Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 22.11.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

prije 4 minute, AleksandarJankovic said:

Crne Kese ja cenim tvoj rad i trud ali brate niko ne voli kada snimas tipove. Mnogo je preglednije kada napises na forumu nego kada snimas. Dabogda ti zaradio milione od Youtuba ali niko ne voli da gleda klipove na ovom forumu.

Stari, nemoj se uvrijediti sad ali mislim da ako mu nitko od admina nije ništa prigovorio, nemaš pravo ni ti prigovarat... Ja osobno isto radije čitam analize nego gledam video, ali ako čovjek se potrudi i napravi snimku ti je pogledaj ili nemoj pogledati... Nisam nešto aktivan na ovom forumu, samo uglavnom čitam tuđe prijedloge i nekad napišem svoj(većinom F1), ali kad vidim da dođe novi član i počne odmah prigovarati me malo to zasmeta... Evo toliko od mene, nemoj se uvrijediti...

prije 2 minute, Kobila49 said:

Stari, nemoj se uvrijediti sad ali mislim da ako mu nitko od admina nije ništa prigovorio, nemaš pravo ni ti prigovarat... Ja osobno isto radije čitam analize nego gledam video, ali ako čovjek se potrudi i napravi snimku ti je pogledaj ili nemoj pogledati... Nisam nešto aktivan na ovom forumu, samo uglavnom čitam tuđe prijedloge i nekad napišem svoj(većinom F1), ali kad vidim da dođe novi član i počne odmah prigovarati me malo to zasmeta... Evo toliko od mene, nemoj se uvrijediti...

Ma ne ljutim se taman posla. Nisam bas nov clan, ovde sam nesto vise od godinu dana i citam tipove svakog dana.

Prebacio sam postove vezane za video objave clana CrneKese ovde u live sekciji gde mozemo nastaviti...

Posto je forum javno mesto gde gledamo sta je najkorisnije za sve nas, svi clanovi imaju pravo izjasniti se i reci sta misle o pojedinim stvarima. Feedback je uvek dobrodosao na ovom forumu. Znam da i @CrneKese kao jedan od aktivnijih clanova to isto zeli jer ulaze trud u svojim tipovima. 

Meni takodje vise odgovaraju pisane analize, mislim da je puno lakse argumentovati a i vise clanova ce tako odigrati tip. Naravno to ne iskljucuje video objave, mozda bi neka kombinacija jednog i drugog bila idealno resenje, no to je na svakom clanu da odluci sta ce objaviti.  

Pozivam i ostale da kazu sta misle generalno oko ovog, molim samo bez vredjanja da razmenimo misljenja!

neka se zna, da ja pravim video analize danas i pravit ću ih bez obzira koliko vas prigovorilo i blatilo me. 
Na ovaj forum te video analize stavljam u zadnjih mjesec ipo i naravno prije svega sam pitao admine jel to neki problem, nitko mi nije rekao da se to ne smije, dan kada mi se kaže da se ne smije ja ču prestati objavljivati bilo kako analize na ovom forumu.
Prije svega ja ova forum poštujem i cijenim jer svatko tko se misli ozbiljnije kladit i ne misli biti ovca koju će kladionice derati trebao bi dnevno odvojiti svoje vrijeme i vidjeti  koje su novosti, koji su prijedlozi i što se trenutno događa u svijetu klađenja.
Također poštujem svako mišljenje, ima ljudi kojima se sviđa i ima kojima se ne sviđa moj rad sa video analizma, jer u suprotnom nebih imao po 200+ pregleda na svakom videu. (vikendom bude i dvostruko više)
Jedino što me smeta, meni se sada vidim skoro pa svakodnevno prigovara (prave se neki žnj profili koji do sada na nijedan način nisu sudjelovali u radu ovog foruma, niti su objavili neku analaizu) vjerujte, da je još 50 takih pisanih prijedloga ja prestati neću radit te video analize, nego kako sam već rekao kad mi se zabrani od strane admina ja ću prestati sa radom na ovom forumu.
Također ZAMOLI BIH ADMINE da ovo javno blaćenje po meni prestane, tj meni se prigovara (od strane nekih korisnika) kada postavim video analizu u temama poput dnevnih tipova koje su namjenjene za DNEVNE TIPOVE a ne monologe ponekih korisnika o mome radu, vjerovatno za to služi inbox??? Također ja imam 3 opomene zbog svoga riječnika dok ti korisnici koji jednostavno spamaju nemaju niti jednu! ja sam iz Splita to je taki temperament tako da napišem neka psovku pokoju ili nekom odgovorim na sebi svojstven način, čisto da se zna :D
Još bih naravno napomenuo da sam zbog nekih korisnika koji su poželjeli i tekstualne analize počeo pisati i tekstualno i video pa tko kako izvoli neka čita ili gleda :)

