Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 31.5.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Šibenik - Istra bet365

U nešto siromašnijoj današnjoj ponudi vjerojatno i najzanimljivja utakmica dana igrat će se u Šibeniku gdje će Šibenik, drugoplasiranni u 2.HNL u prvoj utakmici kvalifikacija za 1.HNL ugostiti Istru, pretposljednju momčadi 1.HNL ove sezone. 

Uzvratna utakmica igrat će se u Puli sljedećeg tjedna a u provj utakmici za očekivati je izuzetno defanzivnu postavu Istre kojoj će glavni zadatak biti ne primiti gol. Zbog uloga, očekujem veliki oprez sa obje strane a realno napadačka kvaliteta je daleko ispod defanzivne kod obje momčadi i teško ćemo vidjeti golijadu ovdje.

Oklada na manje od 2,5 golova čini se kao odličan izbor za današnju utakmicu i mislim da je samo neki rani gol u prvih 20ak minuta može ugroziti. 

prije 1 sat, Goksim said:

Šibenik - Istra bet365 online kladionica" rel="">bet365

U nešto siromašnijoj današnjoj ponudi vjerojatno i najzanimljivja utakmica dana igrat će se u Šibeniku gdje će Šibenik, drugoplasiranni u 2.HNL u prvoj utakmici kvalifikacija za 1.HNL ugostiti Istru, pretposljednju momčadi 1.HNL ove sezone. 

Uzvratna utakmica igrat će se u Puli sljedećeg tjedna a u provj utakmici za očekivati je izuzetno defanzivnu postavu Istre kojoj će glavni zadatak biti ne primiti gol. Zbog uloga, očekujem veliki oprez sa obje strane a realno napadačka kvaliteta je daleko ispod defanzivne kod obje momčadi i teško ćemo vidjeti golijadu ovdje.

Oklada na manje od 2,5 golova čini se kao odličan izbor za današnju utakmicu i mislim da je samo neki rani gol u prvih 20ak minuta može ugroziti. 

Slažem se. Pošto dosta pratim naše obje lige, Šibenik i Istra su jako prljave momčadi koje igraju baš agresivno i dobijaju puno žutih kartona. Sjetite se samo izjave Cvitanovića gdje je pozvao igrače da se očiste od kartona, znači danas vrlo vjerojatno slijedi utakmica sa 40+ prekršaja. Najveći problem je što sudi Bebek koji će kao i inače pokušavati odsuditi utakmicu sa što manje kartona ali mislim da to danas nije moguće. U obje naše kladionice granica je 5.5 a koeficijent je 1,70. Da sudi Jović ili Pajač ovo je sure bet ali mislim i ovako da će granica biti premašena.

prije 12 minute, zviz said:

Slažem se. Pošto dosta pratim naše obje lige, Šibenik i Istra su jako prljave momčadi koje igraju baš agresivno i dobijaju puno žutih kartona. Sjetite se samo izjave Cvitanovića gdje je pozvao igrače da se očiste od kartona, znači danas vrlo vjerojatno slijedi utakmica sa 40+ prekršaja. Najveći problem je što sudi Bebek koji će kao i inače pokušavati odsuditi utakmicu sa što manje kartona ali mislim da to danas nije moguće. U obje naše kladionice granica je 5.5 a koeficijent je 1,70. Da sudi Jović ili Pajač ovo je sure bet ali mislim i ovako da će granica biti premašena.

Mislim da bi u ponedjeljak, za uzvratnu utakmicu kada će se sve i riješavati kartoni trebali biti najbolja opcija. Slažem se da ima preduvjeta za kartone i danas ali uzevši sve navedeno, odnosno suca i činjenicu da se radi o prvoj utakmici moja strategija će biti:

danas - under 2,5 golova

ponedjeljak - ovisno o rezultatu danas najvjerojatnije over kartona ;) 

Šibenik želi prvu ligu: Navijači će nas nositi, u Istri je 'nered'

Još je jedno mjesto ostalo 'prazno' u 1. HNL. Za to se bore Šibenik kao drugoplasirani iz 2. HNL i Istra kao pretposljednja momčad prve lige. Sve je spremno, a prolazi bolji iz dvije utakmice

Nakon što su u Varaždinu ispustili i zadnju priliku za ulazak u 1. HNL bez kvalifikacija, pred Šibenčanima je sad borba s Istrom 1961 koja je završila kao pretposljednja momčad elitnog ranga hrvatskog nogometa. Prva utakmica igra se na Šubićevu, a ulaz je besplatan.

