Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Valuebets

prlito

Recommended Posts

• prlito changed the title to Valuebets

Nakon očajnog starta, jučer plus od 100 unita

Slaven - Hajduk Manje 9.5 kornera 1.59 50 WON 29.50
Vukic - Popko Popko +1,5 seta 2.60 40 LOST -40.00

Kaštela - Mladost Kaštela +2,5 seta 3.08 50 LOST -50.00
Cerundolo - Berrettini Berrettini -4,5 asa 2.33 50 LOST -50.00
Grčka - Njemačka Grčka +12 HT 1.68 50 WON 34.00
Borac - Široki Manje 152,5 1.68 50 WON 34.00
NY Islanders - Montreal Montreal više iskljucenja 1.84 50 WON 42.00
St Louis - Dallas St Louis -1.5 iskljucenja 3.00 50 WON 100.00

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Premiership , 14.9. 15:00 Burnley - Liverpool 2, bet365 1,30 
    • 13.9. / Premier league / West Ham - Tottenham - X2 (1,25) Supersport Mislim da bi ove godine Tottenham mogao biti ugodno iznenađenje. U trenutnku pisanja objave u tri kola osvojili su 6 bodova, dok West Ham u dva kola ima dva uvjerljiva poraza. Očekujem pobjedu Tottenhama, a ovdje igram dvoznak radi sigurnosti.
    • Novi Pazar vs Crvena Zvezda, srpsko lopovsko prvenstvo, najava meca Danas necu nista da predlazem za kladjenje iz ove utakmice, ali moram da je najavim, inace cu umreti. Ova dvojka na Crvenu Zvezdu je do juce u mnogim kladionicama bila kvotirana cak i sa po 1,30 da bi u toku noci pala na realnih 1,20-1,22. Na prvi pogled, ovo je utakmica kao i svaka druga u srpskom lopovskom prvenstvu. Crvena Zvezda igra ovu lopovsku ligu sama sa sobom, imaju cetiri pobede iz cetiri utakmice i gol razliku 16:2, imaju deset puta bolji roster od reprezentacije cele lige, proslu sezonu su osvojili sa 46 bodova vise od danasnjeg protivnika i 27 bodova vise od Partizana. Osim toga, Crvena Zvezda je prosle sezone u celom prvenstvu imala tek jedan poraz, a treba znati i to da u srpskoj ligi neki klubovi su odigrali vec sedam utakmica, a Zvezda samo cetiri, samo iz razloga da bi prosli u grupnu fazu Lige Prvaka, iako imaju roster da bi mogli da igraju srpsko lopovsko prvenstvo i sa trecom postavom. Iako deluje da je ovo utakmica kao i svaka druga, Zvezda ipak ne gostuje bilo kome, i ne ide u bilo koji deo Srbije, vec ide u Novi Pazar, deo Srbije koji se zove Sandzak, a sama ta cinjenica je sasvim dovoljna da u ovoj analizi iz mene izvucem sve ono najgore. Slovenija Mene samo interesuje da li na Forumu ima kolega, a da ne zive u Sloveniji, a da su bili na Bledskom jezeru i da su videli  to savrsenstvo  koje se zove Bled. Pogotovo bih voleo da znam da li na Forumu ima kolega iz Srbije, Hrvatske ili BiH koji su bili na Bledu i videli kako izgleda ta druga planeta u odnosu na ova tri sela. Bled i Bledsko jezero nisu lepi, vec su svake godine sve lepsi i lepsi. Iako je Slovenija puna Bosanaca, Slovenci ipak zive u jednoj od najcistijih drzava na svetu, a razlika izmedju tih Bosanaca i onih koji su dosli u Srbiju ili u Hrvatsku je u tome sto su se oni tamo u Sloveniji morali prilagoditi kulturi zivljenja u takvoj drzavi, a ovi u Hrvatskoj i Srbiji teraju da se vecina prilagodjava njima, manjini. Cak i ako neko sa Foruma ima manje od dvanaest godina, i da nikada nije ni prosao pored skole, uvek bi mogao da kaze koji delovi bivse zajednicke zemlje su u svojoj istoriji bili pod turcima, a koji pod Austro-Ugarskom. Ako posetite Bledsko jezero, ne morate uopste da idete vise u skolu, tamo cete sve nauciti. Na Bledskom jezeru cete nauciti da Slovenija nikada nije ni pripadala Balkanu, ni geografski, ni kulturoloski ni na koji drugi nacin, samo su izgubili sto godina bez veze ziveci sa stokom. U Sloveniji patriotizam znaci da je Slovenija cista i uredjena zemlja, dok u Srbiji i Hrvatskoj patriotizam znaci kada pevate patriotske pesme pred pola miliona ljudi u sred Zagreba ili Beograda, a nema veze sto ste zatrpani smecem. Google i Wikipedia kazu da se Slovenija