Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ocijenite StanleyBet kladionicu...  

5 glasova

1. 1. Ocijenite StanleyBet kladionicu...

• 1
      1
    • 2
      0
    • 3
      0
    • 4
      2
    • 5
      2

Recommended Posts

Objavljeno

StanleyBet kladionica spada u one koje ponekad znam posjetiti jer im se tu i tamo zalomi da imau više koeficijente od konkurenicje. Iako je u zadnje vrijeme to slučaj sve češće pozitivna stvar je što na 3 para i više na plačate manipulativne troškove, pa Vam dobitak zna ispasti veći nego u drugim klaidonicama. Također imaju mogućnost izrade sistemskih listića sa ulogom manjim od 1 lipe po kombinaciji, kao i mogučnost igranja istog događaja više puta na listiću (npr. rezultat 1:0 i 2:0)

• 1 month later...
Objavljeno

Stanley Bet nije po mom guštu. Dok sam se kladia samo na balun,bilo je dobro nać 3 para i zaradit više radi tih man.troškova. Ipak,totalno su me razočarali sad kad se kladim više na tenis,jer im je ponuda ajmo majjko. :-\  Tek 2,3 osnovna turnira bez ikakvih opcija,samo na setove se moš kladit..2-0..2-1 i tako to. A tek pravilo kod baluna...ako igraš oba tima daju gol,što je često kood mene..moraš odabat još 2 ili 3 ista takva para sa Oba tima DG.  ??? Ne idem više u njih,a koliko znam još nemaju opciju super tipa ili Bonus Tipa koji možeš kombinirati sa ostalim parovima,ili igrati single. Loše,loše...al za normalnu raju,koja se ne kladi svaki dan na sve i svašta je ipak dobro.

• 2 years later...
  • 4 weeks later...
Objavljeno

Stanleybet je kladionica koju svakodnevno posjecujem.Tamo stalno igram loto po 2 kn i sto mi se najvise svidja je da imaju odlicne koeficijente na prijelaze za razliku od Supersporta ili Germania.Najveca im je mana katastrofa od razrade na tenis koji cesto igram.No,sve u svemu jako dobra ocjena :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use