Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 27.2.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Real Madrid - Barcelona | Prolaz Bacelone + Messi daje gol (2.37) bet365

Svijet počinje da se okreće oko lopte kada ova utakmica počne i sve to traje 90 minuta. Europski šampioni će dočekati vječne rivale u drugoj utakmici polufinala kupa Kralja. Što god se dogodi, vjerujem da će ovo biti jedna vrlo zanimljiva utakmica. Prva se završila sa 1-1 i ako stvari ostanu iste do kraja, Real će proći u finale, što otprilike znači da će podići trofej. U tom smislu, ovo će biti virtualno finale Kupa Kralja. Ali pitanje ostaje. Da li će Messi dozvoliti da stvari ostanu iste u ovoj utakmici, to jest da ostane 0-0 do kraja?

Domaćini imaju prednost gola u gostima i po nekoj logici, oni bi trebali da brane svoju prednost. Ali ne. U ovoj utakmici nikada stvari nisu normalne. Kraljevski klub bi radije izgubio utakmicu, nego ne napadao svog vječnog rivala. Na drugoj strani, gosti nemaju druge opcije nego da napadnu, ako žele da nastave sa svojim snom da ove sezone mogu ostvariti treble. Sve u svemu, očekuje nas fenomenalna utakmica, samo je pitanje tko će bolje izdržati pritisak.

Real je pokazao loše nastupe u posljednje dvije utakmice. Oni su izgubili u gostima protiv Girone, dok su protiv Levantea pomoću VAR-a ostvarili pobjedu. Barcelona nije bila mnogo bolja također u posljednje vrijeme, ali njihov inspirativni povratak protiv Seville bi trebao da im podigne samopouzdanje. Barcelona je također bila mnogo bolji tim u međusobnim odnosima u posljednje vrijeme. Oni su zabilježili četiri pobjede u pet posjeta Bernabeu. Barcelona nije izgubila od Real Madrida već dvije godine. Očekuje nas El Clasico i spektakl, u kojem će vjerujem biti bolja Barcelona. Real Madrid u ovom trenutku nije baš opremljen sa igračima koji mogu zadržati Messija od postizanja gola u ovom susretu, tako da vjerujem da bi on mogao biti strijelac. U svakom slučaju, na betbuilderu u bet365 kladionici dopuštaju da se kombiniraju ove dvije oklade, tako da su mi dali upravo ono što sam i želio. Prolaz Barcelone i Messi postiže gol. Koeficijent mi se čini prilično dobar! Sretno!

Screenshot_22.thumb.png.6f016a75c866d9e693c36d839286a126.png

(Koeficijenti 26.2. u 14:25 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Real - Barsa over 6,5 kartona 1,75

Sudac el clasica je Sanchez Martinez. Nadjoh pri analizi jedan Goksimov utisak da se radi o klasicnom underasu ali svi znamo sta je ustvari ova utakmica i da ovdje ni Alberoja Rojas rijetko moze ostati u underu. Rezultat iz prve utakmice nam daje otvorenu utakmicu i moguce tenzije vec od samog starta. Mislim da margina za el clasico dugo nije bila niza obicno je to 7,5 ili 8,5 pa i iz tog razloga vjerujem da ovdje ide 7+ kartona. 

305a6ad05a01397641cd0d67bced7c28.jpg

Link to comment
Share on other sites

prije 4 sati, Josma said:

Real - Barsa over 6,5 kartona 1,75

Sudac el clasica je Sanchez Martinez. Nadjoh pri analizi jedan Goksimov utisak da se radi o klasicnom underasu ali svi znamo sta je ustvari ova utakmica i da ovdje ni Alberoja Rojas rijetko moze ostati u underu. Rezultat iz prve utakmice nam daje otvorenu utakmicu i moguce tenzije vec od samog starta. Mislim da margina za el clasico dugo nije bila niza obicno je to 7,5 ili 8,5 pa i iz tog razloga vjerujem da ovdje ide 7+ kartona. 

