Jump to content

Počinje Prvo kolo Guts-Leonardo kupa a i Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru!

Svi sudionici Prve i Druge lige Posljednje šanse mogu sudjelovati u prvom kolu Guts-Leonardo kupa

Posjetite podforum posvećen Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, grupama te specijalim okladama.

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Skijaški skokovi - Tauplitz/Bad Mitterndorf (10.01.2009. Simon Amman)


Goksim

Recommended Posts

Nakon turneje četiri skakaoinice koju je ovojio Loitzl natjecanje u skijaškim skokovima se normalno nastavljao. Danas je na rasporedu natjecanje u Tauplitz/Bad Mitterndorfu gdje se skaču skijaški letovi budući da su skokovi dužine oko 200metara.

Do sada najbolji dojam je IMO ostavio Amman (gledajući cijelu sezonu, ne zadnje tri skakaonice). Ima najviše pobjeda, i najčešće je bio najveći favorit 1.mjesto te je imao najveću konstantu a kada nije bio prvi gotovo uvijek je bio tu negdje tj. u prva tri…

U Obersdorfu je slavio, a nakon toga je vrlo tijesno izgubio od Loitzla te je bio drugi u Garmischu da bi u Innsbrucku podbacio i bio tek osmi. Na zadnjoj skakaonici u novogodišnjoj turneji četiri skakaonice (Bischofshofen), gdje smo preporučali da se odigra na njega po tečaju 5,50, bio je drugi budući da je Loitzl koji je trenutno u odličnoj formi skočio odlična dva skoka.

Jučer sam imao prilike gledati kvalifikacije tj. trening za najboljih deset i evo rezultata (http://www.fis-ski.com/pdf/2009/JP/3011/2009JP3011RLQ.pdf). Dakle,

Schilenzauer 209,5

Loitzl 208,00

Amman 197,5

i još su se istaknuli Olli 206,00 i Jacobsen 203,5.

Amman je skočio za oko 10 metara manje od glavnih konkurenata, međutim često se znalo dešavati da na kvalifikacijama tj. za top deset na treningu skakači ne daju sve od sebe nego skacu kako bi osjetili stazu i čuvaju snagu, a onda se iskažu kada treba. Slična situacija je bila i u Bischofshofenu gdje je nakon treninga na dan utrke koeifcijent na Ammana pao sa 5,50 na negdje samo 2,35, dok je koeificjent na Loitzla porastao budući da je na gotovo duplo manjoj skakaonici skočio oko 7 metara manje od Ammana i Schilenzauera. Međutm, kada je trebalo Loitzl je skočio gotovo 10 metara više, te je osvojio tu skakaonicu.

Amman je i dalje vodeći u ukupnom poretku, te je bio drugi u turneji četiri skakaonice. I i dalje ima najviše pobjeda u ovoj sezoni i nije mi jasno zašto bwin daje 7,25 da će Amman biti prvi! Koeficijent kod drugih kladionica se kreće oko 4,50, a npr. Lutrija ih rangira gotovo podjednako te na Ammana daju 4,50 što ga po koeficijentu raniga kao drugog kandidata za osvajanje skakaonice. bwin također daje 2,00 da će Amman biti na postolju i vjerujem da će ovo proći, međutim puno je veći koeficijent na pobjedu Ammana i mislim da je koeficijent vrijedan rizika jer su mu šanse da pobjedi puno veće nego što to sugerira ovaj koeficijent.

Moj tip: pobjeda Ammana (7,25)

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use