rada za jednu ligu i laganih 600kn u dzep. Naravno ukoliko su svi podaci tocnu, nema tolerancije! 

Eto nadam se da ce to ubrzati proces ubacivanja novih liga u moj sistem. Sto vise liga to ce profit biti veci na kraju sezone.

prije 19 sati, eskim said:

Uvjeren sam da ces zavrsiti u plusu na kraju sezone jer imas razradenu strategiju koje se maksimalno drzis, a osim toga imao si vec pozitivna iskustva s proslom sezonom. Zanima me, odnosno cudi me sto nisi ukljucio jos neku od liga petica, ili pak imas to u planu. Malo da prosiris biznis, tj. ostvaris vecu zaradu. I na kraju dao si mi odlicnu ideju koju cu ja igrati za NBA. Tamo ima utakmica svaki dan, a ja cu igrati samo u/o i to samo ako smatram da je margina promasena za 10 ili vise poena razlike, tj. napravit cu nekakve projektirane rezultate utakmica pa usporediti s marginama kladara i onda filtrirati parove, tj. izabrati samo one koje budu -+ 10 poena razlike. 

Odgovri na tvoja pitanja bi trebala biti u postu iznad.
Planiram i radim na tome.

Sto se tice profita i ja vjerujem da ce biti jako dobro na kraju sezone. Sa samo 20tak unita profita od jedne lige ja zadovoljan to je pola iznosa od rezultata iz prosle sezone. 

Drago mi je ako sam ti ja otvorio neke ideje. Da samo jedan covijek pocne zaradivati od kladinice preko mojih ideja ili savjeta moja misija je ispunjena :) naravno svima koji to vec rade zelim svu srecu i u buducnosti.

Nemoj se u startu limitirati na granicu od 10 poena, napravi sto je moguce vise testiranja i situacija pa ce imati jasniju sliku i viziju gdje, sta i kako dalje. Mozda ce ti retultat biti bolji ako igras sve utakmice, mozda ce biti bolji akoo igras samo one sa 5 poena razlike a mozda one sa 10 poena. Mozda ako igras samo hendikepe na domacine ili na goste. Pusti masti na volju i kad dobis konkretne rezultate koji zadovoljavaju neka tvoja ocekivanja onda ubacit lovu koju si spreman izgubiti i probaj sto bolje upravljati tim novcem.
Takoder za samu predikciju rezultata nemoj samo uzimati brojeve koseva vec istrazi i nadi podatke koji i na koji nacin su povezani sa samim kosevima, slozi sve u jednu cjelinu i uspjeh ti je zagarantiran. Nije lako al se moze. Sretno u svakom slucaju!

prije 3 sati, CreativeBet said:

Dvije tekme blize cilju, bile one gubitne ii dobitne. Jos samo malo vise od tristotinjak do cilja :)

Naravno da planiram igrati i druge lige ali trenutno sam jako limitiran sa vremenom, signalom, internetom. Radim po 11-12 sati dnevno a smjesten u kuci na plazi, prvo selo 30tak km udaljeno i signal uhvatim samo kad vjetar puhne u krivom smjeru :)

Ubiti dao si mi dobru ideju. Ukoliko je netko zainteresiran ili zna nekoga tko je zainteresiran za zaraditi nesto love neka mi se javi u pm. Poso nije tezak ali je dosadan i oduzima puno vremena. Treba popuniti excel tablice sa meni interesantim podacima. Otprilike 20 sati rada za jednu ligu i laganih 600kn u dzep. Naravno ukoliko su svi podaci tocnu, nema tolerancije! 

Eto nadam se da ce to ubrzati proces ubacivanja novih liga u moj sistem. Sto vise liga to ce profit biti veci na kraju sezone.

Onda smo u istim problemima. Cijeli dan radim i ne stignem prepisat jedan listic dnevno a kamo li analizirati ponudu.

Za suradnju bi ti se mogao javiti netko od ovih deckica sto sjede za kompom po cijeli dan :)

HZm2HX-lSvGYTQRQkA7mhA.png

C8wQe0TNRM6ncET70S_w5g.png

Malo pauze dok ne produ repke a onda nastavljam dalje u istom ritmu vjerujem uspjesnijem. Nekoliko padova za korner, kod Chieva sam iso kontra sistema i samo se podsjetio da to nije dobro. Inter sam uzeo u SBObetu.

Naso sam ljude za suradnju sto se tice izvlacenja statistike tako da zatvaram ponudu do daljnjeg.

Nadam se da cu do kraja 11. mjeseca imati sve spremno za pustanje i igranje jos 2-3 lige, a tada cu i drugacije rasporediti banku i uloge jer 30-40 parova u isto vrijeme nije moguce igati sa ulogom od 3% od banke.

sretno s repkama, trebat ce vam :)

On 9/30/2017 at 8:34, eskim said:

pozdrav,

evo aplikacije koja bi ti mogla biti od koristi :) 
https://uo.ahstreak.com/league/286

Kao sto sam obecao u procesu je testiranje jos jedne lige, ovaj put Engleske Premier lige za sezonu 2016/2017.
Prvi rezultati od 7.-11. kola su dobri s obzirom da je bilo 4 voida i nekoliko padova za jedan korner, ugl za mene jako obecavajuci rezultati.

