IzudinB 2503 Prijavi objavu Objavljeno October 23, 2018 (Koeficijenti 23.10. u 09:13 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
IzudinB 2503 Prijavi objavu Objavljeno October 23, 2018 Redick over 16.5 (2.00) Betfair Ovo je po mom mišljenju odličan tip, jer postoji velika mogućnost da će Ben Simmons biti van terena, jer jučer nije trenirao. Jonathan Redick je u prošloj utakmici protiv Orlanda postigao 31 koš, dok je u prvoj utakmici sezone 16 poena postigao protiv Bostona. Prošle sezone je protiv Detroita postigao 7, 18, 21 i 25 koševa što me navelo na to da vjerujem da bi i ovdje mogao biti over. Sretno! Drummond under 15.5 (1.72) Betfair Andre Drummond je propustio trening u ponedjeljak jer je bolestan i njegovo učešće u ovoj utakmici nije sigurno, pa mi se s obzirom na te okolnosti ova granica čini pomalo velikom. Philadelphia je vrlo dobra u obrani i oni su među vodećima u branjenju centara. Andre Drummond nije ubacio više od 15 poena u tri utakmice protiv njih prošle sezone. Mislim da je dva puta imao 5-6 faulova i mnogo posla u obrani. Mislim da ova bolest neće imati neki utjecaj i nisam siguran da će ga slati na teren bolesnog, međutim, činjenica je da se Griffin zaista troši mnogo posjeda, a tu nekada bude i Reggie Jackson. Mislim da će biti under! 1 Nbafan reacted to this Citiraj Share this post Link to post Share on other sites