- Nadam se da će tribine biti pune te da će biti naš 12. igrač. U protivničkoj je momčadi 'nered', a mi imamo tu dobru atmosferu u svlačionici i mislim da smo svi za jednoga, a jedan za sve. To trebamo prenijeti na teren i pobijediti utakmicu - rekao je stoper Šibenika, Karlo Bilić

U posljednjem prvenstvenom kolu Šibenik je kod kuće remizirao s drugom momčadi Dinama (2-2) te tako završio ligu pet bodova (46) iza prvoplasiranog Varaždina (51). Zadnju je utakmicu Šibenik u 1. HNL igrao 12. svibnja 2012 kad su protiv Lučkog završili utakmicu bez golova (0-0).

- Prošli tjedan sam spominjao fokus i nakon utakmice Dinama pohvalio igrače da smo se uspjeli 'prešaltati'. Pokazao je to i ovaj tjedan - zaboravili smo Varaždin i koncentrirani smo na Istru, osjeća se 'dobra vibra'. Igrači su u iščekivanju utakmice i jedva čekaju da počnemo. Svi očekujemo dobar susret - objasnio je trener Šibenčana Borimir Perković i dodao:

- Rekao bih da smo prikupili dosta materijala i jako dobro proanalizirali Istru. Znamo im prednosti i mane, imaju individualnu kvalitetu i širinu, ali su u ligi pokazali da su ekipa koja se muči s zabijanjem golova, a s druge strane, dosta su ih i primali. No, u svemu je najbitnije kako ćemo se mi postaviti.

Prva utakmica doigravanja na rasporedu je u petak, 31. svibnja, s početkom u 19 sati na Šubićevcu. Uzvrat se igra u ponedjeljak, 3. lipnja, s početkom u 19 sati na stadionu Aldo Drosina u Puli.

Izvor: https://www.24sata.hr/sport/sibenik-zeli-prvu-ligu-navijaci-ce-nas-nositi-u-istri-je-nered-632107

Šibenik - Istra 1X (1.44) bet365

S obzirom da igraju pred domaćom publikom, mislim da Šibenik ne bi trebao izgubiti ovu utakmicu. Ulaznice su kao što se navodi u tekstu iznad potpuno besplatne i vjerujem da će doći veliki broj ljudi da podrži Šibenik. Istra igra zaista loše u posljednje vrijeme, dosta golova primaju i kao što je rekao stoper Šibenika, Karlo Bilić, Istra je u neredu, dok oni imaju dobru atmosferu u svlačionici. Nisu favoriti u ovom ssuretu, ali mislim da će težiti ka što boljem rezultatu pred svojom publikom pred uzvrat u ponedjeljak. Zbog toga očekujem barem minimalnu pobjedu domaćina, ali s obzirom da međusobni omjeri ne idu u korist Šibeniku, odigrat ću dvoznak na Šibenik. Mislim da oni neće izgubiti ovu utakmicu. Sretno!

Screenshot_30.thumb.png.9642432b0e6c405bdad2a1d1644bc02b.png

461152341_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.2c0fcff3e6cbb49e29e95efad1114125.png

(Koeficijenti 31.5. u 13:31 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Bohemians - Finn Harps 1 (1.44) bet365

Finn Harps je kao što sam već i ranije govorio, nadaleko najgora momčad u ovoj ligi. Oni su posljednji na tabeli i imaju 12 bodova manje od sigurne zone, dok su osvojili samo 10 ove sezone. Momčad Finn Harpsa je izgubila od Derry Cityja sa ogromnih 0-4 u posljednjoj utakmici, a prije toga protiv Shamrocka sa 0-3.

Screenshot_32.thumb.png.e4f1b9747eca920b6f7a056479bf6b73.png

Bohemians u međuvremenu posjeduje jedno od prva tri mjesta i njima je ova utakmica must win ako žele ostati na toj trećoj poziciji koja vodi u Europsku ligu. Povrh toga, oni imaju prednost domaćeg terena, što će biti iskorišteno siguran sam. Također, oni prolaze kroz tešku formu i iskoristit će ovu utakmicu kao povratak na pobjedničke staze nakon četiri poraza u posljednjih pet utakmica. Sretno!

