Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NFL 19. kolo


IzudinB

Recommended Posts

Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts 

Ovaj vikend u NFL-u saznati ćemo finaliste konferencija. Prvi dvoboj na rasporedu je  od 22.35 u subotu gdje će domaći Kansas City Chiefsi ugostiti Indianapolis Coltse. Stadion u Kansasu, Arrowhead sinonim je za pravu prednost domaćeg terena. Navijači su glasni i gostima nije lako igrati u takvoj atmosferi. Chiefsi su izgubili samo jednu od osam domaćih utakmica i to od divizijskih rivala Chargersa koji su najbolji gost lige. 

Odluka Andy Reida uoči sezone da iskusnog Alexa Smitha zamjeni "zelenim" Patrickom Mahomesom na poziciji quterbacka nije mogla biti bolja. Chiefsi su najbolji napad lige, a Patrick Mahomes bacio je nestvarnih 50 TD dodavanja i imao 5097 passing yardi. Blještavi napad Chiefsa na taj način je prikrio slabu igru obrane koja će biti na kušnji u ovome susretu jer u goste stiže iskusni Andrew Luck i Indianapolis Coltsi. Coltsi su ušli u sezonu sa omjerom 1-5 i činilo se kao još jedna izgubljena sezona za momčad sa Lucas Oil stadiona, no pronašli su način za bolju igru i regularnu sezonu završili uraganski sa 10 pobjeda u 11 utakmica. Bili su underdog kod Houston Texansa u wild card utakmici, ali bez većih problema slavili su protiv divizijskih rivala i čekirali kartu za ovaj susret. 

Ovo je dvoboj dvojice odličnih quterbackova. Patrick Mahomes je strašno brz i teško uhvatljiv protivničkim obranama. Andrew Luck je tip koji oduševljava svojim preciznim dodavanjem, a ima luksuz odlične ofenzivne linije zbog koje ima koju sekundu više odabrati najbolju opciju. Iako obrana Coltsa nije loša, za očekivati je da će Luck i društvo probati igrati duže napade kako bi dali što manje vremena Mahomesu koji iz ničega može stvoriti dobru šansu za svoju momčad. Gosti će pokušati naplatiti slabiju obranu Chiefsa pa bi uz dobru passing igru preko Lucka mogli i puno probijati, najviše preko Macka i tako maksimalno iskoristiti svoju dobru ofenzivnu liniju.

Patricku Mahomesu je ovo prvi playoff nastup u karijeri. Prošlog vikenda sva tri quterbacka su izgubili svoj debi u wild cardu. Pritisak je na Mahomesu još veći kada se uzme u obzir da od 1993. godine Chiefsi nisu pobjedili u divisional round utakmici. Andy Reid je mastermind u regularnoj sezoni no "choker" u playoffu. Omjer na klupi Chiefsa u postsezoni mu je mizernih 1-4, a prošle godine su u wild card utakmici prosuli 18 poena prednosti na domaćem terenu protiv Titansa. 

Playoff football pokazao je prošli vikend puno ovisi o iskustvu, a ono je na strani gostujućih Coltsa. Obrana Coltsa također je za koji stupanj bolja od domaće obrane i to će vjerujem utakmicu usmjeriti na stranu Coltsa koji su izvrsni u zadnjih 12 utakmica. Za ziheraše predlažem kontrahendikep na Coltse, no za one hrabrije vrijedi pokušati uplatiti na čistu pobjedu Indianapolis Coltsa. 

TIP: Colts +5,5 

 

Link to comment
Share on other sites

LA Rams - Dallas Cowboys 

Subotnji program zaključiti će LA Ramsi i Dallas Cowboysi u utakmici koja će po našem vremenu početi u 02.15 u noći na nedelju. Po mnogima prvi favorit za osvajanje Superbowla LA Ramsi ulaze u ovaj playoff kao drugi nositelj. Momčad Sean McVaya izgledala je impresivno veliki dio sezone no ostala je dužna u zadnjih mjesec dana sezone. Ramsi su i dalje zbog kvalitete i obrane i napada možda i najjača momčad NFL-a no lošije igre u finišu regularne sezone ipak su pred ovaj susret postavile nekoliko upitnika. Gosti će biti Dallas Cowboysi koji su na domaćem terenu protiv Seattle Seahwaksa u wild card utakmici slavili 24-22 i izborili dvoboj u kojemu bi pobjedom igrali u konferencijskom finalu. 

