Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Brest - Nancy 1 (1.55) bet365

Po meni je ovdje sve prilično jasno. Koeficijent mi je solidan s obzirom na situaciju na tabeli. Brest se nalazi na trećoj poziciji nakon 13 odigranih kola u Ligue 2. Oni su jedni od kandidata za promociju u Ligue 1 ove sezone i imaju 27 bodova osvojenih do sada. Jedan bod više od njih ima Lorient, koji se nalazi na drugoj poziciji i sada imaju šansu da ih prestignu na tabeli. Prvoplasirani Metz ima četiri boda više i ovo je odlična utakmica za Brest ukoliko žele da se približe Metzu za jedan bod. Oni u posljednjih pet utakmica imaju tri pobjede i dva remija. Kada je forma kod kuće u pitanju, Brest u posljednjih pet utakmica ima četiri pobjede i jedan remi. Postigli su čak 15 golova u sedam utakmica odigranih kod kuće. Ostvarili su četiri pobjede, dva remija i jedan poraz kod kuće do sada u ligi.

Screenshot_3.thumb.png.2ff51a06ce9e6489a25f624e350e0117.png

Izvor: bet365

Nancy se na drugoj strani nalazi na posljednjem mjestu na tabeli u ovoj ligi i ja mislim da je za njih sve izgublje, čak i u ovoj fazi natjecanja, jer oni imaju samo pet bodova osvojenih ove sezone i samo jednu pobjedu dok su ostvarili i dva remija uz čak 10 poraza do sada ove sezone. Zaista loša situacija u Nancyju nakon što su ostvarili tri porazai dva remija u posljednjih pet utakmica. Mislim da ima se smiješi još jedan poraz. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.ec28c3978ee8da51af9778ca4041c608.png

(Koeficijenti 12.11. u 10:00 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Objavljeno
prije 28 minute, IzudinB said:

Brest - Nancy 1 (1.55) bet365

Po meni je ovdje sve prilično jasno. Koeficijent mi je solidan s obzirom na situaciju na tabeli. Brest se nalazi na trećoj poziciji nakon 13 odigranih kola u Ligue 2. Oni su jedni od kandidata za promociju u Ligue 1 ove sezone i imaju 27 bodova osvojenih do sada. Jedan bod više od njih ima Lorient, koji se nalazi na drugoj poziciji i sada imaju šansu da ih prestignu na tabeli. Prvoplasirani Metz ima četiri boda više i ovo je odlična utakmica za Brest ukoliko žele da se približe Metzu za jedan bod. Oni u posljednjih pet utakmica imaju tri pobjede i dva remija. Kada je forma kod kuće u pitanju, Brest u posljednjih pet utakmica ima četiri pobjede i jedan remi. Postigli su čak 15 golova u sedam utakmica odigranih kod kuće. Ostvarili su četiri pobjede, dva remija i jedan poraz kod kuće do sada u ligi.

Screenshot_3.thumb.png.2ff51a06ce9e6489a25f624e350e0117.png

Izvor: bet365

Nancy se na drugoj strani nalazi na posljednjem mjestu na tabeli u ovoj ligi i ja mislim da je za njih sve izgublje, čak i u ovoj fazi natjecanja, jer oni imaju samo pet bodova osvojenih ove sezone i samo jednu pobjedu dok su ostvarili i dva remija uz čak 10 poraza do sada ove sezone. Zaista loša situacija u Nancyju nakon što su ostvarili tri porazai dva remija u posljednjih pet utakmica. Mislim da ima se smiješi još jedan poraz. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.ec28c3978ee8da51af9778ca4041c608.png

(Koeficijenti 12.11. u 10:00 CET)

Cudi me tako "visoka" kvota na Brest, ipak Nancy ima samo 5 bodova. Ako se mene pita kvota bi trebala biti oko 1.25 (uzeci statistiku u obzir). Cesto padnem radi kvote od 1.5 al nadam se da danas necu. Hvala!

Objavljeno
prije 17 minute, nba1911 said:

Cudi me tako "visoka" kvota na Brest, ipak Nancy ima samo 5 bodova. Ako se mene pita kvota bi trebala biti oko 1.25 (uzeci statistiku u obzir). Cesto padnem radi kvote od 1.5 al nadam se da danas necu. Hvala!

Ne bi trebao pasti, Nancy je zaista u lošoj formi ove sezone, i ja sam se iznenadio zbog čega je ovolika kvota, ali nisam pronašao nikakve neregularnosti ni promjene u sastavu. Obje ekipe su igrale posljednje utakmice prije desetak dana tako da mislim da su oba tima odmorna pred ovaj susret. U svakom slučaju mislim da bi ovo statistički gledano trebalo da prođe.