Pa eto ako nekoga zanima neka baci oko: 
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gv7_ix6_Vmr3cL65O0v9AqTgkxI2Mb_zAVlDLZeCtps/edit?usp=sharing

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Hrvatska - Sjeverna Makedonija - 2/1 (8,50) bet365 U nedjelju se u Poreću igra prijateljska rukometna utakmica između Hrvatske i Sjeverna Makedonije, kao dio priprema za Europsko prvenstvo. Očekujem jako puno isprobavanja igrača te mislim da će rezultat biti u drugom planu većinu utakmice. Samim tim, vidim valuebet u koeficijentu od 8,50 i uopće mi nerealan scenarij ne dieluje situacija gdje će Makedonija voditi na poluvremenu dok Hrvatska sa malo drugačijim i ozbiljnijim sastavom uđe u drugo i preokrene. Jasno za ovakav tip oklade treba malo sreće ali mislim da je za koeficijent od 8,50 kod bet365 za to da će Makedonija voditi na poluvremenu a Hrvatska na kraju vrijedno riskirati.  Hrvatski rukometaši u nedjelju u Poreču igraju prvu pripremnu utakmicu za Europsko prvenstvo protiv Sjeverne Makedonije, a reprezentativci Filip Glavaš i Leo Moslavac očekuju, unatoč pomlađenom sastavu, pobjedu. Prvi krug priprema za Europsko prvenstvo Hrvatska je počela s mnogo novih mladih imena pa će prijateljski susret sa Sjevernom Makedonijom biti idealna prilika da se vidi tko bi uskoro mogao naći svoje mjesto u najužem izboru Dagura Sigurdssona. Od onih koji su osvojili svjetsko srebro u siječnju ove godine, u Poreču će biti Filip Glavaš, Ivano Pavlović i Josip Šimić, ali samo dvojica od njih su sto posto zdravi i spremni za maksimalne napore. Ivano Pavlović se mjesecima bori s ozljedom i tek je prije mjesec dana počeo igrati. Drugi izbor je Berislav Antonio Tokić koji je ne tako davno debitirao u reprezentaciji, ali nema sumnje da će biti zanimljivo sve njih vidjeti, posebno dio udarnih snaga iz Sesveta i Nexea, poput: Filipa Perića, Zlatka Raužana, Mateja Svržnjaka ili recimo bratski dvojac Luka i Matko Moslavac te Petar Krupić. "Nismo u punom sastavu, ali nema tu nema lakih utakmica. Ovo su pripreme za Europsko prvenstvo", rekao je Glavaš dodavši kako je njemu i njegovim suigračima sada cilj održati reputaciju svjetskih viceprvaka. "Idemo shvatiti ovo ozbiljno. Drago nam je da smo priznati, za to smo se borili, postavili smo ljestvicu visoko i sada to treba održati", dodao je Glavaš osvrnuvši se na suparnika: "Bit će zanimljiva utakmica, oni su dugo na okupu, znaju se bolje. Mi smo u šarenom sastavu vidjet ćemo koliko ćemo u kratkom roku moći iskombinirati." I Luka Moslavac se nada da će u utakmici protiv Sjeverne Makedonije hrvatsku rukometaši dati sve od sebe: "Potrudit ćemo se svi, odraditi ovo maksimalno, pokazati se, pobijediti i na izborniku je da odluči koga će pozvati na Europsko prvenstvo. Znamo koji su to igrači, pripremit ćemo se u dva dana, odraditi najbolje moguće i nadam se da ćemo pobijediti", kazao je Moslavac. U dosadašnjih 15 međusobnih susreta, Hrvatska je slavila 12 puta, a tri pobjede ima Sjeverna Makedonija. Posljednja je bila prije 21 godine u Skopju, u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Izvor: Sportnet.hr
    • Da se malo odmaknemo od mainstream sportova, evo jedan prijedlog za nedjeljni ženski slalom u austrijskom Semmeringu... Duel: (ovaj konkretni duel je izvučen s Pinnaclea) Anna SWENN LARSSON i Katharina TRUPPE su podjednako kvalitetne slalomašice, te je u dosadašnja četiri slaloma jedna drugu nadmašila po dva puta (na zadnjem slalomu u Courchevelu uspješnija je bila Austrijanka TRUPPE). Tako da s te strane već možemo reći da koeficijent 2.19 na domaću skijašicu ima value. No, još veći value vidim u tome što je na današnjem izvlačenju Truppe imala sreće i izvukla najbolji startni broj druge jakosne skupine ( broj 8 ) dok će Larsson startati četrnaesta što nije zanemariva prednost. Dakle, moj prijedlog je igrati na Truppe po 2.19 (manje koeficijente na slalomu gotovo nikad ni ne igram jer je prevelik rizik od izlijetanja).  
    • Moj listić za danas.. Za Zvezdu se slažem mogu izgubiti jedini ako je namješteno jer u EL su u užasnoj formi zadnjih par kola i sad da dožive poraz doma od Slovenaca bilo bi kritično pred ulazak u 2026 di u prvih 9dana imaju 3 meča u EL. Olmissum sam vidio da kvota pala sa 1.70 na 1.32 upravo, ja je ulovio na 1.5, ne pratim mali nogomet jedini znam da se igra vjerojatno 2x20min, tako da nemam pojma zašto sam ovo odigrao 😄 ali u nedostatku ponude nešto se mora pratiti.. Sretno svima 💰
    • Sretno su dobili. Očekivao sam da će se itekako namučiti... Pitanje bi li do 3 boda dada nije bilo Cherkija i da mu onaj udarac nije završio u mreži...
    • city podivljao drugo poluvreme. a kako su performovali protiv leverkusena, majku im yebem.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use