prva, eeeeeej prva od svih odvojila od zla i to pre 34 godina. Google i Wikipedia takodje kazu da je neverovatnih 97% stanovnika Slovenije glasalo za nezavisnost i odlazak sto dalje od zla zvanog Srbija, Hrvatska i BiH, dok ja kazem da je Slovenija imala tu nesrecu da u svojoj istoriji ima jednu veliku rupetinu od sto godina koja ju je vratila tristotina godina u nazad. Google je zapisao i istorijsku recenicu  koju je izgovorio Milan Kucan te istorijske 1991-ve godine "... danas su dozvoljeni snovi, a sutra je novi dan ..." Za one kolega se Foruma koji ne znaju da citaju, hteo je da kaze, da ziveci zajedno sa Hrvatskom i Srbijom nikada nije bilo dozvoljeno da sanjate, a da sada kada je to dozvoljeno, od sutra vec pocinje da se radi. Kada odete na Bledsko jezero, ucinice vam se da je taj raj na zemlji oduvek postojao. Ali, ne treba zaboraviti da slovenci te istorijske 1991-e godine nisu imali nikakvu podrsku od nikoga, bili su sami na svetu. Nijedna evropska zemlja ih nije podrzala, a jugoslovenska (srpska) vojska ih je podrzala tako sto je krenula u intervenciju. Rat u Sloveniji je usao u istoriju ratovanja jer je trajao svega deset dana, nakon koje se jugoslovenska (srpska) vojska povukla (raspala) sa duplo vise zrtava, a ne treba zaboraviti da je pre toga deset godina trajala propaganda gde je balkanski kasapin Slobodan Milosevic svojim gradjanima, babama i dedama objasnjavao da ce Slovenija umreti od gladi ako se odcepi od zla, jer nece imati sta da jedu, plus sto su se srpski gradjani javno pozivali da ne kupuju slovencake proizvode, i ubedjivali da ce Slovenija da propadne bez Srbije za samo tri meseca Danas ostaje celom svetu da najpre klekne na kolena i da se, ne menjajuci polozaj, izvine slovencima sto su morali da zive sto godina u zlu zvanom Balkan, da se mole za oprostaj sto su samo pedeset, a ne sto godina ispred zla zvanog Srbija, Hrvatska ili BiH. Slovencima se, na kraju, treba izviniti i sto su morali da zive u drzavi sa kojom nista nisu imali zajednicko, i koja je za njih bila obicna tamnica, nesreca i zlo. Novi Pazar, Sandzak, Srbija Da su hrabri, smeli, civilizovani, pametni i ambiciozni slovenci poverovali u srpsku propagandu da ce umreti od gladi ako se odvoje od Srbije, danas bi slovenci jos uvek imali Crvenu Zvezdu, Partizan, vozili bi Yugo, imali bi Dodika i Republiku Sumsku, imali bi Borac iz Banja Luke, imali bi srpsko lopovsko prvenstvo, imali bi Kiksija za selektora, a ulice bi im izgledale ovako   a imali bi i Novi Pazar, Sandzak. Za ovih 34 godina, koliko je Slovenija umirala od gladi bez srpske hrane, Srbija je izgubila jos jedan deo svoje teritorije, Kosovo, iako navijaci na stadionima pevaju da nije tacno, ono sto vidite svojim ocima. Dok su slovenci umirali od gladi bez Srbije, jos jedan deo Srbije je dobio svoju himnu, svoju reprezentaciju, svoj pozivni telefonski broj, svoju valutu, svoje banke, poste i elektro-mrezu, a taj deo se zove Kosovo. Teoretski receno, tim putem bi mogao da krene i deo Srbije zvani Sandzak, za koji, ako ste mazohista i volite da naudite sebi, morate svakako da posetite. To je veoma osetljivo podrucje Srbije gde vecinsko stanovnistvo ne cine srpski gradjani, sa komplikovanim multi-etnickim problemima, i da biste ga razumeli trebalo bi vam deset godina zivota. U svakom slucaju, to nije deo Srbije, gde je Crvena Zvezda najomiljeniji klub na svetu, ali za to se uvek pobrine srpski fudbalski savez. Novi Pazar Iako Crvena Zvezda na kraju svakog lopovskog prvenstva ima preko trideset bodova prednosti, za srpsku propagandu nije pozeljno da Zvezda izgubi i tu jednu, jedinu utakmicu, na tako osetljivom geografskom podrucju, a to je jedini deo Srbije gde, teoretski receno, nije zabranjeno da Zvezda izgubi. Svake godine se srpski lopovski fudbalski savez uvek lepo potrudi da se bas eto pred utakmicu Crvene Zvezde u Novom Pazaru, domaci