Jump to content

China Open M/W


darko56

Recommended Posts

Jedan od najjačih turnira u singlu održava se u Kini.Kinezi su najpoznatiji,a može se reći i ponajbolji igrači ovog sporta,između su samo dva njemačka igrača Timo Boll i Ovcharov koji su fenomenalni igrači i oni im brkaju poredak da ne bude prvih 6 mj. Kineskih :D .Turnir je došao u fazu 1/4 finala,gledao sam dosta mečeva i može se reći da su mečevi brutalni sa nevjerojatnim izmjenama i poenima.Publika svaki potez prati uzdasima i divljenjem po čemu su Kinezi i poznati gdje je stolni tenis br. 1 u Kini.

Znači bliži se završnica turnira od 8 igrača 4 Kineza su u 1/4 finalu.

06:30h Jun Mizutani-Gaoyuan Lin  2   1,50   6/10 bet365

Ovdje tipujem na Lin-a jer stvarno ne znam kako japanac će moći parirati moćnom kinezu. Lin je trenutno peti igrač svijeta i u jako dobroj formi,gledao sam nekoliko njegovih mečeva jednostavno nadigravao protivnike u svakom segmentu igre.Momak is Shenzhena ima 23.g. i igra napadački stolni tenis kao i svi Kinezi.Jedini Kinez u top 10 da igra lijevom rukom.

Mizutani je japanac trenutno se nalazi na 13. poziciji svjetske rang liste ima 28.g. također lijevak.Gledao sam neke mečeve na turniru i isto igra dosta dobro,ali mišljenja sam da neće u ovom meču protiv Lin-a puno napraviti.

Koef. je bio dosta veći ali je kroz 1h dosta pao.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;) 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Gost
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use