Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Evo jednog Live listića.

Screenshot_27.jpg

Alaves upravo poveo, Tottenham mi je nekako konkretniji iako se još ništa specijalno nije dogodilo. QPR - Leeds, QPr vodi, tako da mislim da će Leeds postići sljedeći gol. Sretno nam.

Objavljeno
Just now, nidjeveze said:

Odigrano live over 4.5 zutih na Levanteu. Pao je gol, red je da krene neka nervoza i da u narednih 25min sudac posegne za dzepove. 

Nadam se da će sada Cuadra da se razmaše kartonima. Evo trećiii! Ajmooo još dva kartonaaa!

Objavljeno

Uh evo nekako se prezivio Cuadra i njegovo suđenje. Odigrao vise od 5.5 kartona i preznojio se :)

Idemo dalje,danas je dan kad osjecam da kartoni prolaze..pa makar i ovako tesko kao Levante-Alaves :D

od ostalih parova imam kartone na susretu Norwich-Bournemouth i Koln-Wolfsburg

SRETNO SVIMA!!

Objavljeno
Just now, Okocha said:

Uh evo nekako se prezivio Cuadra i njegovo suđenje. Odigrao vise od 5.5 kartona i preznojio se :)

Idemo dalje,danas je dan kad osjecam da kartoni prolaze..pa makar i ovako tesko kao Levante-Alaves :D

od ostalih parova imam kartone na susretu Norwich-Bournemouth i Koln-Wolfsburg

SRETNI SVIMA!!

Sretno kolega! Idemo po neke novce danas i sutra! :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use