305a6ad05a01397641cd0d67bced7c28.jpg

Inace sam teski overas i naravno bi i ovu utakmicu igrao over kartone, ali ovaj put necu igrati prije pocetka pa cu pratiti uzivo ako bet365 stavi u ponudu.

Naravno da imamo skoro pa sve kriterije da se igra ovo over znaci el calsico je i Barca mora juriti na Realov gol, a Real moze povuci iz kontre. Sa druge strane se moze reci da je ovo public bet, ako se sijecate slicne utakmice Boce i Rivera kad smo svi trpali na over i nista se nije dogodilo. Ja osobno se bojim da bi rezultat na ovoj utamici u jednom trenutku mogao biti 1:1 i da se onda obe ekipe pomire sa produzecima, bas u najgorem mogucem trenutku i bas kada bi se ocekivala kartonijada a to je u zadnjih 20 minuta.

Opet se moze svasta desit i da ovo vec prodje u prvom poluvremenu, sve ovisi o rezultatu. Jedan moj prijatelj koji samo igra over kartone bi rekao: "Ma over ko kuca, jedna dobra guzva i eto te vec na pola ???".

Nisam pratio prvu utakmicu na betu, ne znam jesu li u ponudi imali kartone uzvio. Uglavnom za mene nije za jaci ulog ili jedan must bet, ali se isto da odigrati...

Link to comment
Share on other sites

Chelsea - Tottenham BTTS (1.61) bet365

Snažan nastup sa nesretnim porazom na penale u finalu Liga kupa nije bilo ono što su Plavci trebali da bi stigli na naslovnice u svim medijima. Ali, umjesto toga, bizarni događaj na kraju produžetaka je bio centar ovog finala. Maurizio Sarri je utvrdio u toj utakmici da želi izvesti Kepu Arrizabalagu u korist stručnjaka za penale Willyja Caballeroa, ali njegov mladi vratar je odbio izaći i na trenutak je izgledalo kao da će se menadžer zapaliti ili zapravo napustiti klub.

Taj incident je počeo od nedelje, a u ponedjeljak navečer objavljeno je da je klub kaznio Kepu i da se ispričao svojim suigračima za svoje ponašanje. Sada Chelsea mora krenuti dalje i vratiti se na pobjedničke staze u Premier ligi, dok će biti domaćini londonskog derbija protiv dugogodišnjih suparnika Tottenhama. Plavci su trenutno na šestoj poziciji na tabeli Premier lige i tri boda od prva četiri mjesta, iako imaju utakmicu manje. Oni imaju rekord od osam pobjeda, četiri remija i jednog poraza na Stamford Bridgeu.

Chelsea je pobijedio Malmoa u obje utakmice u 1/16 finala Europske lige, dok će u sljedećem krugu igrati protiv Dinamo Kijeva. Oni su imali šest utakmica bez poraza na svom terenu, niz koji je prekinut u porazu od 0-2 protiv Manchester Uniteda u FA kupu. Međutim, Chelsea je pobijedio šest od posljednjih sedam utakmica na Stamford Bridgeu, međutim nakon tog poraza od Uniteda vratili su se na pobjedničke staze protiv Malmoa. Ista momčad koja je bila dostupna u nedeljnom finalu Liga kupa, trebala bi biti dostupna i u ovoj utakmici, iako ćemo tek vidjeti hoće li Kepino ponašanje na stadionu Wembley utjecati na njegovo mjesto u početnih 11.

Izgleda da bi Mauricio Pochettino mogao dobiti zabranu da bude na klupi nakon što se ljutito suočio sa Mikeom Deanom i dužnosnicima nakon poraza od 2-1 protiv Burnleya u subotu. Taj rezultat izgleda kao da je završio sve nade Tottenhama da bude uključen u utrku za titulu Premier lige, ali oni mogu ostati na toj stazi ukoliko izbjegnu poraz od jedne momčadi koja ih proganja na tabeli.