Dallas Cowboysi su dvije različite priče na domaćem terenu i u gostima. Na AT&T stadionu su ove sezone igrali vrlo dobro, no kada su izšali van svojeg dvorišta to je izgledalo vrlo loše posebno u igri quterbacka Daka Prescotta. Cowboysi su dobili 3 od osam gostovanja u regularnoj sezoni, a gostovati će kod ponajboljeg domaćina lige LA Ramsa koji su dobili sedam od osam domaćih utakmica. Neće to biti neugodna atmosfera za gostujuće Cowboyse jer se na stadionu Memorial Coliseumu očekuje deseci tisuće navijača Dallasa no prednost je ipak na strani domaćih Ramsa. 

Biti će zanimljivo pratiti dvoboj dvojice probijača. Todd Gurley protiv sebe imati će jednu od najboljih obrana protiv probijanja. Protiv Seahwaksa su obrana Dallasa dobro odradili posao i umrtvili igru po zemlji Seattlea. Sa druge strane Ezekiel Elliott trebao bi vući momčad Cowboysa u ovome susretu protiv odlične obrane Ramsa koja najlošije brani baš igru po zemlji. Dak Prescott, kako sam već spomenuo nije previše pouzdan u gostujućim utakmicama ove sezone i bude li bio na takvoj razini i u ovome susretu samo će talentiranost Elliota držati Cowboyse živima u ovome dvoboju. 

Ključ pobjede u ovome susretu mogao bi biti početak utakmice. Jared Goff mora pokazati kvalitetu u ovoj utakmici i napade završavati poenima i tako "ubiti" nadu Cowboysima. Što će duže Dallas biti u utakmici to bi moglo biti teže Ramsima od kojih se u ovome susretu očekuje da prezentiraju uvjerljivu partiju i potvrde kandidaturu za osvajača Superbowla. Nisu oduševili Ramsi u zadnjih nekoliko utakmica no vjerujem im u ovome susretu. Dallas je kod kuće puno bolji nego u gostima i iako će Cowboysi imati određenu podršku sa tribine zbog neuvjerljivih partija na gostovanju ovdje tipujem na pobjedu od najmanje 7 razlike za domaću momčad. 

TIP: Rams -7

Link to comment
Share on other sites

New England Patriots - LA Chargers 

Od 19.05 danas ćemo gledati možda i najzanimljiviju utakmicu ovog playoff vikenda u NFL-u. New England Patriotsi nisu oduševili dojmom tokom regularne sezone no momčad Billa Belichicka izborila je slobodan vikend u završnici i u lov na novi Superbowl počinju odmoni i pred svojim navijačima. U goste im stiže najbolja gostujuća momčad lige LA Chargersi koji su izgubili samo jednu utakmicu na gostovanju ove sezone. Chargersi su i ovaj sudar izborili pobjedom na gostovanju u wild cardu kod Baltimorea Ravensa te tako potvrdili odličnu formu na gostovanjima. 

Statitisčki ovaj meč ne izgleda neizvjesno. Tom Brady je dobio svih sedam prethodnih susreta protiv Philipa Riversa  i mnogi su spremni otpisati Chargerse već i prije ovog susreta. Brady je nešto poput Federera u tenisu, već nekoliko godina se očekuje njegov pad no on i dalje kotira vrlo dobro unatoč zrelim godinama. Tom Brady sa 41. ne leđima "hendla" napad Patriotsa i u svakoj utakmici je u ulozi favorita. Na domaćem terenu su upisali svih 8 pobjeda pa je pred Chargersima težak ispit. Pedantni Amerikanci pronašli su još jedan razlog za vjerovati Patriotsima u ovome susretu, a to je vremenska prognoza. Očekuje se hladno vrijeme i temepratura oko "ništice". Patriotsi su zanimljivo dobili svih 13 utakmica na Gillete stadionu kada je tempratura bila na toj razini. 

Ako ikad, onda je ovo idealna šansa za Philipa Riversa da u svoj CV upiše pobjedu protiv Tom Bradya. Rivers je samo jednom u karijeri slavio protiv Patriotsa i tada je Brady bio ozljeđen pa je na poziciji vođe napada Patsa bio Matt Cassel. Rivers ima sve u karijeri, ali nema Superbowl prsten. Veteranski qb u 38. je godini života i igra standarno dobro. Ono što je najveća šansa gostima u ovoj utakmici je odlična obrana. Prošle godine su Jaguarsi bili nadomak rušenju Patriotsa zahvljajući dobroj obrani no falio im je dobar napad i zato Chargersi ovdje nisu toliko bez šanse. 

