Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Makedonija U19 - Hrvatska U19 | Više od 2.5 gola (1.60) bet365

Hrvatska mlada ekipa je igrala mnogo prijateljskih utakmica od posljednjih kvalifikacija. Oni su igrali dvije utakmice u posljednje vrijeme protiv Turske U19 kod kuće i pobijedili su prvu sa 2-1, ali su drugu izgubili sa 4-1, dok su također igrali protiv Slovenije U19, protiv koje su pobijedili kod kuće sa 3-2, a u gostima izgubili sa 1-0 protiv Francuske U19, ali Francuska ekipa je ekipa kojoj je teško postići gol tako da je to opravdano. Igrali su i protiv Italije U19 gdje su izgubili sa 3-2, tako da njihova obrana i nije tako jaka, jer igraju napadačku igru i siguran sam da će tražiti pobjedu u ovoj utakmici. Hrvatska U19 je dobra kada su golovi u pitanju, oni znaju postići gol tako da očekujem najmanje dva gola od njih u ovoj utkamici. Makedonska mlada ekipa je pobijedila sve utakmice u prethondoj sezoni, ali samo u prvoj grupnoj fazi gdje su pobijedili čak Belgiju i Švicarsku U19 sa 2-1, ali u drugoj grupnoj fazi su izgubili 2-1 od Latvije i 4-3 protiv Mađarske U19. Oni su u svojoj posljednjoj utakmici u skupini iznenađujuće pobijedili Englesku U19 sa 2-0, dok su prije ove utakmice igrali prijateljsku u Posljkoj gdje su izgubili sa 4-3 i zbog toga je moj izbor na ovu utakmicu više od 2.5 gola. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.168b8ee898672257f5f28068abff114b.png

(Koeficijenti 14.11. u 12:21 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Objavljeno

Spartak - Avtomobilist | Više od 4.5 (1.73) unibet

Spartak je trenutno na petoj poziciji u zapadnoj ligi i mislim da bi oni mogli i trebali biti u doigravanju. Naravno ako ne bude nikakvih padova forme i problema sa ozljedama. Oni igraju vrlo interesantan hokej i lijepo ih je čak i gledati. Imaju nekoliko odličnih stranih napadača u svojoj ekipi i zabijaju dosta golova, međutim i primaju dosta golova. Granicu od 4.5 su prebacili 15 puta do sada, međutim u domaćim utakmicama su prebacili tu istu granicu devet puta, dok samo u tri navrata nisu uspjeli. Kada igraju kod kuće imaju veliko samopouzdanje i zaista igraju napadački nogomet protiv svakog protivnika.

Na drugoj strani, Avtomobilist je na vrhu lige, a prije nekoliko dana su doživjeli svoj tek drugi poraz ove sezone. Izgubili su od SKA sa 5-2. Mislit ćete da je ovo bio uvjerljiv poraz, međutim oni su bili prilično izjednačeni tokom utakmice. Velika razlika je bila u vratarima, jer je vratar SKA obranio 33 udarca, a vratar Avtomobilista 26 udaraca od 31. Sokhatsky je drugi vratar ove ekipe, a branit će i u ovoj utakmici, jer je prvi vratar Kovar ozlijeđen. Ove dvije ekipe su već igrale dvije utakmice međusobno ove sezone i granicu od 4.5 su prošli jednom, dok su jednom bili under. Spartak sigurno ima napad koji može zabiti 2-3 gola, pogotovo jer u protivnika brani drugi vratar, međutim Avtomobilist će sigurno odgovoriti na te golove, tako da očekujem više od 4.5. Sretno!

Screenshot_5.png.436e383ac96d539ca6888d679217021f.png

Objavljeno

Rk Radovis -12.5 (1.90) Makedonska liga rukomet 9/10

Jas sam uplatio jos ujutro na 11.5 ali ne bi trebalo biti problema danas i 12.5. Borec nema igrace i sponozora, igraju mlade po 17/18 godina igraca samo..danas sam dobio info i da su otisli sa 7 igraca i najbolji mladi igraci nece igrati danas.

Od ostale bi probao na mali ulog Eurofarm -15.5.

Objavljeno
prije 59 minute, whimp said:

Rk Radovis -12.5 (1.90) Makedonska liga rukomet 9/10

Jas sam uplatio jos ujutro na 11.5 ali ne bi trebalo biti problema danas i 12.5. Borec nema igrace i sponozora, igraju mlade po 17/18 godina igraca samo..danas sam dobio info i da su otisli sa 7 igraca i najbolji mladi igraci nece igrati danas.

Od ostale bi probao na mali ulog Eurofarm -15.5.

Da je to neki bas bas info to bi bilo ubijeno do sada,cijeli dan i samo za 1 se granica maknula znaci da nema bas uplata,a na ulog od 200-500 eura unistavaju

Objavljeno

Možda zato što se tekma nema gdje odigrati,ne u lokalu barem pa nema ni nekih uplata, pogotovo ako ovaj info nije bio javan..
Pogledaj samo ML koef na bet365 1,002 - 17,00, pa onda i rezultate ove sezone, Radovis gubi po 3-5 razlike dok Borec 10-15, pa i više..I to je vjerovatno bilo sa standarnim postavama..
Tako da po meni ovo ima value i treba se odigrati ;)

Objavljeno
prije 45 minute, Markob300 said:

Možda zato što se tekma nema gdje odigrati,ne u lokalu barem pa nema ni nekih uplata, pogotovo ako ovaj info nije bio javan..
Pogledaj samo ML koef na bet365 1,002 - 17,00, pa onda i rezultate ove sezone, Radovis gubi po 3-5 razlike dok Borec 10-15, pa i više..I to je vjerovatno bilo sa standarnim postavama..
Tako da po meni ovo ima value i treba se odigrati ;)

Pa cudno mi da bas na ovom forumu dode takav info,i tek sad vidim da su svi cekali live da se to natovari...opet veliki value je na -16,5 jer ako su ih ovako sredili u prvom sto ce biti tek kada im ponestane snage,cash out tu moze odraditi svoje :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use