Sa 11 utakmica preostalih do kraja sezone, navijači Tottenhama mora da su ljuti što je njihov tim ispustio bodove protiv Wolvesa, Mancheste rUniteda i Burnleya u posljednja dva mjeseca, što znači da su šest bodova iza Liverpoola. Međutim, ostaju osam bodova ispred Manchester Uniteda na petoj poziciji, ali Tottenhamov rekord u gostima je pao u posljednje vrijeme, gdje imaju 11 pobjeda i tri poraza, uključujući i poraz na Turf Mooru u prošlom kolu. Tottenham je reagirao na poraze u domaćem kupu, tako što su pobijedili četiri utakmice zaredom na svim natjecanjima, ali taj niz je prekinut u subotu. Sve te pobjede su došle na Wembleyu, a Tottenham je izgubio posljednja tri gostovanja na svim natjecanjima i primili su barem dva gola u svakom od tih poraza. Harry Kane se vratio u ekipu u subotu i postigao je protiv Burnleya. Trebali bi ga ponovo vidjeti na čelu ovo tima večeras, dok Tottenham još uvijek čeka da se Eric Dier i Dele Alli vrate.

Teško je zamisliti da će ova utakmica proći bez golova na obje strane. U ovoj utakmici je mnogo više uloga nego u bilo kojoj drugoj utakmici, jer ovdje igrači igraju za ponos, povijest i rivalstvo. Mnogo važnija statistika jeste da je sedam od posljednjih devet međusobnih duela ova dva tima i pet na ovom stadionu završilo sa oba tima daju gol. Dok je također, Chelsea postigao tri ili više golova u četiri od posljednjih šest domaćih utakmica i dva ili više golova u šest od posljednjih osam utakmica. U isto vrijeme, Tottenham je pronašao mrežu u 24 od posljednjih 25 gostovanja.

Screenshot_2.thumb.png.ab8131f63c34e39d91b2fef9bf9c85a7.png

(Koeficijenti 27.2. u 10:45 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Fiorentina - Atalanta Manje do 2.5 gola (2.00) bet365

Oba tima su u odličnoj formi i igraju jedni protiv drugih u polufinalu u ovom domaćem kupu u Italiji. Glavna stvar za sve četiri ekipe u ovom turniru je ta da je Juventus elminiran i sada titula čeka jednog od njih, što nije bio slučaj u posljednjih nekoliko godina. Oni mogu zahvaliti Atalanti koja je izbacila Staru damu iz kupa. Nitko zaista nije očekivao takvo nešto od njih, ali kod kuće, oni su Juventusa osramotili sa 3-0.

Na drugoj strani, Fiorentina je pobijedila Romu sa 7-1. Oba tima izgledaju vrlo odlučujuća da idu dalje i siguran sam da ova utakmica neće biti lagana, dok vjerujem da treneri neće srljati. Domaćini će biti bez Mirallasa i Pezzelle, dok će gosti biti bez Djimistija, Freulera i Gosensa. Ova dva tima postižu mnogo golova, ali ovog puta vjerujem da to neće biti slučaj. Ovakve utakmice se događaju samo jednom u svakih pet šest godina, tako da vjerujem da će se oba tima pokušati stacionirati na terenu i oformiti obrane kako ne bi primili gola. Vjerujem da će glavni fokus biti na tome da se gol ne primi, tako da mi se manje od 2.5 gola čini savršenim. Uz to je u posljednjih pet utakmica ova dva tima palo manje od 2.5 gola, dok je tako također bilo i u posljednje tri na ovom stadionu. Sretno!

