Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 18.10.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Strašno. Točno sam znao da nije dobro kada su dali rani prvi gol. I nakon toga su se samo branili i igrali na kontre. Inaće imaju lijepi broj kornera po utakmici, pogotovo doma. Danas su prvi a ujedno i jedini korner izborili u 84'minuti. Bilo je više situacija gdje su mogli do kornera, ali odigrali su sramotno odnosno vjerujem da su mogli puno bolje da su nakon vodstva nastavili igrati kao kada je bilo 0:0. 

prije 23 sati, JackieJack said:

Upravo sam pregledao ponudu, unibet">unibet je takodje pored marathona izbacio razradu kartona za skoro sve meceve, sledece sam odigrao te izdvajam:

Skenderbeu - Partizan over 4.5 yellow cards marathonbet">marathonbet 1.83 

Jasno je da pucamo na rivalitet izmedju ova 2 kluba, bice sigurno vise tenzija nego na obicnim mecevima, sudija Stefanski solidan. Marathon">Marathon je izasao u ponudu sa 3.5 kartona po kvoti 1.90, to sam uzeo na 6/10, ovo na 4.5 i dalje vredno rizika, cekam da unibet">unibet izbaci i ovde kartone, jedino na jos 3 meca nije izbacio ukljucujuci i ovaj a nesto mi govori da ce i tamo biti 4.5 pa ko hoce nek saceka. Ukoliko i unibet">unibet ponudi istu granicu, ja bi to na 5/10 bez razmisljanja.

Austria Wien - Rijeka over 4.5 cards 1.95 unibet">unibet 3/10

Verovatno poslednji voz za Rijeku a i Austriju da pokusaju uzeti bodove i nadati se prolazu. Milan ce verovatno slaviti kod kuce, a i sledece kolo u Grckoj, pa bi ovaj dvomec bio idealna sansa za stignuti AEK. Rijeka doduse dosta lose igra ove sezone, ali ni Austria Wien nije pokazala puno bolju igru. Sudi Svajcarac Sharer, iskreno meni skoro nepoznat ali prosek mu govori da u Evropi daje dosta vise kartone, plus cesto pokaze i crveni. Rijeka zna odigrati grubo pa eto i ovo moram probati zbog svega navedenog.

Zulte Waregem - Vitesse over 3.5 cards 1.63 unibet">unibet 4/10

Lepo je kolega gore primetio, Bebeku su dali najusraniji mec ovog kola, ali eto mozda ovi mecevi "nizeg profila" prodju nesto vatrenije. Bez obzira sto su sanse da Waregem ili Vitesse prodju dalje 1%, i dalje moram probati ovo zbog Bebeka i male granice, spojio sam u jednom dublu i Waregem preko 1.5 kartona 1.60. U proslom kolu je ostao ispod, medjutim nije tu samo BEbek kriv, mec je bio dosta blag plus jako kasno je pao prvi gol.

Dinamo Kiev - Young Boys over 4.5 2.12 unibet">unibet 3/10

Sudi ovaj ludi Finac koji maltene u svakom drugom mecu pokaze po jedan crveni, bilo je kartona i u prva 2 kola  u ovoj grupi, Dinamo svaki put pokupio po 2 najmanje, Young Boys isto otprilike na tom proseku, nije nemoguce da ponovo gosti pocrvene. 

Sherif - Lokomotiva M. over 3.5 yellow cards 1.66 marathonbet">marathonbet 4/10

Pisao je i Canca gore o ovom tipu, Istvan Vad ce suditi koji ajde da kazemo ima dobar prosek u Evropi. Ovde ce biti gusto u grupi, Sherif je poznat kao relativno gruba ekipa vec nekoliko sezona unazad, probacu sa 3.5 zbog dosta niske granice iako ne racunaju crveni.

Ajde neka je dosao i taj dan da sve u LE bude na 100% 

CEstitam svima na dobicima :)

prije 1 minutu, mario007 said:

Igram tripl bebeka, rijeku i siptare.Bebek lagano, rijeka se mucila i reko laganini ce sad sipci.Ali sam ispsovao stefanskog jedva predje a oko 45 faulova bilo majku mu.no dobro pise se win

Kako i ne bi, ja sam bio siguran da ce nas prodati, oprostio toliko toga, drugi zuti i crveni Tawambi u prvom, onda Tosic 1 na 1 zadnji igrac ga faulira a ovaj samo zuti itd itd itd

Glavno da je doslo, ostalo se zaboravi!

prije sat vremena, JackieJack said:

Kako i ne bi, ja sam bio siguran da ce nas prodati, oprostio toliko toga, drugi zuti i crveni Tawambi u prvom, onda Tosic 1 na 1 zadnji igrac ga faulira a ovaj samo zuti itd itd itd

Glavno da je doslo, ostalo se zaboravi!

Ma i to sto kazes,ali koliko god se mi ljutili za sudenje,taj Stefanski ce pozitivnu ocjenu dobiti jer nije imao bitnih gresaka.Vec se gleda unaprijed i sad cekati vikend i ostale derbije,u HR ce biti derbija,u Franscuskoj dosta derbija zacelja tako da puno kartonskih materijala ima.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use