Objavljeno

Bochum - Darmstadt BTTS (1.72) bet365

Dvije pobjede zaredom su Darmstadta podigle na 12. poziciju u drugoj Bundesligi. Oni sada imaju isto bodova kao i Bochum na 11 poziciji. Ekipa Darmstadta u ovu utakmicu ulazi nakon što su ostvarili dvije pobjede u posljednje dvije utakmice. Protiv G. Furtha sa 2-0 i Magdeburga sa 3-1. Serdar Dusun i Aytac Sulu su bili strijelci u utakmici protiv Magdeburga. Moram spomenuti da je Darmstadt igrao prilično dobro u toj utakmici protiv Magdeburga, jer su dobili crveni karton  u 69. susreta sa rezultatom od 2-0, kada je Magdeburg izjednačio nakon samo tri minute. Branič Sulu je nakon toga dobro reagirao i doveo svoj tim u vodstvo od 3-1 i riješio pitanje pobjednika u 80 minuti susreta. Donio je vrlo važna tri boda za svoju ekipu. S obzirom da ova dva tima postižu i primaju mnogo golova, vjerujem da bi ovdje mogli vidjeti golove sa obje strane. Vjerujem da će oba tima dati gol u ovoj utakmici. U posljednjih osam od deset utakmica Darmstadta oba tima su dala gol. U posljednjih šest od 10 utakmica Bochuma, oba tima su dala gol. Vjerujem da će sada biti ista situacija. Bochum je do sada u 12 utakmica postigao 21 gol, ali su primili čak 15, dok je na drugoj strani Darstadt postigao 17 i primio isto toliko. Sretno!

Screenshot_7.thumb.png.c582b92fb9a270114422a6c603d0ee27.png

(Koeficijenti 12.11. u 12:13 CET)

Objavljeno
prije sat vremena, IzudinB said:

Ne bi trebao pasti, Nancy je zaista u lošoj formi ove sezone, i ja sam se iznenadio zbog čega je ovolika kvota, ali nisam pronašao nikakve neregularnosti ni promjene u sastavu. Obje ekipe su igrale posljednje utakmice prije desetak dana tako da mislim da su oba tima odmorna pred ovaj susret. U svakom slučaju mislim da bi ovo statistički gledano trebalo da prođe.

I ja ne volim takve male kvote jer ove su najteze za pogodit. Zbog toga je daleko najbolja oklada  over 2.5 gola. U poslednjih 5 međusobnih susreta su 4 bila vise od 2 gola. I kvota 1.90 za over 2.5 je super i nista manje riskantna. Tamo negde 2-1 bit ce na kraju po mome. 

Objavljeno

Gimnàstic - Real Zaragoza over 5.5 kartona kv. 1.92 Unibet

Direktna utakmica za obstanak u 2.Spanjolskoj ligi. Malo sam napravio pretragu međusobnih utakmica i toliki broj kartona ne možeš vidjeti uvijek. 

Poslednja međusobna utakmica 6 kartona, jos jedna prije 12 zutih 1 crveni. 

https://www.rezultati.com/utakmica/8SxxgFpB/#detalji

https://www.rezultati.com/utakmica/Srx3FvM8/#detalji

Vrijedi pokusat za manji ulog. 

Objavljeno
prije 1 sat, armada20 said:

U kojoj nasoj kladionici ima odigrat pobjednik zavrsnog turnira u tenisu

Ako misliš da Davis cup bet365 daje 1,90 na pobjedu Hrvatske i nemaju MT niti porez na dobitak. U zemaljskim kladionicama, nakon mt-a i poreza koeficijent nije niti približno jednak

Objavljeno
prije 9 sati, Gandalf said:

Gimnàstic - Real Zaragoza over 5.5 kartona kv. 1.92 Unibet

Direktna utakmica za obstanak u 2.Spanjolskoj ligi. Malo sam napravio pretragu međusobnih utakmica i toliki broj kartona ne možeš vidjeti uvijek. 

Poslednja međusobna utakmica 6 kartona, jos jedna prije 12 zutih 1 crveni. 

https://www.rezultati.com/utakmica/8SxxgFpB/#detalji

https://www.rezultati.com/utakmica/Srx3FvM8/#detalji

Vrijedi pokusat za manji ulog. 

Lagani over. Vec 7 kartona nakon 65 minuta :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use