i za kraj VELIKO HVALA svima vama koji me podržava i ovako javno branite zbog vas mi je drago kada svaku analizu pogodim, zbog vas ovo radim, a vi HEJTERI me uopće ne zanimate, samo nemojte otvoriti video, jednostavno je, probajte pa će te vidjeti ,) 

i za kraj ovi jazavci sa primjedbama koji su objavili dvije analize na forumu neka se više skoncentriraju i ugledaju na korisnike koji svaodnevno bacaju analze, trude se i pogađaju, a manje drže propovijedi ;)

Može se kombinovati kod bet365 kladionice, pa vam toplo preporučujem da odigrate ovo jer ima logike da prođe. Željo napada samim time se stvara šansa za korner, ako postignu pogodak, Lokomotiva mora krenuti ofanzivnije što njima daje mogućnost za kornere priliku za gol, a sa druge strane također ostaje mnogo prostora za Želejezničar.

Vrlo izgledno i moguće, pa vam predlažem da povećate bilans prije početka LP :)

8a9e0871f215ba6bb5ef9b1d6986fbd6.jpg

prije 6 minute, Goksim said:

Torres - Džeko 2-1 u zaleđima za sad. Šteta, lijepo je krenulo ali Torres baš izigrava Pippoa Inzaghija. I dalje je sve moguće u 2.pol. a kako se igra koeficijent 1,15 za ovu okladu na domaćine je bio promašen, iako moguće da prođe. Nadam se da neće...

Imas njuh za kladaru ko slon. Svaka cast za PSG. I ovo sa zaledima je jos u igri. Ja mislim da si ti predodreden za biti uspjesan u kladenju, tako da sibas dalje. 

Posto je JJ pozvao na raspravu oko afere YT- channel u kojemu je glavni okrivljenik Crne kese, evo da se izjasnim. Za neke heroj, za druge pak ratni zlocinac, ko austrijski sudac koji je ukrao Dinamu proljece u Europi. Pozivam sve clanove otvorenog foruma da se izglasa povjerenstvo za lex Crne kese, koji po mnogima na krajnje bezobrazan, drzak nacin svojim YT videima terorise ovaj prekrasan dizajn foruma i kvari nadasve impresivan tekstualni izgled koji cesto bude zacinjen boldanim slovima ili pak kurzivom, a monotomiju razbije i pokoji smajlic. "Ego manijak" Crne kese ne mari za tim klevetama i prituzbama prvascica, te kaze da nece odustati dok ga veliki don Goksim ne ukori. Nadalje, Crne kese smatra da ovaj forum treba unaprijedit, te napraviti iskorak iz "kamenog" doba ka Futurami. Nadalje, Crne kese smatra kada napravi milijunti video, da ce njegovi videi biti pregledani u milijunima. Wait, that makes sense. Ima Crne kese i svojih fanova, doduse ne ko Jelena Karleusa, ali nisu ni kesini tipovi toliko losi ko pjevanje od doticne. Kese kaze da ce odsad radit jos vise videa u inat dusmanima, pa tako mozemo ocekivati jos vise informacija sto bi trebalo rezultirati jos vecom pokrivenoscu parova na ovom forumu, ali i takoder jos veci gnjev kod neprijatelja. Takoder, kese je primjetio da ga cesto prozivaju novi clanovi koji jos nisu isklesali niti jedan post na ovom forumu, njega koji je gradio Babilonsku kulu. Jos od tog doba kese je na ovom forumu sto se sasvim mora uzeti u obzir. Niti Izy, sunce mu kalajsano, ne objavljuje toliko cesto, tj. doprinosi radu. Ja samo mogu reci da nema Crnih kesa, ne bi vi znali sto su jucer prezivali igraci Kustosije. Stoga, lex Crne kese, tj. odsad kese smije objavljivati svoje parove samo napisano olovkom, ni u kojem slucaju tehnickom, i to onda uslikat Nokiom 3310, sve dok povjerenstvo ne donese konacnu odluku. Ako administratorima ne smeta, mislim da onda ne bi trebalo smetati niti drugima. 