Iz godine u godinu traže se mane Patriotsa, no Belichik i Brady nađu način za pobjedu. Vremenska prognoza je na njihovoj strani, no ne mogu se oteti dojmu da Chargersi ovdje mogu namučiti Patriotse, a možda čak i pobjediti. 

TIP: Chargers +4,5

Link to comment
Share on other sites

New Orleans Saints - Philadelphia Eagles 

Od 22.40 New Orleans Saintsi će ugostiti aktualne Superbowl prvake Philadelphia Eaglese. Biti će ovo drugi međusobni dvoboj ovih dviju ekipa, a prvi je završio uvjerljivom pobjedom New Orleansa 48-7. No u odnosu na taj dvoboj, sada će na poziciji quterbacka biti Nick Foles. Nakon tog poraza Eaglesi su dobili idućih šest od sedam utakmica i uspjeli se ugurati u playoff. Eaglesi su bili underdog prošle godine pa su svejedno osvojili Superbowl. Ovogodišnji playoff ulaze u još žeščoj ulozi outsidera jer ih put do Superbowla vodi preko tri gostovanja. Prvi ispit su arhivirali pobjedom 16-15 kod Chicago Bearsa, no ovo gostovanje će biti puno teže. Drew Bress i napad Saintsa na svojem terenu "jedu" protivnike a u sedam odigranih domaćih utakmica napad predvođen Bressom postizao je nevjerojatnih 37 poena. 

Eaglesi su slabi i ranjivi u defanzivi, a to nije dobar znak kada protiv sebe imate atomski napad kakav igraju Saintsi. Obrana Eagelsa je napravila divovski posao protiv Bearsa i neiskusnog Trubiskya u wild card utakmici, no protiv iskusnog i ovako dobrog Bressa očekuje ih teška večer u New Orleansu. Eaglesi u napadu sa Folesom izgledaju bolje, a pobjeda protiv možda i najjače obrane lige Chicago Bearsa dati će dodatni motiv Folesu i napadačkoj družini i u ovoj utakmici. Nije to bila pretjerena ljepotica, a nemojmo zaboraviti kako su na strani Eaglesa bila i sreća jer je lopta za pobjedu kickera domaćih Codya Parkeya pogodila stativu i prečku pa izašla van.

Kladionice su debelo na strani Saintsa i početkom tjedna hendikep je bio postavljen na -10 poena, a sada je pao na 8. Očito je masa zaluđena pričom o underdog Eaglesima no realno malo toga je u ovoj utakmici prednost za gostujuću momčad. Velik dio startera odmarao je i u 17. kolu, pa Saintsi ulaze u ovaj susret svježi kao rosa. U idealnim uvjetima Superdomea očekujem da Bress i napad Saintsa bude na razini kakvoj su bili i u regularnoj sezoni. Obrana Eaglesa je problematična, Bearsi to nisu znali naplatiti, ali Saintsi hoće.