Screenshot_31.thumb.png.af3edddbef28040e1efbaaa5478d191e.png

466534285_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.006d8189487fb69df3f61ef91a430dd3.png

(Koeficijenti 31.5. u 14:12 CET) 

prije 2 sati, IzudinB said:

Šibenik želi prvu ligu: Navijači će nas nositi, u Istri je 'nered'

Još je jedno mjesto ostalo 'prazno' u 1. HNL. Za to se bore Šibenik kao drugoplasirani iz 2. HNL i Istra kao pretposljednja momčad prve lige. Sve je spremno, a prolazi bolji iz dvije utakmice

Nakon što su u Varaždinu ispustili i zadnju priliku za ulazak u 1. HNL bez kvalifikacija, pred Šibenčanima je sad borba s Istrom 1961 koja je završila kao pretposljednja momčad elitnog ranga hrvatskog nogometa. Prva utakmica igra se na Šubićevu, a ulaz je besplatan.

- Nadam se da će tribine biti pune te da će biti naš 12. igrač. U protivničkoj je momčadi 'nered', a mi imamo tu dobru atmosferu u svlačionici i mislim da smo svi za jednoga, a jedan za sve. To trebamo prenijeti na teren i pobijediti utakmicu - rekao je stoper Šibenika, Karlo Bilić

U posljednjem prvenstvenom kolu Šibenik je kod kuće remizirao s drugom momčadi Dinama (2-2) te tako završio ligu pet bodova (46) iza prvoplasiranog Varaždina (51). Zadnju je utakmicu Šibenik u 1. HNL igrao 12. svibnja 2012 kad su protiv Lučkog završili utakmicu bez golova (0-0).

- Prošli tjedan sam spominjao fokus i nakon utakmice Dinama pohvalio igrače da smo se uspjeli 'prešaltati'. Pokazao je to i ovaj tjedan - zaboravili smo Varaždin i koncentrirani smo na Istru, osjeća se 'dobra vibra'. Igrači su u iščekivanju utakmice i jedva čekaju da počnemo. Svi očekujemo dobar susret - objasnio je trener Šibenčana Borimir Perković i dodao:

- Rekao bih da smo prikupili dosta materijala i jako dobro proanalizirali Istru. Znamo im prednosti i mane, imaju individualnu kvalitetu i širinu, ali su u ligi pokazali da su ekipa koja se muči s zabijanjem golova, a s druge strane, dosta su ih i primali. No, u svemu je najbitnije kako ćemo se mi postaviti.

Prva utakmica doigravanja na rasporedu je u petak, 31. svibnja, s početkom u 19 sati na Šubićevcu. Uzvrat se igra u ponedjeljak, 3. lipnja, s početkom u 19 sati na stadionu Aldo Drosina u Puli.

Izvor: https://www.24sata.hr/sport/sibenik-zeli-prvu-ligu-navijaci-ce-nas-nositi-u-istri-je-nered-632107

Šibenik - Istra 1X (1.44) bet365 online kladionica" rel="">bet365

S obzirom da igraju pred domaćom publikom, mislim da Šibenik ne bi trebao izgubiti ovu utakmicu. Ulaznice su kao što se navodi u tekstu iznad potpuno besplatne i vjerujem da će doći veliki broj ljudi da podrži Šibenik. Istra igra zaista loše u posljednje vrijeme, dosta golova primaju i kao što je rekao stoper Šibenika, Karlo Bilić, Istra je u neredu, dok oni imaju dobru atmosferu u svlačionici. Nisu favoriti u ovom ssuretu, ali mislim da će težiti ka što boljem rezultatu pred svojom publikom pred uzvrat u ponedjeljak. Zbog toga očekujem barem minimalnu pobjedu domaćina, ali s obzirom da međusobni omjeri ne idu u korist Šibeniku, odigrat ću dvoznak na Šibenik. Mislim da oni neće izgubiti ovu utakmicu. Sretno!

Screenshot_30.thumb.png.9642432b0e6c405bdad2a1d1644bc02b.png

461152341_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.2c0fcff3e6cbb49e29e95efad1114125.png

(Koeficijenti 31.5. u 13:31 CET) 

Malo se bojim kuhinje u ovom dvoboju. Po Sibeniku se vec mjesecima prica da uprava ne zeli prvu ligu jer bi u tom slucaju morali uloziti velike novce koji oni jednostavno nemaju i da je trenutno druga liga vrhunac. Funcuti se nervozni i trenutno si nisu bas dobri sa upravom. Te price su krenuli u trenutku kad je Sibenik pao sa prvog na drugo mjesto ljestvice.

