Jump to content

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Prvaci 2019/2020 (Dugoročno klađenje)

Goksim

Recommended Posts

Očekujem da će ova tema biti poprilično aktivna i interesantna članovima a odmah da napomenem, ovo je tip klađenja sa kojim sam zaradio daleko najviše unazad desetak godina. 

Već dugi niz godina kladim se na prvake te sam veliki fan ovog tipa klađenja. Glavni razlog jest što sa ovakvim okladama imate aktivne listiće cijelu sezonu, neovisno o tome bilo nekih iznenađenja i padova tog dana ili ne. Ono najbitnije, iznenađenja po pitanju prvaka se jako rijetko dešavaju. Dok jedan Bayern, Juventus, Liverpool, PSG, Benfica i drugi favoriti mogu kiksati u 90 minuta uz nešto lošiji dan, grešku u obrani, malo nesreće, isto će se puno teže desiti ako u obzir uzmemo prvenstvo. 

Koeficijent da će favorit dati gol u prvih 10 minuta utakmice je naravno visok jer je vremenski period poprilično mali. Koeficijent na isto u poluvremenu je pak znatno niži jer se radi o 45 minuta igre, dok je koeficijent na istu okladu u cijeloj utakmici često mizeran. Samim ti, faktor sreće je na razini prvestva kje često ima 32-38 kola zanemariv. Vjerojatno da ćemo vidjeti iznenađnje je tim manji što je vremenski period na koji se kladimo duži. 

Znam da mnogi preferiraju klađenje na utakmice koje se igraju tog dana, ali oklade na prvake se stvarno mogu smatrati investicijskim klađenjem te je za isto potrebno strpljenje, međutim to strepljenje se jako često itekako isplati na kraju sezone. Predost ovog tipa klađenja jest i što imate vremena sve staloženo analizirati i pratiti, te imate sasvim dovoljno vremena za reagirati ako nešto ne ide po planu te je određenu okladu potrebno braniti ili napraviti cashout. 

Za sad, evo jedan listić uplaćen pčetkom godine kada se igralo rukomentno prvenstvo i kada situacija sa covidom još nije bila aktualna. Prijelaz je bio valuebet, te tjedne sam o tome dosta i pisao. Bayern je mislim riješio pitanje naslova, trenutno je na to koeficijent 1,02 i po tom koeficijentu ne preporučujemo da se isto igra. Koeficienti na Juventus i Barcelonu su i dalje sasvim pristojni a bet365 je u ponudu za prvake stavio 15ak liga. 

2020-06-05-11_28_08-Unibet---Online-Bett

Sljedeće dane očekujete više prijedloga i mojih razmišljanja oko prvaka u ovoj temi kao i usporedbe koeficijenata na klađenje na prvake. Za sad, evo samo jedne. unibet daje 1,10 da će Arminia Bieliefeld osvojiti Bundesliga II a bet365 za istu okladu daje 1,25. Nekome se ovo može činiti mala razlika, ali kada se ovo upari sa još druga 2-3 prvaka te uloži veći iznos razlika u dobitku je značajna. 

Preporuka je ovakve oklade igrati kod bet365 i unibet kladionice. bet365 obično ima više toga u ponudi a unibet spominjem jer često znaju imati drugačije koeficijente od bet365 pa se mogu uloviti lijepe razlike. 

U ponudi, osim klađenja na prvaka možete naći i duele (npr. hoće li boljeplasirana momčad na kraju sezone bit iManchester United ili Chelsea), tko će završiti u top 2, 4 ili tko će ispasti ili se plasirati u ligu više. 

2020-06-05-11_39_30-bet365---Online-Spor

Pozivam i druge članove da se uključe u ovu diskusiju te podijele svoja razmišljanja i argumentirane prijedloge. Mislim da se jako lako može složiti odličan listić sa koeficijentom 3,00-5,00 pa i većim koji će za manje od dva mjeseca vjerojatno biti dobitan. 

“Bet365
prije 14 sati, jansavc said:

Evo kombinacije mislim da ima sanse... kvota 4 da ce arsenal u top 6 meni previse... borit ce se oni sa unitedom in tottenhamom za 5 i 6 mjesto... arsenal ima kvaliteto da zavrsi u top 6... ukupna kvota 9 valja probat.. sta mislite

...

Juventus i Barcelona mi se sviđaju dok me Arsenala strah. Imaju težak raspored i osim ako ne misliš da će slaviti protiv Cityja možda je bolje pričakati 1-2 kola da se vidi kako će proći. U slučaju da izgube od Cityja, što je najizgledniji scenarij, koeficijent će biti i veći od 4,00 koliko je sad. Koliko vidim nisu izraziti favoriti u niti jednoj od sljedeće 3 utakmice... bet365

2020-06-08-11_19_07-bet365---Online-Spor

prije 20 minute, Goksim said:

Juventus i Barcelona mi se sviđaju dok me Arsenala strah. Imaju težak raspored i osim ako ne misliš da će slaviti protiv Cityja možda je bolje pričakati 1-2 kola da se vidi kako će proći. U slučaju da izgube od Cityja, što je najizgledniji scenarij, koeficijent će biti i veći od 4,00 koliko je sad. Koliko vidim nisu izraziti favoriti u niti jednoj od sljedeće 3 utakmice... bet365 online kladionica" rel="">bet365

2020-06-08-11_19_07-bet365---Online-Spor

Da istina ali prije korone arsenal nije igrao lose arteta malo podigo sve... istina ako izgube kvota raste ali ovo je bonus utakmica pa ako izvuce nesto onda kvota pada:)... pocetak je i mislim da ce bit kika svih ekipa.. hmmm vidit cemo... 

Arsenal po meni isto ima vrlo izgledne šanse da završi šesti, isto kao što i Brighton ima najveće šanse da zajedno sa Aston Villom i Norwichem napusti društvo najboljih zbog teškog rasporeda. Brighton ima 29 bodova, dva više od Aston Ville koja je predzanja i sudeći po rasporedi, jedino mogu računati na bodove protiv Norwicha. Aston Villa također ima paklen raspored, igraju sa Sheffieldom, Chelseajem, Unitedom, Liverpoolom, Evertonom i Arsenalom.

image.thumb.png.5f0f3e4bd8ef193af53996fdec449da4.png

Za najboljeg strijelca bih tipovao na Aubameyanga, zbog sjajne kvote i zbog toga što će igrati sve minute i sve utakmice, jer će Arteta ganjati izlazak u evropu i to šesto mjesto.

image.thumb.png.50241567dd8bdae3c97c5ac4432281fc.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use