TIP: Saints -8

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Posto sam video dva komentara ( jedan tuzan drugi  zbunjen) pa da pojasnim: Prvo  nisam prodao  zenu  i  odigrao ovo ( kao  sto preporucuje ponekad "strucnjak za sisteme") vec sam uplatio  nesto manje od 10e. Drugo,  Srbija u  basketu  3x3 dominira skoro  kao  Amerikanci kad posalju ozbiljan tim( kosarka) Za Djokovic ,mislim  da ima otvoren put do  finala a tu je sve moguce.
    • Danas cu se drzati ukupne kvote samo do 1,30 sto ako niste pohlepni, moze da bude sasvim pristojna kvota, a ako jeste, moze biti dobra osnova za narodni ili seljacki tiket, pa mozete sebi da dodajete jos pet, deset, trideset ili vise utakmica u zavisnosti od toga koliko metara zelite da bude dugacak vas tiket. Crvena Zvezda vs Mladost, srpsko prvenstvo, jedinica kao kuca, kvota 1,10 Usa vs Srbija, muska kosarka, Olimpijske Igre, jedinica, kvota 1,10 Paok prolazi dalje Borca iz Banja Luke, Liga Prvaka, kvota 1,08 (sreda) Ukupna kvota 1,30 Ja ove kvote, da sam vlasnik kladionice, ne bih ni dozvolio da se odigraju u mojoj kladionici. O Crvenoj Zvezdi u srpskom prvenstvu ne zelim ni da trosim tastaturu, ali samo da kazem ostalim kolegama sa Foruma, da je ovo tripla za kolege kojima pohlepa nije ostetila razum. Pohlepne kolege mogu umesto ciste jedinice na Zvezdu, dodati pobedu Zvezde i over 1,5 gol na utakmici, i vec ce vam ukupna kvota skociti na 1,45 a da ne govorimo o nekim kombinacijama da ce Zvezda dati vise od gola, da ce prva postici gol na utakmici, da ce pobediti u kornerima, ili (mozda) i pobediti iz poluvremena. O amerima i srbima na Olimpijskim Igrama cu napisati nekoliko recenica na kraju posta, a da Paok prolazi Borca sam stavio u ovaj dobitni tiket samo da rezervisem ovu kvotu dok nije jos vise pala. Ko ima dovoljno maste, a previse pohlepe u sebi, moze ove predloge izmeniti, pa recimo dodati jedinicu na Malme protiv Siriusa, svedska prva liga po kvoti od 1,25 i vec cete dobiti ukupnu kvotu od 1,65. A ako zelite jedinicu na Malme i pobedu Zvezde samo da ne bude rezultatom 1:0, onda cete dobiti ukupnu kvotu od 1,81 (pobeda Zvezde i over 1,5 gol na utakmici, jedinica na amere, Paok prolazi dalje i jedinica na Malme). Da ne govorim da ako mislite da kada reprezentacija Usa vec pobedjuje Srbiju, da ce to verovatno biti vise od 3 razlike, onda ce ukupna kvota preci cak i 2,00. Dakle, sve je na vama i tome koliko ste pohlepni, i sta zelite od zivota ili kockanja. Samo da kazem nesto o ovom mecu svedske lige izmedju Malme-a i Siriusa. Ja zaista imam vagon tiketa gde cekam ovu jedinicu koju sam napao jos tokom sedmice, kao da sutra nece biti vise kockanja. U medjuvremenu sam malo izgubio od entuzijazma, posto ovaj Malme igra kao dopingovan, vec su se odlepili u prvenstvu, a pre samo tri dana su vec odigrali evropsku utakmicu gde su se raspucali kao Arsenal, tamo gde uopste nije vazno. Ne kazem da ne verujem vise u jedinicu, naprotiv, da danas igramo svetu Poslednju Sansu, morao bih dobro da razmislim da li bi moj dobitni predlog bio pobeda Zvezde i over 1,5 gol na utakmici po kvoti od 1,22 ili cista jedinica na Malme, iako mislim da bi bilo ovo prvo. Hocu da kazem, da sam poceo i sa odbranama sa X-om, neresenim ishodom na mecu Malmea, da bih imao sta sutra da jedem, ako Malme danas slucajno ne pobedi. Samo da ponovim, da su ova dva protivnika vec igrala pre samo sedam dana u jednom neverovatnom mecu, i da je Sirius lagano poveo vec u prvom poluvremenu sa 2:0, da bi Malme izjednacio do 72-og minuta, pa su opet primili gol jer su budale, a onda za samo osam minuta rezultat od 2:3 preokrenuli u 4:3, majko moja. Ipak ne zaboravite da jedinica na Malme nije u mom osnovnom predlogu za ukupnu kvotu do 1,30 vec samo za pohlepne kolege sa Foruma, iako ih imam na cekanju u vagonu punom tiketa. Kosarkaska reprezentacija Usa ce biti bolje plasirana na OI od