Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Novi izbornik Italije

Goksim

Recommended Posts

Bet365 je u svoju bogatu ponudu stavio ovu specijalnu okladu. Daju 1,90 da će Carlo Ancelotti preuzeti reprezentaciju Italije.

Soccer - Next Permanent Manager - Italy

RC4XysA.png

Kao što znamo Italija je doživjela debakl i prvi put nakon 50 godina vjerojatno neće vidjeti Svjetsko nogometno prvenstvo. Kažem vjeorjatno, jer postoje špekulacije da će Peur biti izbaćen a tada bi sigurno talijanski lobi odradio svoje kako bi Italija upala na to mjesto. 

Carlo Ancelotti, što god tko mislio o njemu jedan od najboljih stratega, sigurno je prvi izbor a iz moje perspektive i najlogičniji. Kada pogledamo druge kandidate, većina ih nije realna. Allegri vodi Juventus, Conte je u Chelsea-u i teško da bi napustio klub zbog reprezentacije. Roberto Mancini vodi Zenit i također sumnjam da će mu reprezentacija biti primamljivija te da mu može ponuditi bolji ugovor nego što trenutno ima. Čak i da može pitanje je je li u mogućnosti napustiti Zenit samo tako... Ako iz poprilično logičnih razloga eliminiramo navedene kandidate, a pod pretpostavkom da će izbornik biti talijan u što ne sumnjam, ostaju dva imena. Carlo Ancelotti i Luigi di Biagio.

Luigi di Biagio je iz moje perspektive jako neralna izbor i mislim da bi koeficijent za njega trebao biti znatno veći od samo 5,00 koliko daju. Koliko god bio odličan igrač, koji nikad nije osvojio trofej, nije ni blizu iskusan te autoritativan u ulozi trenera kao itko ranije naveden i teško ga mogu vidjeti na kormilu Italije trenutno. Sa vremenom lako moguće i da se radi o HNS-u ništa me ne bi iznenadilo, ali ovdje mislim da stvari ipak funkcioniraju malčice drugačije. 

Ancelotti je dobio otkaz u Bayernu prije nešto više od mjesec dana međutim to ne umanjuje njegovu kvalitetu i iskustvo. Vjerujem da je već u pregovorima sa talijanskim nogometnim savezom i da će se lako dogovoriti. Jednostavno drugi treneri su trenutno zauzeti, Mancini može biti opcija ako napusti Zenit, uz to opcija je neiskusni Luigi Di Biagio. 

Rekao bi da je izbor poprilično jasan i logičan i koeficijent 1,90 mi se čini jako dobar s obzirom na trenutnu situaciju. Po medijima se svašta piše i da je Ancelotti odbio italiju i razne druge špekulacije, međutim vjerujem da su ga sigurno kontaktirali te da će se potruditi naći zajednički jezik. Mislim i da bi nakon klupskog nogometa i njemu vođenje reprezentacije dobro došlo, pogotovo reprezentacije Italije...

0s7KpO5.png

Btw. oklada se može kombinirati sa drugim okladama, pa tako možemo imati lijepi listić gdje čekamo Ancelottija za lijep dobitak...

• 2 weeks later...

Ancelotti je bio velika želja talijanskog nogometnog saveza da preuzme reprzentaciju nakon katastrofe Giampierija Venture, ali Ancelotti je odlučio napraviti pauzu od nogometana neko vrijeme, te u budućnosti preuzeti neki klub.

„Ljudi iz Saveza su me zvali i rekli da me žele. Ja sam vrlo počašćen, jer toliko trenera želi preuzeti talijansku reprezentaciju, ali to je posao koji je sasvim različit od onoga što ja radim, ja radim drugačije. Ja sam trener koji vodi klubove a ne reprezentacije. Ja još uvijek svakodnevno učim i svakodnevno radim na sebi” , rekao je Ancelotti, koji je tri puta podigao trofej namjenjen pobjedniku Lige prvaka.

Ancelotti je priznao da je talijanski nogomet u krizi te da ima dodatne probleme, koji su također utjecali na njegovu odluku da odbije ponudu.

“Talijanski nogomet mora riješiti neke ozbiljne probleme i mislim da su oni sami to u stanju riješiti a ja im ne mogu pomoći. Obično je ovo što se desilo cijena koju plati trener, ali to je tako . To je strukturni problem. Na primjer, zašto smo jedina zemlja u Europi gdje su stadioni polu prazni? Vjerujem da postoje sukobi interesa između klubova i saveza, ali i u Njemačkoj, Francuskoj ili Engleskoj je slična situacija. Talijanski nogometni savez mora preuzeti kontrolu nad klubovima i pobrinuti se za uvođenje novih pravila” rekao je Ancelotti i ponudio je jedno konkretno rješenje.

“Smanjenje broja klubova sa 20 na 18 je prvi korak koji se mora napraviti, a smatram da bi svi klubovi glasali za tu odluku. To bi pojačalo kvalitet lige.”- rekao je za kraj Ancelotti.

http://www.svijetkladjenja.com/vijesti/sok-za-italijane-veliki-nogometni-strucnjak-odbio-mjesto-selektora-italije/

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use