Jump to content

Alanya (Turska) WT1 M/W


Recommended Posts

10:30h T.Kunert/P.Waller-M.Hudyakov/R.Bykanov  2  1,53  5/10  bet365

Zadnji susret u skupini D je meč između ruskog i austrijskog para.

Thomas Kunert je 88.g. visok je 190cm,dok je Philipp Waller je 95.g i visok je 186cm.Solidan su par,ali ništa više od toga.Forma Kunert/Waller je upitna gledao sam neke njihove mečeve i nisu me oduševili,puno su griješili i na prijemu i na servisu,budući da igraju protiv ruskog para koji je u dobrom ritmu i dobro igraju teško će sa takvom igrom nešto napraviti protiv Hudyakov/Bykanov koji svaku grešku protivnika kažnjavaju. 

Maxime Hudyakov je 89.g. i visok je 191cm,dok je Ruslan Bykanov 92.g i visok je 194cm.Na ovom turniru imaju dvije pobjede i ako dobiju ovaj meč plasirati će se direktno u 1/4 finale imati će više vremena za odmor jer se mečevi 1/4 finala igraju u 16:10h i 17:10h.Gledao sam oba tima i rusi su puno bolji sa nekog mog gledišta,nadam se da će odigrati još jedan solidan meč i plasirati se direktno u 1/4 finale.Sretno tko isprati!

EDIT: Lost (imali set i 3 poena razlike u 2 setu, 17:15 2.set i nakon toga se raspali)

 

Link to comment
Share on other sites

12:10h K.Tsopoulou/D.Manavi-D.Rudykh/E.Zayonchkovskaya 2  1,66  5/10  bet365

Ovdje tipujem na ruskinje jer su do sada na turniru puno više pokazale,igrao sam ih jučer i prošle su bez većih problema.

Dobro igraju u svim segmentima,na prijemu su dosta dobre,na servisu i u bloku također solidne.Svaki poen pametno grade i odigravaju.

Nije mi jasan ovaj koef po meni bi bio realan 1,50 koe.Možda sam u krivu ali za mene sve osim pobjeda ruskinja je iznenađenje.

Ruskinje su do sada na turniru upisale 3-1 omjer i ovo je razina turnira gdje se nema pravo na pogrešku,radi se o 1/8 finala.

Grkinje imaju omjer ove sezone 5-7,a na ovom turniru omjer 1-1.Morao sam uzeti Ruskinje za 5u jer kvalitetai forma je na strani D.Rudykh/E.Zayonchkovskaya.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;) 

 

Link to comment
Share on other sites

Gost
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use