S druge strane, Istra nije dobila licencu za drugu ligu, dakle ukoliko izgube od Sibenika, oni idu u trecu ligu. Bila su dva kruga licenciranja i to je konacna odluka.

Zalgiris - Stumbras | Zalgiris EH -1 (1.83) bet365

Zalgiris je u posljednja tri meča doživio dva poraza i zako izgubio prvo mjesto i sada zaostaju pet bodova. To je vrlo loše za njih, jer su ove sezone doveli veoma dobre igrače i žele titulu. Danas će pred svojim navijačima morati da jure pobjedu jer nemaju više prava na kiks.

U goste im dolazi Stumbras ,ekipa koja ima ime u Litvaniji pa je zato nešto veća kvota na Zalgiris, ali su u velikom padu forme i posljednjih pet utakmica nisu dobili nikog i ta serija se može sada poprilično produžiti. A razlog tome su finansije, jer su dotakli dno i sada više neće moći da igraju domaće utakmice na svom terenu, plate nisu primili tri mjeseca i već ih je napustio Bouchareb i mnogi sada igrači traže ispisnicu da mogu da napuste klub.

Ono što je zaista žalosno jeste da treniraju u parku i to uslovi sada nisu za prvu ligu, a počelo se osjećati i na rezultatima. Ali pošto ova liga zna biti itekako za namještanje utakmica, treba biti oprezan sa ulozima. Sretno!

Screenshot_33.thumb.png.9d169329d05a38b310e75635f1c63946.png

(Koeficijenti 31.5. u 16:00 CET) 

prije sat vremena, zeko1088 said:

Malo se bojim kuhinje u ovom dvoboju. Po Sibeniku se vec mjesecima prica da uprava ne zeli prvu ligu jer bi u tom slucaju morali uloziti velike novce koji oni jednostavno nemaju i da je trenutno druga liga vrhunac. Funcuti se nervozni i trenutno si nisu bas dobri sa upravom. Te price su krenuli u trenutku kad je Sibenik pao sa prvog na drugo mjesto ljestvice.

S druge strane, Istra nije dobila licencu za drugu ligu, dakle ukoliko izgube od Sibenika, oni idu u trecu ligu. Bila su dva kruga licenciranja i to je konacna odluka.

po toj logici treba sve stavit na prolaz istre?

prije 1 sat, zeko1088 said:

Ako Istra izgubi ide u trecu ligu jer nema licencu za drugu ligu* Ako dobi ove kvalifikacije ostaje u prvoj? Kako mogu imat uvjete za prvu, a ne za drugu ligu?

Brondby - Randers // Pobjeda Brondbya bet365 - 1,80

Finalni meč, odnosno meč koji odlučije koja će se ekip aaplasirati u Europa ligu naredne sezone. Ovo je playoff a Brondby je automatski izborio ovo finale jer su završili četvrti dok je Randers završio na osmoj poziciji te su morali proći dva dvomeča da bi stigli dovdje.  Izbacili su Sonderyske i Alborg.

Ipak, Brondby je ovdje favorit, posebno što igraju pred svojim navijačima, kvalitetnija su ekipa a i odmorniji su od Randersa koji su kao što sama rekao odigrali dva teška dvomeča. U prilog im ne ide ni podatak da su  u zadnjih 10 utakmica samo jednom slavili a čak u 12 od zadnjih 15 domaćih utakmica protiv Randersa, Brondby je slavio.

Tako da, kvota od 1,80 je po meni odlična za probati na nekom tiketu, jer iako ima izgledne šanse da prođe, kod Danaca se nikad ne zna.

34r.thumb.jpg.79f73d52d5a5f1b558a07f8a4ded3bcc.jpg

Cordoba - Osasuna // Oba tima daju gol bet365 - 1,72

Cordoba je već ispala iz lige, jer u dvije preostale utakmice ne mogu nadoknaditi zaostatak. Ovo će im biti oproštaj pred domaćim navijačima od druge španske lige. Sa druge strane je odlična Osasuna koja će biti povratnik u La ligu i pitanje je samo da li će sezonu završiti kao šampioni ili kao drugoplasirani.

