Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja - 07.12.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Nakon jučerašnjeg odličnog dana danas ću biti dosta oprezan jer sumnjam da će se ponoviti toliko realni rezultati...

Glavni listić:

Ajax 1,60

Napoli 1,60

Za Ajax mi nije jasno zašto je bonus tip u SS-u a identičan koef. je i u Stanleybetu ali tamo redovito limitiraju uplate... Ajax je izgubio od AZ-a, dobio HSV i remizirao sa Utrechtom. Az je jučer dobio i Ajax mora ići na 3 boda. Razlika u kvaliteti je ogromna. Volendam je fenjeraš i ima katastrofalan skor. Ajax nema većih problema sa ozljedama (fali im 4-5 igrača koji im fale već skoro mjesec dana). Nakon par kikseva red je da se vrate na pobjedničke staze. Igrali su prije mjesec dana u kupu 0:0 ali to je bio kup i Ajax nije ušao u utakmicu 100% a nije bio ni sa najjačom ekipom...Očekujem da će Ajax pobjediti bez previše muke. Koeifcijent je predobar za ne uzeti...

Napoli igra IMO jedan od najljepših nogometa u Italiji. Zadnju doma su nesretno kiksali odigravši 2:2 (primili su gol u 90'minuti). Igrali su sa Interom i časno izgubili 2:1. Doma su do prošle utakmice imali 100%tan skor i očekujem da i danas pobjede...

Oposum danas je koef. na Schlierenzauer oko 1,90. Očito je da je ono jučer bio lijepi Valuebet... Najviše sam našao 2,00 u germaniji ali ne znam koliko se isplati to igrati za takav tečaj...

Još bi svakako probao Milan - Catanija poluvrijeme/kraj X/1. Milan se muci i neće im biti lako. Mislim da je lako moguće da na poluvremenu bude 0:0 a u drugom poluvremenu da iz neke gužve ili penala  :) daju gol... IMO nebi preporučio igrati za 1,30 pobjedu Milana jer igraju jako loše, bezidejno... dave loptu...

Još vjerujem da će Wolfsburg dobiti, Dinamo Zagreb, možda i napokon Croatia Sesvete...

Trondheim, HS131  ned 12:45

Larinto Ville    1-6  mjesto  koef. 2.00  fortuna

1-3 mjesto koef. 4.00  fortuna

Pozdrav

Evo banda je smanjila koeficijente,malo previse i iako vjerujem da ce Gregor opet pobijediti, danas ga ne igram iz principa (koef.1.85 – mislim fakat). Jucer je Gregor losije skocio u drugoj serije sto je uzrok psiholoskog pritiska – danas ce  mu biti sigurno lakse jer ipak ga je pobjeda psiholoski digla. Ono kaj me je dojmilo je drugo mjesto Villea. Dva ujednačena skoka (138.5m i 138m) dokazuju jednu jaku psihu. Ovo mu je prvo postolje u karijeri, a misljenja sam da bi danas mogao i do drugog. Ocekujem ga na trecem ili cetvrtom mjestu. Za danas se najavljuje povecanje zaletista iako sumnjam u to jer su skokovi ovih dana bili super, dva dana se ruse rekordi skakaonice i tesko da ce organizator bez razloga ici u rizik.

Sviđa mi se i duel Ammann-Larinto 2,  koef. 1.91

Sretno!

Nakon jučerašnjeg odličnog dana danas ću biti dosta oprezan jer sumnjam da će se ponoviti toliko realni rezultati...

Glavni listić:

Ajax 1,60

Napoli 1,60

Za Ajax mi nije jasno zašto je bonus tip u SS-u a identičan koef. je i u Stanleybetu ali tamo redovito limitiraju uplate... Ajax je izgubio od AZ-a, dobio HSV i remizirao sa Utrechtom. Az je jučer dobio i Ajax mora ići na 3 boda. Razlika u kvaliteti je ogromna. Volendam je fenjeraš i ima katastrofalan skor. Ajax nema većih problema sa ozljedama (fali im 4-5 igrača koji im fale već skoro mjesec dana). Nakon par kikseva red je da se vrate na pobjedničke staze. Igrali su prije mjesec dana u kupu 0:0 ali to je bio kup i Ajax nije ušao u utakmicu 100% a nije bio ni sa najjačom ekipom...Očekujem da će Ajax pobjediti bez previše muke. Koeifcijent je predobar za ne uzeti...

Napoli igra IMO jedan od najljepših nogometa u Italiji. Zadnju doma su nesretno kiksali odigravši 2:2 (primili su gol u 90'minuti). Igrali su sa Interom i časno izgubili 2:1. Doma su do prošle utakmice imali 100%tan skor i očekujem da i danas pobjede...

Oposum danas je koef. na Schlierenzauer oko 1,90. Očito je da je ono jučer bio lijepi Valuebet... Najviše sam našao 2,00 u germaniji ali ne znam koliko se isplati to igrati za takav tečaj...

Još bi svakako probao Milan - Catanija poluvrijeme/kraj X/1. Milan se muci i neće im biti lako. Mislim da je lako moguće da na poluvremenu bude 0:0 a u drugom poluvremenu da iz neke gužve ili penala  :) daju gol... IMO nebi preporučio igrati za 1,30 pobjedu Milana jer igraju jako loše, bezidejno... dave loptu...

Još vjerujem da će Wolfsburg dobiti, Dinamo Zagreb, možda i napokon Croatia Sesvete...

8)  ;D  8)  ;D  8)

Skijaške skokove danas nisam igrao jer je premali tečaj na gl.favorita...

Još sam prvi put uplatio na Hajduk i imam još dosta manjih aktivnih listića, pa će valjda još nešto proći ;)

Evo budući da sam sve do sada napisano danas pogodio da malo pokvarim dojam... ;D

Prica se prica da će Šibenik pustiti Hajduku, ali često se takve priče pokažu netočnima pa ne želim ništa prejudicirati...

Do sada je na betfairu uplačeno preko 40.000eura... Ne znam koliko inaće bude promet za HNL ali mislim da je puuuno manji...

Ako je već dogovoreno možda prođe solucija poluvrijeme/kraj 1/2 (tečaj 27,00). Kažem možda i šanse su dosta male da ovo prođe, ali ako slučajno budu namještali onda je ova solucija izgledna...

Jako su male šanse da ovo prođe ali za minimalni ulog uplatiti online pa navijati nije loše  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use