Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Petak 27.10.2017.


IzudinB

Recommended Posts

Neka jutarnja razmišljanja.

Eric Gordon over 20,5 1.90 LutrijaBiH/1.85 Premier

Pisao sam ga neki dan, idemo po istoj formuli. Na prosjeku je od 24,6 poena. Ispod ove granice ostao samo protiv Dallasa kada je zabio 18 a igrao samo 24 minute, pored toga je zabijao: Goldenu 24, Sacramentu 25, Memphisu 27 i Phili 29. Protiv Phile je dobio i dodatno samopouzdanje jer je zabio game winner. Večeras gostuju kod Charlottea i opet će biti bez Arize i Paula, dok je Nene upitan. Gordon i Harden će opet siliti, ja opet uzimam Erica jer je ispoštovao nekoliko puta u zadnje vrijeme, granica mu je s razlogom dignuta ali ja ga opet vidim 20+.

Howard over 11,5 Betfair ; 12,5 1.90 LutrijaBiH/1.85 Premier

Ne volim igrati ovu trusinu ali mislim da ga se isplati danas. Na prosjeku je od 13,3 ppg i velikih 18 rpg. Do sada u sezoni ima dva overa i dva undera: Detroit 10, Atlanta 20, Milwaukee 8, Denver 15. Večeras ga uzimam ponajviše jer igra protiv bivšeg kluba. Prošle godine (dok je bio u Atlanti) ih je natrpao ubacivši im 20 i 24. Večeras očekujem isto, igrao je neki dan protiv još jednog bivšeg kluba, Atlante, i ubacio im je 20 i dodao 15 skokova. Houston pušta u reketu, točnije 21,4 ppg. Ako rano ne nakupi osobnih, ovo bi moralo.

Link to comment
Share on other sites

Thompson over 20,5 1.85 većina kladionica

Ovaj tip najvjerojatnije vežem sa ona dva prethodna. Klay je najavio da će u tri sljedeće domaće utakmice: Toronto (preksinoć), Washington (večeras) i Detroit (prekosutra) za svaki postignuti poen donirati po 1000 $ u humanitarne svrhe. Kada god igrači rade ovakve stvari, ispoštuju sa overima. U toj prvoj utakmici protiv Toronta, Klay je ubacio 22 poena. Protiv Washa ima okej brojke, prošle sezone je ubacio 23 i 16 (jako loš šut, 5-20), ranije utakmice neću spominjati jer tada nije bilo Duranta. Mislim da ga se isplati probati, ovo mu je dodatni motiv večeras a i suigrači će možda imati te stvari u glavi pa bi Klay mogao dobiti više lopti. Svaka čast Klayu na ovoj gesti a nadam se da će sa overom humanitarno pomoći i nama, makar nesvjesno.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use