IzudinB 2503 Prijavi objavu Objavljeno November 17, 2018 (Koeficijenti 17.11. u 09:34 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Nbafan 77 Prijavi objavu Objavljeno November 17, 2018 S. Ibaka 14.5 over U 2 sata ujutro po našem vremenu ekipa Chicaga dočekuje Raptorse u svom United Centru. Raptorsima je ovo b2b utakmica što znači da bi K. Leonard danas trebao odmoriti. U tom slučaju nameće mi se izbor između 2 igrača; Ibake i Lowrya. Odlučio sam se za Ibaku zbog njegove forme odnosno zbog Lowryeve loše forme. Ibaka je trenutno na prosjeku od 17.6 poena, a u odsustvu Leonarda taj prosjek skače na 24,3 poena te tu vidim veliki value. Naime, Kawhi je ove sezone preskočio četiri utakmice gdje je Ibaka zabijao 16 Wizardsima, 30 Bucksima, Lakersima 34 i Utah 17. Jedini minus ovdje mi je mogući BO do kojeg nadam se neće doći. Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Nbafan 77 Prijavi objavu Objavljeno November 17, 2018 Surebet:S. Dinwiddie 14.5 bet365: over 2.20HL: under 2.40 (m.t. + porez) Citiraj Share this post Link to post Share on other sites