Srbije, kvota 1,10 Kontinent sa kojeg dolazi buduci pobednik kosarkaskog turnira – Amerika, kvota 1,10 Zenska kosarkaska reprezentacija Usa osvaja kosarkaski turnir na Oi, kvota 1,08 Ukupna kvota 1,30 Izgleda da ovi iz bet365 ipak citaju postove na ovom smesnom Forumu, jer jos nisam ni zavrsio post, a vec su oborili kvotu da ce ameri biti bolje plasirani na turniru od reprezentacije Srbije, i to ne oborili, vec prepolovili sa 1,10 na 1,05 sto je i dalje fenomenalna kvota. Da ponovim da cu o amerima i srbima na kraju posta, a ovde da kazem da veliki bet365 nudi u ponudi teritoriju odakle dolazi pobednik kosarkaskog turnira gde imate 1,10 na Ameriku protiv 7,00 na Evropu. Spavajte kao bebe, proverio sam umesto vas, i to potpuno besplatno, pojam “Amerika” podrazumeva americki kontinent, znaci za svaki slucaj imate i Canadu. Sto se tice pobede zenske kosarkaske reprezentacije Usa na turniru, to je kao da se kladite na teniski mec Serene Williams protiv neke lepe teniserke, poput nekada Ane Ivanovic ili sada Emme Raducanu. I dok ove lepe teniserke imaju najveci problem na mecu da li ce jako sunce i znoj pokazati nesavrsenosti na licu, kod Serene Williams je problem da li se ona uopste racuna u ljude, a kamoli u zene, cak i ako obrije brkove pre pocetka meca. Za zensku kosarkasku reprezentaciju Usa koju sam imao prilike da vidim, pravo pitanje je da li one uopste imaju prava da igraju na zenskom ili im je mesto na muskom turniru. Drugo pitanje je kako stoje sa analizama krvi i da li bas sve igracice iz rostera obavljaju malu nuzdu sedeci, ili ima neka koja te stvari radi stojeci. I kod ove triple, ako ste pohlepni, veoma lako mozete doci do ukupne kvote od 2,00 ako recimo dodate da Rijeka prolazi rumunskog drugoligasa u Ligi Evrope ili da srpski predstavnik Radnicki 1923 prolazi dalje crnogorskog predstavnika Mornara iz Bara u Ligi Conferencije, sto je po meni fix zivota, iako je prolaz srba kvotiran sa samo 1,10. Samo ako imate zenu, a ona ima karticu, predlozio bih da odigrate sa njenim novcem double sa dve pobede domacina Olimpijskih igara u kosarci, muske i zenske kosarkaske reprezentacije Francuske po ukupnoj kvoti od 1,36 Pobeda muske reprezentacije Francuske na startu turnira protiv Brasila je kvotirana sa 1,20 i ta jedinica mi se nista ne svidja, dok je pobeda zenske reprezentacije Francuske protiv Canade (ponedeljak) vec neka druga prica. Muska reprezentacija Francuske ima dobru ekipu na papiru, ali se meni ne svidjaju jer se turnir igra na parketu, a i nemam zenu ciju bi karticu koristio, a kamoli sa njom radio neke druge stvari, pa ovaj deo posta slobodno zaboravite. Plus sto dosta analiticara Brasil pominje kao mogucu nagaznu minu, u sta nisam bas najsigurniji. I za kraj da kazem nesto o amerima i reprezentaciji Srbije na kosarkaskom turniru na Olimpijskim igrama. Ovako kako je veliki bet365 postavio kvote za konacnog pobednika turnira, isto tako bih ja postavio kvote na konacnog pobednika svete Poslednje Sanse u sezoni 2024/2025 u prvoj, elitnoj, ali sa handicapom +10,5 na mene. Dakle, kvota na mene da cu biti pobednik Poslednje Sanse sa 11 ili vise poena razlike u odnosu na drugoplasiranog bi kvotirao sa fenomenalnih 1,16 (Usa pobednik turnira 1,16), drugoplasirani @unkdy 11,00 (Canada, pobednik turnira, kvota 11,00), treceplasirani @Fitoz 15,00 (Francuska, pobednik turnira,kvota 15,00) a za ostale upisite sami kvotu koju zelite (Srbija, pobednik turnira 19,00) Moram da kazem da se odavno nisam u necemu slozio sa svetskim kladionicama, kao sa ovom neverovatnom kvotom od 19,00 da ce vicesampion sveta osvojiti turnir, a ja bih cak i ponudio da sami upisete kvotu koju zelite da ce Srbija biti pobednik turnira, ali pod uslovom da meni uplatite, a ja cu vas isplatiti ako se to i desi. Po meni Srbija u ovom trenutku ima drugu ili trecu, a najverovatnije drugu najbolju reprezentaciju u svojoj