Tako da, domaćini bez motiva i imperativa dok sa druge strane Osasuna igra za titulu u drugoj španskoj ligi, naaravno ako im to šta znači. Očekujem jednu opušpzeniju varijentu utakmice uz pogodke sa obje stranme ali i također tipujem na pobjedu Osasune.

osas.thumb.jpg.ad3e9ea52044228c129f594083609d98.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Zanimljivi su koef.na golove prvo poluvrijeme.Neka svatko odluci koliko ce uloziti i granicu ali bar dva bi mogla pasti u prvom.Auckland je amaterska momcad ciji igraci imaju stalne poslove i ne vjerujem da nece dobiti bar dva gola u prvom.Ako tko prati,sretno.
    • Peta, finalna, odlucujuca utakmica za titulu prvaka litvanskog kosarkaskog prvenstva izmedju Zalgirisa i Rytasa (prvi deo) Post sam napisao u petak, a ubacio u Topic za subotu, a napisacu i drugi deo gde cu jos jednom pokusati da vas ubedim da svi zajedno idemo sa Zalgirisom, pa makar i pali.Ali, pre analize, najpre da primovisem kosarku, kraljicu svih sportskih igara. Zivela kosarka, najlepsa, najuzbudljivija, najbrza, najzanimljivija i najpametnija sportska igra na svetu. Zivela ova predivna igra u kojoj se trazi vestina da u delicu sekunde donesete pametnu i korisnu odluku. Ziveo sport u kojem je moguce da tri sekunde pre kraja utakmice vodite cetiri poena razlike, imate posed lopte, i ipak izgubite. Ziveo sport koji nikada ne bi mogli igrati Seadi Kolasinci, Tsitsipasi, Zverevi ili razni Balotelli ili Livaje, Kalinici ili Rebici, jer u kosarci nema sta da trazite ako nemate mozga Da ste gledali samo jednu, bilo koju, a kamoli sve cetiri utakmice Finala litvanskog prvenstva izmedju Zalgirisa i Rytasa, mogli ste da vidite kako zivot moze da bude lep, zanimljiv i uzbudljiv, a kladjenje prava pravcata terapija za zdravlje svakog kockara. Litvansko Finale za titulu se igra na tri dobijene, a sta se sve desavalo u ovom Finalu ja ne bih uspeo da vam napisem na manje od deset stranica teksta. Najkrace receno, prvo je Zalgiris u trileru i nakon dva produzetka izgubio kod kuce, pa je onda Rytas izgubio kod kuce, pa onda opet Zalgiris, opet kod kuce, a juce je i Rytas drugi put izgubio kod kuce. Cetiri utakmice i sve cetiri pobede gostiju … cccccc Po svim drustvenim mrezama, platformama, a i na You Tube mozete videti highlightse ili najzanimljivije trenutke jucerasnje utakmice, a ja bih narocito preporucio da pogledate u tih nekoliko minuta atmosferu na tribinama. Napisacu i drugi deo analize za petu, odlucujucu utakmicu, ali za sada, u ovom prvom delu, samo zelim da imate neku predstavu iz kakvih konopaca se izvukao Zalgiris pre dva dana. Ja stvarno odavno nisam video onakav sportski ambijent kao na jucerasnjoj utakmici gde se ceo grad obukao u crveno i dosao u dvoranu da uzivo doceka titulu Rytasa. Kao i na svim prethodnim utakmicama, igraci Rytasa su se bacali na glavu, sutirali sa preko deset metara, i deset puta bacali Zalgirisa medju konopcima. U pravoj ludnici na tribinama, Rytas je vec na samom pocetku druge cetvrtine vodio sa 33:17 a trener Trinchieri je vec u prva tri minuta potrosio svoja dva time-outa, a na pocetku cetvrte cetvrtine, domacini su lagano vodili cetrnaest poena razlike. Sada cu sve da preskocim i da opisem dramu i triler u poslednjih 27 sekundi. Rytas je vodio pola kosa razlike 27 sekundi pre kraja, a Zalgiris je imao posed lopte i 24 sekunde za napad. Napad je isao na najboljeg igraca gostiju Francisca (29 poena, sedam asistencija i pet skokova) koji je promasio 7 sekundi pre kraja, pa su igraci Zalgirisa bili prinudjeni da prave faul. Na sedam sekundi pre kraja domaci su imali pola poena razlike i dva bacanja.  