klub kazni. Ovo je barem stota utakmica za koju ja znam na kojoj ce domacini igrati bez prisustva domacih navijaca kada im dolazi Crvena Zvezda. Sistem je isti kao i pre 34 godine kada je Slovenija odlazila od zla. Lopovi iz srpskog fudbalskog saveza su smislili da kazne domaci klub tako sto ce ostati bez ekstremnih navijaca koji bi mogli svasta da pevaju Psihu u direktnom televizijskom prenosu, za svaki slucaj su kaznili i trenera domacih da ne moze da sedi na klupi, a da bi srpska propaganda to objasnila svojim glasacima, babama i dedama, "kobajagi" na utakmici je dozvoljeno prisustvo zenama i deci. Eeeeeeeej, srpska propaganda je dozvolila zenama u Sandzaku da mogu da prisustvuju utakmici .... dozvolili su zenama da dodju na stadion u sredini gde zena sme da izadje na ulicu samo ako je na lancu ... ccccc   Novi Pazar vs Crvena Zvezda Ako bismo gledali samo sportski deo, i ako bismo se pretvarali da je Srbija u Skandinaviji, a ne na Balkanu, i ako bismo se pretvarali da je Srbija zdrava, a ne najgora zemlja na svetu, ovde bi trebalo da dodje dvojka kao kuca. Novi Pazar je krs od tima, prodali su svog najboljeg igraca Ljajica, igrali su samo dve evropske utakmice, a bolje bi im bilo da nisu, srpski fudbalski savez je ucinio sve sto je mogao, uklonio je trenera domacih i ekstremne navijace, a zene ako hoce mogu da dodju. Po meni, Crvena Zvezda da veceras izvede i svoju nagoru postavu, morala bi lagano da pobedi. Po meni, ovde bi realna kvota trebala da bude izmedju 1,16 i 1,18 ali potpuno razumem kladionice koje su negde isle i do 1,30 pa onda krenule da obaraju kvotu. Zvezda je uzdrmana eliminacijom iz Lige Prvaka, pitanje je kakav je moral najpre kod Predsednika sto je i najvaznije, a zatim i u klubu, tesko je zamisliti da ce Zvezda nakon onakve eliminacije izvesti najjaci sastav, plus idu na neprijateljsku teritoriju u sred Srbije. Nista ne predlazem, iako sam odigrao dvojku na utakmici, ali sam u svakom slucaju hteo da najvim ovaj mec, jer ovakve utakmice iz mene uvek izvlace sve ono najgore. Umesto vas, a da vi ne biste morali, utakmicu cu svakako pogledati, jedva cekam da vidim debelog Arnautovica i njegov entuzijazam sto mora da igra u ovim godinama po srpskim livadama, pa makar i za dva i po miliona eura godisnje, neto.
    • 14.9. | FUDBAL | Milan - Bologna 1X (1.25) Wwin Milan neočekivano loše krenuo u novu sezonu. Poraz na domaćem terenu od novajlija u vidu Cremonesea je bio hladan tuš za Allegria i ekipu, ali evo već sinoć su rutinski savladali Lecce u gostima i mislim da su se kockice koliko-toliko posložile, te da neće dozvoliti 2 uzastopna poraza na San Siru na početku sezone.   
    • Ponuda svakim tjednom izgleda sve bolje! Meni prava kladioničarska sezona kreće sa početkom grupne faze Lige Prvaka budući da je do onda prijelazni period završen te se dosta dobro može dobiti slika o svakoj ekipi.  Za ovu nedjelju za sad samo dva prijedloga od mene:  U nedjelju sa početkom u 15 sati nas u F1 očekuje VN Nizozemske. McLaren je izuzetno dominantan te očekujem Piastrija kao pobjednika za što bet365 daje 1,44 dok bi Nando Norris prema svemu trebao završiti drugi. Očekujem dosadnu utrku uz idealne sunčane vremenske uvdjete u kojoj ćemo vidjeti sličan poredan na kraju kao i na startu.  (Koeficijenti 30.8. u 17:02 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Uz navedeni prijedlog za oko mi ja zapeo i veliki Škotski Old Firm derbi između Rangersa i Celtica koji se igra u 13h. Celtic je daleko jači i glanvi favorit za osvajanje prvenstva međutim igraju u gostima te je početak sezone gdje Rangers ima velika očekivanja. Sviđa mi se oklada na više od 5,5 kartona kod bet365 za što daju 1,83 ili možda još siguranija opcija 2+ kartona kod svake ekipe za što je koeficijent 1,44. Utakmicu sudi Don Robertson. 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use