Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 25.1.2020. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

prije 12 sati, IzudinB said:

Imamo danas nekoliko odličnih utakmica za kartone, odličan vikend za dobiti neke novce na kladionici. Ovdje imamo jednu zanimljivu utakmicu, timove koji dobijaju skoro pa po 2.5 kartona u prosjeku po utakmici, te odličnog suca koji dijeli po nešto više od šest kartona po utakmici.

Espanyol je ove sezone u ozbiljnim problemima, imaju samo 14 bodova i nalaze se pri dnu tabele. Četiri boda su odaljeni od sigurne zone i njima su očajnički potrebni neki bodovi. Nadaju se da će ovdje popraviti svoju formu i iskupiti se gostima, jer su ove sezone do sada u 10 utakmica na domaćem terenu osvojili samo tri boda, što je i glavni razlog zbog kojeg se nalaze na dnu tabele.

Međutim, tračak nade im je dao remi protiv Barcelone na domaćem terenu, kao i protiv Betisa, tako da mislim da će i ovdje pokušati pružiti veliki nastup za svoje navijače i popraviti tu formu na domaćem terenu, te se vrate u sigurnu zonu. 

Na drugoj strani imamo Bilbao, koji je također u posljednjih pet utakmica ostvario četiri remija i jedan poraz. Četiri remija su došla u posljednje četiri utakmice zaredom. Očekujem jednu zanimljivu utakmicu. Athletic Bilbao se nalazi na osmoj poziciji sa tri boda manje od Getafea, koji se nalazi na petoj poziciji i pet bodova manje od Atletico Madrida i Seville na trećoj i četvrtoj.

Vidimo da su i njima jako potrebni bodovi, međutim, u gostima se i nisu baš nešto proslavili. Očekujem jednu borbu na terenu, uz suca koji voli dijeliti kartone. Za one koji ne žele igrati granicu od 6.00 jer im je možda visoka, ja sam na betbuilderu odigrao da će biti više od 4 kartona uz to da će pasti barem jedan gol na utakmici. Po meni je ovo odličan koeficijent od 1.51, a vrlo izgledna kombinacija.

Screenshot_15.jpg

Sudac i više nego dobar, trebao bi lagano proći ovu granicu, kao što vidimo inače dijeli pet - šest - sedam - devet, pa čak i deset kartona na nekim utakmicama. Očekujem lagan prolaz ove granice, a golova sam siguran da neće izostajati, kao što to nije bio slučaj ni u prethodnih pet međusobnih utakmica. Sretno svima!

Prethodnih pet međusobnih utakmica:

Ath. Bilbao 3-0 Espanyol
Ath. Bilbao 1-1 Espanyol
Espanyol 1-0 Ath. Bilbao
Ath. Bilbao 0-1 Espanyol
Espanyol 1-1 Ath. Bilbao

Screenshot_16.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 25.1. u 1:21 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Već dva kartona u prvom poluvremenu, dok je Athletic Bilbao postigao gol. Znači pola oklade već pogođeno u prvom poluvremenu. Očekujem još barem tri kartona na ovoj utakmici. Espanyol mora potegnuti! Sretno!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use