Teorija, a to znaju cak i seoski treneri, kaze da prednost od pola poena, cak i ako ubacite samo jedno bacanje, ne moze da se ispusti. Ako ubacite oba bacanja, sa tri razlike i sedam sekundi do kraja, mozete da radite sta god hocete, da pravite faul, branite napad ili nesto trece, u najmanju ruku imate produzetak. Ako igrac ubaci samo jedno bacanje, svaki seoski trener ce vam reci da odmah pravite faul, protivnik ce imati dva bacanja, a vi produzetak u dzepu i sedam sekundi za napad. A sta se na utakmici dogodilo mozete pogledati na bilo kojoj drustvenoj mrezi, platformi ili You Tube, dovoljno je samo da ukucate Rytas vs Zalgiris. Danas (subota) se igra peta, odlucujuca utakmica u Kaunasu, a ja pozivam sve kolege vec u petak, da idemo svi zajedno sa Zalgirisom po kvoti od 1,35 pa makar i pali. Ako Zalgiris izgubi, to ce znaciti da nije osvojio titulu jer nije bio u stanju nijednom da dobije kod kuce iz tri utakmice, a u celoj sezoni je izgubio samo dva puta ukupno. Meni je samo zao ako niko od kolega sa Foruma nije ispratio ovu finalnu seriju, samo da vidite u kakvim konopcima je bio Zalgiris, kao bokser kada deset puta pada u ringu, i deset puta ne zna da pronadje izlaz iz ringa. Meni deluje da u kosarci postoji, kao u boksu, mogucnost da trener baci peskir u ring i tako spasi svog boksera batina, da bih ja to uradio da sam sedeo na klupi Zalgirisa. A oni sutra imaju mogucnost da se sve zaboravi, a da se samo pamti titula. Kao sto ce se samo pamtiti da je kolega @mesrine na kraju ove sezone bio sedmi u svetoj Poslednjij Sansi, a niko se za deset godina nece secati sta se sve desavalo tokom sezone. Pre nekoliko dana kolega @Marko15 je preporucio da danas (petak) igramo nesto u vezi golova na utakmici Benfica vs Auckland City a ja ne znam sta da igramo posto je over 2,5 gola na toj utakmici kvotiran sa 1,03 ali odigrajte sta god hocete, samo hajde da to sto odigrate svi zajedno vezemo sa jedinicom na Zalgiris po 1,35. Ocekivao sam jedinicu na Zalgiris po 1,18-1,20 tako da je ovih 1,35 sasvim pristojna kvota, a predpostavljam i da ce to padati do sutra. Ja sam jedinicu na Zalgiris vezivao i sa golom svetog Bayerna po kvoti od 1,10 (ukupna kvota 1,48) pa sam jedinicu na Zalgiris vezivao i sa utakmicama prvog kola Serie A koje se igra tek krajem osmog meseca. Neka stoje uplate nekoliko meseci, nista im nece faliti.  
    • Seattle - Atletico 2/2 (2.05) bet365 Nakon poraza na otvaranju turnira, i Seattle Sounders i Atletico Madrid večeras traže prve bodove na Svjetskom klupskom prvenstvu. U okviru drugog kola skupine B, domaćin Seattle suočit će se s europskim velikanom Atleticom, koji unatoč lošem startu u susret ulazi kao izraziti favorit. Momčad Diega Simeonea doživjela je težak poraz (0:4) protiv francuskog prvaka PSG-a. Iako su mogli povesti - Julian Alvarez imao je poništen pogodak, a Alexander Sorloth promašio zicer – Španjolci su na kraju primili čak 11 udaraca u okvir gola i zasluženo izgubili. Upravo zato, Atletico će protiv Seattlea tražiti iskupljenje i vraćanje samopouzdanja. Utakmica protiv predstavnika MLS-a došla je u pravom trenutku za Španjolce koji žele dokazati da poraz protiv Parižana nije pravo mjerilo njihove kvalitete. Američki predstavnik otvorio je natjecanje porazom 1:2 od brazilskog Botafoga. Ipak, druga polovica utakmice donijela je mnogo bolje izdanje Soundersa, koji su dominirali terenom i susret završili s čak 23 udarca prema golu. Iako su pokazali borbenost, Brian Schmetzer i njegova ekipa morat će podići razinu igre kako bi ostali konkurentni protiv protivnika svjetske klase poput Atletica. Soundersi su uoči turnira primili po tri pogotka u dva uzastopna MLS poraza protiv Minnesote i Vancouvera, što dodatno naglašava njihove obrambene probleme. Atletico će to zasigurno pokušati