Screenshot_3.thumb.png.eee8de2b05dbd8a90c120760f628fc4a.png

(Koeficijenti 27.2. u 11:20 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Lao Toyota FC-Kaya FC over 3,5 gola kv. 1.86 i hkp -1 tip 2 kv.2.25
 
Danas se igra AFC kup i pronašao sam jedan zanimljiv meć između domačeg kluba koji dolazi iz Laosa i gostujučeg tima iz Filipina. Od oba kluba nemam pojma kakve igrače imaju ali na oko ako usporedim kvalitetu lige Laosa i Filipina onda se odmah vidi da je gostujuči tim barem za 1 ili možda i 2 ranga kvalitetniji. FC Kaya igra vrlo ofenzivni fuzbal kao što se vidi iz ligaških utakmica.
Isplati se pokušat za manji ulog. I over 4.5 i hendikep -2 ali ja odabirem over 3.5 gola, jer se nadam da i domačini postižu koji gol i pomognu da se postiže ova granica.

Brez naslova.jpg

Link to comment
Share on other sites

Feyenoord - Ajax  over 3,5 žuta  unibet  1,76

Polufinale kupa, jedna utakmica i najveci nizozemski derbi. Svi preduvjeti za zestoku utakmicu i utakmicu punu tenzija su tu. Domaćinu je kup jedina šansa za trofej ove godine dok ce gosti sigurno biti željni osvete za ligašku  blamažu i poraz od 6:2 prije ni mjesec dana. Sudac utakmice je Kevin Blom, ne pretjerano lak na kartonima, ali 4 žuta za ovu utakmicu su ništa i mislim da ovu granicu može prebaciti (derbije PSV-a i Ajaxa u dva navrata zavrsavao sa po 7 žutih). 

Link to comment
Share on other sites

UZVRATNA UTAKMICA POLUFINALA KUPA ŠPANJOLSKE:

REAL – BARCELONA

U Madridu se igra revanš polufinala Kupa, Barcelona brani lanjski trofej, ali je u vrlo nezgodnoj situaciji nakon što je na Camp Nou samo remizirala 1:1 protiv Madriđana. Kako Modrić i društvo uvjerljivo zaostaju u prvenstvu za Kataloncima, čak 9 bodova – a nisu baš u najužem krugu favorita Lige prvaka, iako su na pragu četvrtfinala poslije pobjede u Amsterdamu sa 2:1 – upravo im je ovo natjecanje možda jedini put prema trofeju.

Da podsjetimo, u prvom meču je 92.000 gledatelja u Barceloni već nakon 6 minuta “zaledio” Lucas Vasquez, donijevši prednost Realu. Tek u nastavku domaćini su pokazali pravu reakciju, te je Malcom u 57. minuti izjednačio na 1:1, izgledalo je tada kako će Katalonci do kraja doći do prednosti, ali nisu uspjeli, završilo je remijem, koji im nikako ne odgovara za uzvrat.

Inače, tijekom vikenda su obje momčadi dobile ligaške mečeve, s tim što je Barcelona djelovala daleko bolje, iz hat trick Messija je slavila sa 4:2 u Sevilli, dok je Real uz puno sreće nadmašio Levante u Valenciji (2:1). Posebno je bitno istaći i kako će se isti rivali sastati u novom “El Clasicu”, opet u Madridu za samo tri dana, u prvenstvenom ogledu koji je definitivno jedan od ključnih u raspletu Primere.

Brojke: Osim spomenutog remija, “El Clasico” je odigran i u prvenstvu na Camp Nou, kad je Barcelona pregazila i ponizila vječne rivale sa 5:1! Uz to, Katalonci su slavili sa 3:0 u zadnjoj posjeti Bernabeu u prosincu 2017. godine.