Ovo je bilo videnje na jedan saljiv nacin, nema nitko razlog da se uvrijedi. A u nastavku jedna haiku pjesma.

Vi koji vrijedate Crne kese, 

Pazite da vas vrag ne odnese.

Bolje pokazite svoj doprinos,

Tad budite svima nama na ponos. 

John Dobrisa Cesarich

prije 8 sati, CrneKese said:

neka se zna, da ja pravim video analize danas i pravit ću ih bez obzira koliko vas prigovorilo i blatilo me. 
Na ovaj forum te video analize stavljam u zadnjih mjesec ipo i naravno prije svega sam pitao admine jel to neki problem, nitko mi nije rekao da se to ne smije, dan kada mi se kaže da se ne smije ja ču prestati objavljivati bilo kako analize na ovom forumu.
Prije svega ja ova forum poštujem i cijenim jer svatko tko se misli ozbiljnije kladit i ne misli biti ovca koju će kladionice derati trebao bi dnevno odvojiti svoje vrijeme i vidjeti  koje su novosti, koji su prijedlozi i što se trenutno događa u svijetu klađenja.
Također poštujem svako mišljenje, ima ljudi kojima se sviđa i ima kojima se ne sviđa moj rad sa video analizma, jer u suprotnom nebih imao po 200+ pregleda na svakom videu. (vikendom bude i dvostruko više)
Jedino što me smeta, meni se sada vidim skoro pa svakodnevno prigovara (prave se neki žnj profili koji do sada na nijedan način nisu sudjelovali u radu ovog foruma, niti su objavili neku analaizu) vjerujte, da je još 50 takih pisanih prijedloga ja prestati neću radit te video analize, nego kako sam već rekao kad mi se zabrani od strane admina ja ću prestati sa radom na ovom forumu.
Također ZAMOLI BIH ADMINE da ovo javno blaćenje po meni prestane, tj meni se prigovara (od strane nekih korisnika) kada postavim video analizu u temama poput dnevnih tipova koje su namjenjene za DNEVNE TIPOVE a ne monologe ponekih korisnika o mome radu, vjerovatno za to služi inbox??? Također ja imam 3 opomene zbog svoga riječnika dok ti korisnici koji jednostavno spamaju nemaju niti jednu! ja sam iz Splita to je taki temperament tako da napišem neka psovku pokoju ili nekom odgovorim na sebi svojstven način, čisto da se zna :D
Još bih naravno napomenuo da sam zbog nekih korisnika koji su poželjeli i tekstualne analize počeo pisati i tekstualno i video pa tko kako izvoli neka čita ili gleda :)

i za kraj VELIKO HVALA svima vama koji me podržava i ovako javno branite zbog vas mi je drago kada svaku analizu pogodim, zbog vas ovo radim, a vi HEJTERI me uopće ne zanimate, samo nemojte otvoriti video, jednostavno je, probajte pa će te vidjeti ,) 

i za kraj ovi jazavci sa primjedbama koji su objavili dvije analize na forumu neka se više skoncentriraju i ugledaju na korisnike koji svaodnevno bacaju analze, trude se i pogađaju, a manje drže propovijedi ;)

Mene fascinira koliko si se ti uvredio i koliko te je pogodilo, nisam to ocekivao.

Ja mogu jedino u svoje ime javno da ti se izvinim ukoliko sam te uvredio ili necim povredio. Nije mi to bila namera, niti sam bio drzak, kao sto sam jasno naglasio u tekstu na tu temu. 

Izneo sam samo svoje misljenje, verujuci da je to dozvoljeno na forumu ovog tipa.

Sto se tice opaski na racun broja objavljenih analiza, bez obzira da li se to odnosilo na mene ili ne, smatram da kvantitet nije nuzno odraz kvaliteta.

Pored toga, imajuci u vidu koliko pogadjam, mnogo je bolje sto ne pisem analize po sve ljude koji iste citaju.

Dakle, jos jednom, javno izvinjenje Crnim Kesama, pravom dugogodisnjem clanu i posvecenom analiticaru sportskih dogadjaja. Idem sad sve tvoje video analize danima unazad da pregledam. 

Sportski pozdrav.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use