Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 28.10.2018. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Just now, JackieJack said:

Proslo ti sigurno ako si igrao kod Unibeta. unibet" rel="">unibet racuna isto kao bet365 online kladionica" rel="">bet365...

Huh dobro onda. Bio sam u strahu do sada. Jer jučer sam pitao ako se priznaje drugi žuti (crveni) a sad nisam bio ziher ako je direktni crveni za 2 žuta. Sad znam sve bitno :)

Milan - Sampdoria Milan Clean Sheet - No (1.61) bet365

Milanova odbrana je očajna ove sezone, iako napad funkcioniše solidno, loša defanziva poništi sve što naprave ofanzivci na čelu sa Higuainom, nisu primili gol samo protiv Dudelangea od svih utakmica ove sezone, što dovoljno govori. Sampdoria na vrlo dobrom 5. mjestu Serie A, sasvim solidno igraju i mislim da itekako mogu do pogotka na San Siru.

prije 52 minute, Gandalf said:

Sta se desilo na utakmici aberedena i glasgowa??? Ponistili mi okladu. Kao da nema poslednjeg kartona? Sta ima. Kod vas. Popizdicu... 

Izgleda je poslednji (sesti) karton sporan, prvo su priznali kod bet365 pa vidim da su sad ponistili opkladu i stavili na razmatranje...

Najvaznije da je glavni tip prosao :)

oLHZEPT.png?2

prije 3 minute, Gandalf said:

Meni nije bitno jer sam imao sistem 3 utakmica. Igrao sam na još jednom tiketu over 2.5 žuta marseilla i to je prošlo ali čekam još nba.

Šta to znači razmatranje? da je moguče da je još potrvde ?

Definitivno 5, provjerio sam sad na najpouzdanijem tako da ce ti vjerovatno biti gubitno, ne znam sta je bilo s tim kartonom

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use