iskoristiti. Sve osim pobjede Atletica Madrid bio bi veliki šok. Očekuje se da će Simeoneova momčad krenuti agresivno od samog početka i osigurati vodstvo već do poluvremena. Preporučena oklada: Atletico vodi na poluvremenu i pobjeđuje na kraju (kvota 2.05). Vrijedi razmotriti i okladu na pogodak Juliana Alvareza u bilo kojem trenutku utakmice (kvota 1.95). Argentinski napadač bio je najbolji strijelac Atletica prošle sezone i iznimno je opasan u završnici. Očekivani sastavi: Seattle Sounders: Frei – A. Roldan, Kim, Ragen, Tolo – Vargas, C. Roldan – Vargas – Ferreira, Rusnak, Kent – Musovski Atletico Madrid: Oblak – Molina, Le Normand, Gimenez, Galan – Simeone, De Paul, Gallagher, Koke – Griezmann, Alvarez (Koeficijenti 19.6. u 16:03 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Finale litvanske kosarkaske lige Znam da smo svi mi, kolege sa Foruma, na odmoru, i da je Forum umro tokom letnjih meseci, ali i ja cu umreti, ako ne napisem nekoliko recenica o litvanskom kosarkaskom Finalu. Za one kolege koji ne prate kosarku, ili imaju manje od dvanaest godina, Zalgiris je u litvanskoj kosarci, ono sto je Bayern u fudbalskoj Bundesligi. Najbolji, najveci i ubedljivo najprivilegovaniji litvanski klub. Za litvanske prilike su odlicno organizovan klub, imaju odlicnu skolu kosarke, imaju sjajan domaci teren i publiku koja razume kosarku, a malo su i pogurani od grada i drzave, ali su svakako zdrav klub. Pa ipak, prosle godine nisu bili prvaci, a u Euroleague su prosli “onako”, mogli su bolje, ali i gore. Sa onakvim rosterom i budzetom, ne osvajanje titule je ravno ne osvajanju titule Bayerna u nemackoj Bundesligi. Zalgiris je lagano priveo kraju regularni deo prvenstva na prvom mestu sa samo dva poraza, dok je drugoplasirani Rytas imao sedam, a treceplasirani Lietkabelis cak sesnaest poraza. I tako su do velikog Finala, ipak dosle dve najbolje ekipe, Zalgiris i proslogodisnji prvak Rytas. Za one kolege koji ne prate kosarku, ili imaju manje od dvanaest godina, to je kao kada bi u Finalu Bundeslige igrali Bayern i Eintracht na tri dobijene, a da Bayern ima utakmicu vise na domacem terenu. I to ne onaj Tuchelov Bayern, vec ovaj ovogodisnji. Pred pocetak Finalne serije, titula Zalgirisa je bila kvotirana izmedju 1,14-1,16 sto je, po meni, potpuno realna kvota, s’obzirom na kvalitet rostera.  I onda je dosla prva utakmica u Kaunasu, prava drama i triler, koju je Rytas dobio nakon dva produzetka u jednom spektaklu od kosarke. Zalgiris u regularnom delu utakmice nijednom nije vodio, dok je Rytas odigrao kao dopingovan. Na preko dvadesetak sekundi do kraja regularnog dela su imali tri poena razlike, pa je Zalgiris ubacio trojku za manje od dve sekunde, da bi Rytas imao sasvim dovoljno vremena da napravi pristojan napad. Nakon neuspesnog napada, odigran je jedan, pa jos jedan produzetak, da bi Rytas sokantno, ali potpuno zasluzeno dobio prvu utakmicu u sred Kaunasa. Samo jos da kazem, da Zalgiris cak i nije igrao  kriminalno, koliko su gosti bili fenomenalni. Ko je pratio Euroleague, tako je slicno igrao Paris u sezoni. Iz aviona se vidi da je u Rytasu sjajna atmosfera unutar tima, lopta odlicno ide, igraci se bacaju na glavu jedni za druge, sutiraju trojke sa deset metara i to ko god misli da treba. Ko ne prati kosarku, Rytas izgleda kao Leverkusen iz prosle sezone, ili Psv ili Liverpool iz ove sezone, prava poezija. A onda je dosla druga utakmica, u Vilniusu, gde je Zalgiris odigrao kao Bayern iz najboljih dana, i dobio, ne bas lako, ali ipak dobio, a samo da kazem da je ta dvojka na Zalgiris bila kvotirana sa 1,33-1,40 jer su kladionice mislile bas kao i ja, da je nemoguce da jedna takva ekipa poput Zalgirisa krene u Finalnu seriju sa 0:2. Tako