Jump to content
 • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

  Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

  Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Rankovi članova


Goksim

Recommended Posts

Kako bi ove godine dodatno unaprijedili kvalitetu foruma, te samim tim druženje na istom, došli smo na ideju proširivanja rankova koje imamo. 

Rankovi su titule koje svaki član foruma ima, ovisno o ukupnom broju objava. Trenutno imamo svega tri bazična ranka: Novi član, Član i Iskusni član te planiramo ovu listu znatno proširiti. 

Za sada su rankovi mogući na temelju broja objava, ali nakon što se ovo implementira razmotrit ćemo i druge tehnološke mogučnosti. 

Ovo su neke od ideja: 

 1. Novi član
 2. Kladioničar početnik
 3. Rekreativni kladioničar
 4. Prosječni kladioničar
 5. Napredni kladioničar
 6. Neprijatelj kladionice
 7. Kralj kladionice
 8. Živi od kladionice

Svaki prijedlog, kako vezan uz kladionicu tako i humorističan je dobrodošao pa molim nastavite niz te slobodno stavite što vam padne na pamet. Od svih prijedloga, na temelju likeova postova napravimo uži izbor ;)

Link to comment
Share on other sites

“Bet365
prije 20 minute, fran said:

Zasto ukupan broj objava?? Neko moze stavit 30 objava i mogu bit prolazni samo 5, a neko stavi 5 objava i prolazne su 4.

Dakle treba gledati kvalitetu, a ne kvantitetu

Apsolutno se slažem @fran, broj objava nije mjerilo kvalitete tekstove te često imamo slučajeve kada netko u jednoj objavi da i obrazloži više prijedloga, a netko drugi pak niti jedan. Očekivao sam ovakav feedback koji je ispravan pa sam zato ranije i napisao: 

prije 49 minute, Goksim said:

Za sada su rankovi mogući na temelju broja objava, ali nakon što se ovo implementira razmotrit ćemo i druge tehnološke mogučnosti. 

Glavni razlog zašto bi sa ovim počeli na temelju broj objava su tehničke limitacije gdje rankovi funckioniraju na temelju broja objava. Nažalost, nemamo prosjecni koeficijent ili postotak pogođenosti niti je isto tako jednostavno mjeriti upravo iz razloga kojeg sam ranije i spomenuo, često se za istu utakmicu napiše više prijedloga, ili u jednoj objavi obradi više utakmica. 

Ipak, za očekivati je da će u većini slučajeva članovi koji imaju veći broj objava i više doprinositi forumu od onih koji imaju 0. Naravno, uvijek će biti iznimaka. Ono što ćemo svakako razmotriti te implementirati što prije su rankovi na temelju "lajkova" članova što sigurno ima veću težinu od broja objava. 

Ipak, odnekud moramo početi pa je prvi korak dobiti inpute aktivnih članova te na temelju njih definirati nazive rankova a nakon implementacije istih ćemo istražiti opcije da sve funkcinira na temelju drugih kriterija nego na samom početku - broja objava. 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
 • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use