Osim što oba rivala El Clasica imaju fantastične napadačke potencijale, ovo je meč u Madridu u kojem nitko neće kalkulirati: nakon 1:1 u prvom meču polufinala Kupa u Barceloni, i Realu i Kataloncima treba pobjeda kako bi vizirali kartu za završnicu. Stoga očekujemo istinski spektakl i golijadu, a konačni omjer je ionako nemoguće predvidjeti…

Link to comment
Share on other sites

MAN.CITY - WEST HAM   man.city over 2,5 

Nakon osvojenog Liga kupa, drugog trofeja u ovoj sezoni (poslije Superkupa), te praktično osiguranog četvrtfinala Lige prvaka, “Građani” se okreću prvenstvu ,gdje su stigli na samo bod do lidera Liverpoola. A na svom Etihadu su strašni, dobili su 13 od 14 dosad odigranih mečeva, postigavši pred svojim navijačima čak 49 pogodaka! Taj prosjek od 3,76 gola po meču Aguero i ekipa svakako mogu zadržati i ove srijede

Link to comment
Share on other sites

LYON - CAEN 1
(1,30)

Porazom u Monacu, Lyon je zaostao za Lilleom u borbi za plasman u Ligi prvaka, gdje se pak nalazi pred eliminacijom nakon što je odigrao samo 0:0 doma sa Barcelonom i mora na Camp Nou. Zato domaćini neće podcijeniti ovaj ispit u četvrtfinalu Kupa Francuske, ali zaista ne bi trebali imati težak posao, jer Caen je u zoni ispadanja u ligi, sa samo 3 pobjede u 26 kola…

Link to comment
Share on other sites

AUE - KOLN 2
(1,50)

“Jarci” su u velikoj misiji, žele se ekspresno vratiti u Prvu ligu, a sad su dodatno povećali napadačku moć jer su u sjajnog Teroddea (23 gola u 22 nastupa) vratili i sjajnog strijelca Modestea. Subotnjom pobjedom nad Sandhausenom su sebe doveli u poziciju da pobjedom u ovom zaostalom meču preskoče Hamburg na čelu poretka, zauzmu 1. mjesto i širom otvore vrata elite, gdje ionako pripadaju.U prvom meču ove sezone lako su doma sredili Aue sa 3:1.

Link to comment
Share on other sites

Crystal Palace - Manchester United | X2 + BTTS (2.30) bet365

United je desetkovan ozljedama i nemaju prava na kiks: Iako je protiv Liverpoola odigrao bez pobjednika, United pod Solskjaerom i dalje izgleda više nego odlično i većina navijača se pita što bi bilo da smo ovako započeli sezonu. Koeficijen na današnjoj utkamici je veliki na Unitedovu pobjedu, jer su ostali bez par bitnih igrača (Matića, Mate, Lingarda, Herrere i Martiala) a i Rashford je upitan. Ipak danas će sigurno šansu dobiti Sanchez i Lukaku koji su jako željni igre i koj ise moraju pokazati, a ako Rashford ne bude u sastavu na desnom krilu, bit će sigurno netko iz akademije tko će dobiti šansu, a kroz povijest smo naučili da Unitedovi klinci znaju iskoristiti priliku kada je dobiju. United nema pravo na kiks, jer se bore za četvrto mjesto i svaki bod bi mogao biti presudan.

S druge strane, Crystal Palace se nalazi na sredini tabele i nemaju ambicija za nešto više, a ne bi trebalo da opstanak dođe u razmatranje. Unitedu su danas bodovi mnogo potrebniji, a čak i sa kombinovanim sastavom mnogo su kvalitetnija ekipa. Očekujem ofanzivnu postavu i igru Uniteda, a ako uzmemo u obzir već dugo klimavu obranu realno je da će možda i primiti gol posebno ako uzmemo u obzir da Palace igra rasterećeno, ali uz ovaj sastav vjerujem da mogu do pobjede. U svakom slučaju sam kreirao u bet builderu okladu za koju mislim da će proći. Koeficijent mi se povećao i poprilično sam zadovoljan snjim. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.0aad901aae58097fddec551dff56cbdd.png

(Koeficijenti 27.2. u 14:05 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 9 minute, IzudinB said:

Crystal Palace - Manchester United | X2 + BTTS (2.30) bet365 online kladionica" rel="">bet365