je Zalgiris izjednacio seriju na 1:1 i seriju ponovo vratio u Kaunas. Jedinica na Zalgiris na toj trecoj utakmici u sred Kaunasa je bila izmedju 1,18-1,20 i naravno da sam divljao sa uplatama na domacina. I ne samo to, divljao sam sa uplatama i da ce Zalgiris uzeti titulu, i to pre, a i tokom Finalne serije. A odmah da kazem i da bi mi ta jedinica bila predlog i za svetu Poslednju Sansu da je jos uvek igramo, a postavio bih je i u Guts-Leonardo Kupu, a da imam sta da rasprodam, verovatno bih i rasprodao svu imovinu. Sta da vam kazem dalje? Zalgiris je i drugu utakmicu u sred Kaunasa izgubio, prvo poluvreme su odigrali kao qurci i gubili sa 31:49 a onda se u drugom poluvremenu vratili uz porodjajne muke, i ipak izgubili 6 poena razlike. Sto se tice Rytasa, sve po starom, bacanje na glavu, protok lopte, trojke sa deset metara … poezija. Danas se igra cetvrta utakmicu u Vilniusu, i ako Rytas dobije, odbranice titulu, a Zalgiris ce i drugu sezonu ostati praznih ruku. To je otprilike, kao kada bi Bayern izgubio titulu od Eintrachta tako sto nijednom ne bi dobio u Munchenu. Danasnja cetvrta utakmica se igra od 17.50 po nasem vremenu, kvote na jedinicu su 2,40 i 1,52 na dvojku, dok je titula Rytasa kvotirana sa 1,85 a titula Zalgirisa sa 1,95 a vi, moje kolege sa Foruma, odigrajte sta hocete. Ako mislite da je moguce da Eintracht tri puta dobije Bayerna, od toga dva puta u sred Munchena, onda je kvota od 2,40 sansa koja se pruza jednom ili nijednom u zivotu. Ako mislite da je nemoguce da onakav Bayern syebe celu sezonu u samo deset dana, onda je mozda bolje da igrate titulu Zalgirisa po 1,95 nego dvojku po 1,52, posto bi stvarno bili seljaci da veceras dobiju u gostima, a onda i treci put uzastopno izgube u Kaunasu. Ja ne znam sta da radim, ali cu sa vama podeliti malo teorije. Veliki Fabio Capello tvrdi da bilo koji trener moze samo da se yebe, ako u timu nema velike igrace. On tvrdi da samo igraci na terenu, a ne treneri, mogu da vam donesu pobede, i da ako u timu imate odlicne igrace, ali budaletine, onda je krivica trenera sto budale nije pretvorio u korisne igrace. Sa druge strane, imate titulu Napolija, koji po kvalitetu nije ni medju prvih sest rostera u Serie A, ali imaju doktora na klupi, pa u ovom slucaju, sa teorijom Fabia Capella mozete samo da obrisete guzu. Cesto se ovih dana vracam na analizu koju sam napisao za Finale Lige Prvaka izmedju Psg-a i Intera. Ta analiza ce me pratiti dok sam ziv, od nje imam prave kosmare u snu. U toj analizi sam prednost dao sistemu, u odnosu na individualni kvalitet, i uopste mi zbog toga nije krivo, vec mi je zao. A na terenu se videlo, bas ono sto kaze Fabio Capello, igraci Psg-a su za tri klase individualni bolji, i da se utakmica igrala sve dok Inter ne povede, utakmica bi i dalje trajala. Klasa je klasa, i sa naknadnom pamecu, sada bi moglo da se kaze, da Interu ne bi pomogli ni Guardiola, Mourinho i Ancelotti zajedno na klupi. Za kraj, ja sam vam potpuno besplatno napisao analizu za ovaj danasnji mec, a vi odlucite sta cete raditi. Zalgiris je za litvanske prilike jak kao Bayern za nemacke, ali Rytasovi igraci se bacaju na glavu, igraju kao Leverkusen prosle godine i sutiraju trojke sa deset metara, iako su tri puta slabiji na papiru. A nije isto ni kladiti se na domacina po 2,40 ili na gosta po 1,52 koji je na ivici provalije. Ako je Fabio Capello u pravu, onda kvalitet Zalgirisa mora kad-tad doci do izrazaja, pa makar i u ovoj horor-utakmici po njih na neprijateljakom terenu. A ako je Conte u pravu, pa ako date sve od sebe i bacate se na glavu, cak i sa osam i po krstenih igraca, onda uopste nije vazno protiv koga igrate.  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use