Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 12.12.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Pozdrav svima! 

Imao sam okladu kod bet365 preko 4,5 kartona po kvoti 1,66 na utakmici Genoa-Atalanta. 

Ista je označena kao gubitna, iako je prema zvanicnom sajtu Serie A registrovano 5 kartona. Naime, u 95. min je upisan karton Lapaduli. Da li je neko gledao tekmu, je li karton bio prije kraja utakmice ili nakon? 

I isto tako, da li ce Bet sam ispraviti grešku, ako je do nje doslo, ili da ih kontaktiram? 

Hvala

prije 25 minute, aimar said:

Pozdrav svima! 

Imao sam okladu kod bet365 online kladionica" rel="external">bet365 preko 4,5 kartona po kvoti 1,66 na utakmici Genoa-Atalanta. 

Ista je označena kao gubitna, iako je prema zvanicnom sajtu Serie A registrovano 5 kartona. Naime, u 95. min je upisan karton Lapaduli. Da li je neko gledao tekmu, je li karton bio prije kraja utakmice ili nakon? 

I isto tako, da li ce Bet sam ispraviti grešku, ako je do nje doslo, ili da ih kontaktiram? 

Hvala

Moguće da će sami ispraviti ali najbolje da ih kontaktiraš na chatu i pošalješ im link službene stranice.

prije 11 sati, Goksim said:

Moguće da će sami ispraviti ali najbolje da ih kontaktiraš na chatu i pošalješ im link službene stranice.

Poslao im sve, kažu provjerili, karton bio poslije zadnjeg zvižduka. Pogledao i snimak utakmice, pet minuta produžetka, u 94. minuti Bertolacci se nagurava s nekim pored aut linije, ne vidi se da li mu daje karton sudija. Nakon što je sudija odsvirao kraj, kamera ne snima nikakvu gužvu, niti se vidi da postoji. Nisam pametan...

prije 39 minute, aimar said:

Poslao im sve, kažu provjerili, karton bio poslije zadnjeg zvižduka. Pogledao i snimak utakmice, pet minuta produžetka, u 94. minuti Bertolacci se nagurava s nekim pored aut linije, ne vidi se da li mu daje karton sudija. Nakon što je sudija odsvirao kraj, kamera ne snima nikakvu gužvu, niti se vidi da postoji. Nisam pametan...

probaj naći službeni zapisnik

@aimar evo baš gledam, u službenom izvješću serie a  stoji kako je karton pokazak u 6 minuti nadoknade, mislim da bi se to trebalo priznati bez problema, jer ipak i službeno serie a piše kako je karton dan u regularnom vremenu a ne nakon utakmice, a i gledam na supersport da su broj kartona računali pod više
http://www.legaseriea.it/en/serie-a-tim/match-report/2017-18/UNICO/UNI/16/GENATA

prije 48 minute, CrneKese said:

@aimar evo baš gledam, u službenom izvješću serie a  stoji kako je karton pokazak u 6 minuti nadoknade, mislim da bi se to trebalo priznati bez problema, jer ipak i službeno serie a piše kako je karton dan u regularnom vremenu a ne nakon utakmice, a i gledam na supersport da su broj kartona računali pod više
http://www.legaseriea.it/en/serie-a-tim/match-report/2017-18/UNICO/UNI/16/GENATA

Javio sam im se na chatu, kažu mi da je karton pokazan poslije kraja utakmice :blink: 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use