United je desetkovan ozljedama i nemaju prava na kiks: Iako je protiv Liverpoola odigrao bez pobjednika, United pod Solskjaerom i dalje izgleda više nego odlično i većina navijača se pita što bi bilo da smo ovako započeli sezonu. Koeficijen na današnjoj utkamici je veliki na Unitedovu pobjedu, jer su ostali bez par bitnih igrača (Matića, Mate, Lingarda, Herrere i Martiala) a i Rashford je upitan. Ipak danas će sigurno šansu dobiti Sanchez i Lukaku koji su jako željni igre i koj ise moraju pokazati, a ako Rashford ne bude u sastavu na desnom krilu, bit će sigurno netko iz akademije tko će dobiti šansu, a kroz povijest smo naučili da Unitedovi klinci znaju iskoristiti priliku kada je dobiju. United nema pravo na kiks, jer se bore za četvrto mjesto i svaki bod bi mogao biti presudan.

S druge strane, Crystal Palace se nalazi na sredini tabele i nemaju ambicija za nešto više, a ne bi trebalo da opstanak dođe u razmatranje. Unitedu su danas bodovi mnogo potrebniji, a čak i sa kombinovanim sastavom mnogo su kvalitetnija ekipa. Očekujem ofanzivnu postavu i igru Uniteda, a ako uzmemo u obzir već dugo klimavu obranu realno je da će možda i primiti gol posebno ako uzmemo u obzir da Palace igra rasterećeno, ali uz ovaj sastav vjerujem da mogu do pobjede. U svakom slučaju sam kreirao u bet builderu okladu za koju mislim da će proći. Koeficijent mi se povećao i poprilično sam zadovoljan snjim. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.0aad901aae58097fddec551dff56cbdd.png

(Koeficijenti 27.2. u 14:05 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

 

pallace pad koeficijenta.PNG

crystal.PNG

Link to comment
Share on other sites

Feyenoord - Ajax (1.44) bet365

Polufinale utakmice Beker kupa u Nizozemskoj. Snage će odmjeriti dva odlična kluba, jedni od najboljih u ovoj zemlji. Ovako važna utakmica dolazi samo tri dana nakon što je Feyenoord remizirao protiv PSV-a u gostima na Philips stadionu. Ovo je najveća utakmica u nizozemskom nogometu i definizivno možemo očekivati ogromne tenzije na i van Feijenoord stadiona. Ulozi će biti čak i veći ovog puta, jer pobjednik ide u finale kupa. Iz ove perspektive, utakmica bi trebala biti vrlo važna za domaćine koji vide ovaj kup kao jedini način da podignu neki trofej ove godine. Oni su treći na tabeli u ligi, ali su 15 bodova iza lidera PSV-a nakon samo 23 kola odigrana do sada.

Na drugoj strani, Ajax je iskoristio taj remi Feyenoorda i PSV-a i tako smanjio prednost lidera na samo dva boda na vrhu tabele. Međutim, u ovoj utakmici nije potrebno preispitivati njihovu motivaciju, jer je Feyenoord njihov najveći rival u Nizozemskoj. Feyenoord je ispustio dosta bodova protiv malih timova do sada ove sezone. Međutim, oni su se dokazali vrlo jakom ekipom kada igraju protiv velikih timova u ovoj ligi u više navrata, uključujući i nedeljni remi protiv PSV-a. Feyenoord je pobijedio 13 od posljednjih 14 utakmica na svom stadionu. Pobijedili su 10 od 11 domaćih utakmica u ligi ove sezone. Ajax je postigao pet golova u svakoj od posljednje dvije ligaške pobjede nad Bredom i Den Haagom. Mislim da će u ovoj utakmici oba tima postići gol. Očekujem i kartonijadu koju je kolega @ultra već spomenuo iznad. Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.c00450f2e2791485eb94c0dd576afb02.png

(Koeficijenti 27.2. u 14:16 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 37 minute, tihi372 said:

