Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 27.1.2018. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Jako loše suđenje što se kartona tiće. Drugi penal je izmišljen a u prvom poluvremenu unatoč dva dosuđena penala i brojnim simuliranjima Valencije nakon toga nije pokazao niti jedan karton. U drugom poluvremenu je pokazao 5 kartona ali dojma sam da je bilo materijala i za više budući da je u više navrata oprostio kartone. Šteta, pad za 1 karton, najgore moguće a realno utakmica je bila odlična za kartone. Šteta i da Real nije zabio treći gol nešto kasnije... 

Sto se tice sudjenja prvo poluvrijeme nisam gledao,niti sam vidio simuliranja ni penale.

Cim sam vidio dva penala a nema kartona odma sam pogledao penale da vidim je su li to bili blagi faulovi ili jaki.Prvi penal moze  se razumjeti da prode bez  kartona,ali drugi apsolutno ne,cak i da nije bio a evo i zasto je tu bar karton trebao biti pokazan;

prvo i osnovno radi sprecavanja Benzeme da dode do lopte,a drugo radi brojnih prigovora nakon dosudenog penala.

U drugom poluvremenu sudio je nekako normalno,cak nam je poklonio jedan karton,onaj Varanea,ali nekako je dojam da je previse price dopustio.Na kraju brojka od 40 faulova i 5 kartona ispada malo i nazalost za nas,pad.

Prijateljski savet - bacite se na Francuze dok sezona jos nije gotova. Mojih 90% pickova na kartone su iz FRA lige, nenormalno je koliko puno dolaze u ovoj sezoni. Evo Metz je vec gotov na poluvremenu a Toulouse se ceka jos karton...

Kod Spanaca su jos Jesus Gil Manzano i Borbalan donekle predvidivi. Mozda bi dodao i ovog novajliju Pabla Gonzaleza Fuertesa koji sudi prvu sezonu u La Ligi i dosta je principijalan, ostali su svi toplo-hladno...

prije 33 minute, JackieJack said:

Prijateljski savet - bacite se na Francuze dok sezona jos nije gotova. Mojih 90% pickova na kartone su iz FRA lige, nenormalno je koliko puno dolaze u ovoj sezoni. Evo Metz je vec gotov na poluvremenu a Toulouse se ceka jos karton...

Kod Spanaca su jos Jesus Gil Manzano i Borbalan donekle predvidivi. Mozda bi dodao i ovog novajliju Pabla Gonzaleza Fuertesa koji sudi prvu sezonu u La Ligi i dosta je principijalan, ostali su svi toplo-hladno...

Ni Jose Munuera nije los,covjek u zadnje vrijeme dijeli kartone ko Karlovic aseve.

Ali slazem se za francuze,strasni overasi,ja jos cekam pocetak HNL ,tu ce biti borba za 2.mjesto i opstanak pa treba ciljati ekipe koje se bore za to.

prije 46 minute, mario007 said:

Ni Jose Munuera nije los,covjek u zadnje vrijeme dijeli kartone ko Karlovic aseve.

Ali slazem se za francuze,strasni overasi,ja jos cekam pocetak HNL ,tu ce biti borba za 2.mjesto i opstanak pa treba ciljati ekipe koje se bore za to.

7qNepiJ.png?1

t6xprIU.png?1

I ovako maltene svake nedelje, Francuzi bez premca ove sezone :) 

prije sat vremena, Dominik999 said:

U kojoj kladionici igras overe francuza? 90% utakmica bet ne daje u ponudi a ostale kladionice imaju dosta ruzne koeficijente

Bet365 daje samo razradu za petak i nedelju i eventualno mec-dva za subotu. Ne bih se slozio za ruzne koeficijente, stovise unibet tj. Wwin koji kopira kartone od Unibeta imaju uglavnom puno jace kvote od bet365...

Kao primer uzmimo sutrasnji mec izmedju Bordoa i Liona, unibet je izbacio over 4.5 u petak na 2.40, dok su se danas kvote preokrenule jer su iskorigovali posle razrade bet365 koji je po meni najmerodavniji za postavljanje granica. Isti slucaj je bio sa Nicom danas, koef na over 4.5 bio preko 2.30, vazno je samo uzeti na vreme kad se izbaci razrada...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use