istoriji, od kada postoje kao samostalna drzava. Rekao bih i da su uspeli da skupe najbolje sto imaju u ovom trenutku. Da ne poverujete da je vicesampion sveta sa onakvim rosterom kvotiran sa 19,00 kao pobednik turnira, i da nije medju favoritima cak ni za medalju, cim je ulazak Srbije u Finale kvotirano sa 8,00. Pa bolje bi bio kvotiran Damir Dzumhur na ultrabrzim podlogama i servisom gorim od drugog servisa Simone Halep, nego Srbija sa Jokicem, zar ne? Ali, ja se pre svega divim sebi, zbog toga sto kladionice misle bas kao i ja. Moj najveci problem je kako da iskoristim svoje znanje da Srbija nece doci ni do medalje, a kamoli do Finala, i kako da naplatim to znanje. Veliki bet365 nudi kvotu od 2,75 da ce reprezentacija Srbije biti eliminisana u cetvrtfinalu, a 2,05 u polufinalu, a problem je sta izabrati od ovoga. Ja ne znam da li ce Srbija ikada vise moci da skupi na jednom mestu ovako kvalitetan roster na papiru, ali sam siguran da kladionice znaju sta rade kada nude kvote od 19,00 da ce Srbija biti pobednik turnira, odnosno kvotu 8,00 da ce uci u Finale. A evo i sta ja mislim da je razlog. Iako jos nije proslo ni mesec dana od kraja Evropskog Prvenstva u fudbalu, ja ne znam da li se neko uopste seca poteza Dani Olma iz 90-og minuta Finala sa Englezima, kada su englezi krenuli na sve ili nista, i kada je lopta nakon kornera engleza vec usla u gol, a Olmo “iz nigde” sa gol-linije spasao i pobedu i titulu Spanije. To mozda jeste ili nije potez celog turnira, ali onakvu radost jednog igraca, a pogotovo saigraca ja nisam video u zivotu kod postizanja golova, a kamoli spasavanja gola. Onakvu radost, onakvo grljenje ne zbog postignutog, vec zbog spasenog gola, kao najveci stepen timske igre, treba pokazivati svim polaznicima svih trenerskih skola na svetu. Selektor kosarkaske reprezentacije Srbije je izabrao da ovako slicno timsku igru reprezentacije Srbije na Svetskom Prvenstvu u Manili, podredi individualnom kvalitetu Jokica, sto bi svako uradio da je na njegovom mestu. Osim mene, naravno. Ja nikada nisam bio vecina, pa mislim da ce Jokic, a narocito Micic da sruse sve iza sebe, pa ce biti interesantno videti da li je kvota od 19,00 da Srbija osvaja turnir ili 8,00 da ulazi u Finale poklon, greska ili odlicna procena kladionica. Jokic nikada nije pokazivao entuzijazam ka igranju za reprezentaciju, vec je na to gledao razumno. Ovoga puta je, kao i uvek, intervenisao Predsednik, a ja sam siguran da kladionice cak i to znaju, pa navlace neznalice da igraju na Srbiju. Kako prolaze reprezentacije koje timski duh bespotrebno podrede individualnom kvalitetu jednog igraca mogli ste da vidite na primerima Francuske, Portugala i Hrvatske na tek zavrsenom fudbalskom Evropskom Prvenstvu, ili na primeru Slovenije sa Doncicem. Ja mislim ili procenjujem ili predpostavljam da je reprezentacija Srbije pozivom Predsednika Jokicu da ucini napor da ipak igra za reprezentaciju svoje zemlje, dosta toga dobila, ali mnogo vise izgubila, bas kao sto kazu i kvote, gde po kladionicama, vicesampioni sveta nisu ni medju prva tri kandidata za titulu, iako imaju u rosteru trostrukog Mvp Nba lige. Ali nema veze, yebes Srbiju, yebes musku kosarku, hajde da svi zajedno vidimo da li u zenskoj kosarkaskoj reprezentaciji Usa ima barem jedna zena, ili ipak sve uriniraju stojeci, posto je pobeda amerikanki protiv Japana kvotirana sa 1,01  
    • SJK - FC Lahti više od 2,5 gola @1,60 GL!
    • Uspio sam ući u račun i vratili su stanje, tj. novce...  @noja57 radi se oko 4-5 tisuća eura dobiti, ali na sport koji nije baš zastupljen ili popularan...inače isto sam godinama igrao normalno, public betove i uredno je sve funkcioniralo, dok nisam ovo krenuo... Samo ću kao i kad su mi prvi račun zatvorili reći, dok gubiš onda im valjaš 😁
    • Ove jedan dugorocan za kraj Olimpijade:
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use