UZVRATNA UTAKMICA POLUFINALA KUPA ŠPANJOLSKE:

REAL – BARCELONA

U Madridu se igra revanš polufinala Kupa, Barcelona brani lanjski trofej, ali je u vrlo nezgodnoj situaciji nakon što je na Camp Nou samo remizirala 1:1 protiv Madriđana. Kako Modrić i društvo uvjerljivo zaostaju u prvenstvu za Kataloncima, čak 9 bodova – a nisu baš u najužem krugu favorita Lige prvaka, iako su na pragu četvrtfinala poslije pobjede u Amsterdamu sa 2:1 – upravo im je ovo natjecanje možda jedini put prema trofeju.

Da podsjetimo, u prvom meču je 92.000 gledatelja u Barceloni već nakon 6 minuta “zaledio” Lucas Vasquez, donijevši prednost Realu. Tek u nastavku domaćini su pokazali pravu reakciju, te je Malcom u 57. minuti izjednačio na 1:1, izgledalo je tada kako će Katalonci do kraja doći do prednosti, ali nisu uspjeli, završilo je remijem, koji im nikako ne odgovara za uzvrat.

Inače, tijekom vikenda su obje momčadi dobile ligaške mečeve, s tim što je Barcelona djelovala daleko bolje, iz hat trick Messija je slavila sa 4:2 u Sevilli, dok je Real uz puno sreće nadmašio Levante u Valenciji (2:1). Posebno je bitno istaći i kako će se isti rivali sastati u novom “El Clasicu”, opet u Madridu za samo tri dana, u prvenstvenom ogledu koji je definitivno jedan od ključnih u raspletu Primere.

Brojke: Osim spomenutog remija, “El Clasico” je odigran i u prvenstvu na Camp Nou, kad je Barcelona pregazila i ponizila vječne rivale sa 5:1! Uz to, Katalonci su slavili sa 3:0 u zadnjoj posjeti Bernabeu u prosincu 2017. godine.

Osim što oba rivala El Clasica imaju fantastične napadačke potencijale, ovo je meč u Madridu u kojem nitko neće kalkulirati: nakon 1:1 u prvom meču polufinala Kupa u Barceloni, i Realu i Kataloncima treba pobjeda kako bi vizirali kartu za završnicu. Stoga očekujemo istinski spektakl i golijadu, a konačni omjer je ionako nemoguće predvidjeti…

 

barca pa koeficijenta.PNG

Link to comment
Share on other sites

Gasperini je priznao da je Kup trenutno najbitniji svima u klubu: 
- U ovom trenutku imamo nekih izostanaka, no vraća nam se Gomez koji je dodatna vrijednost. Pred nama je utakmica koja je odlučujuća za sezonu, s obzirom da su nam se očekivanja povećala nakon eliminacije Juventusa. Kupje najkraći put do Europske lige, no znamo da taj put nije lagan. Između dvije polufinalne utakmice su dva mjeseca prvenstva. Fiorentina je odlična momčad koja se pojačala tijekom siječnja i koja ima veliki entuzijazam, te zanimljive mlade igrače. Imaju iste ciljeve kao i mi, stoga će ovo biti ključno prvo poluvrijeme u kojem nam je bitno postići pogodak na gostovanju. Mi smo malo usporili u prvenstvu, no ovo je drugo natjecanje. Imamo dodatan motiv kako bi odmah reagirali igrajući najbolje što možemo.

Gosti će u Firenci zaigrati u 3-4-2-1 formaciji s Iličićem i Papu Gomezeom iza isturenog napadača Zapate. Gasperini zbog suspenzija ne može računati na stopera Djimsitija i veznjaka Freulera, dok Gosens ima problema s ozljedom. U obrambenu trojku se vraćaju Toloi i Palomino koji su propustili prvenstveni susret s Torinom, a u veznoj bi liniji Pašalić trebao zaigrati na poziciji koju najčešće zauzima Freuler.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use