Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 22 minute, moneyhunter said:

Gox... što misliš na CSKA... stavio sam post... 

Inaće nisam toliko fan ruske lige i ne pratim ju kao neke druge.

CSKA je definitivno favorit i trebao bi slaviti. Koliko sam vidio, imaju problema sa izostancima ali bore se za naslov a gosti su u katastrofalnoj formi... Možda pobjeda u barem jednom poluvremenu kod bet365 kao sigurnija opcija

Objavljeno
prije 3 minute, Goksim said:

Inaće nisam toliko fan ruske lige i ne pratim ju kao neke druge.

CSKA je definitivno favorit i trebao bi slaviti. Koliko sam vidio, imaju problema sa izostancima ali bore se za naslov a gosti su u katastrofalnoj formi... Možda pobjeda u barem jednom poluvremenu kod bet365 kao sigurnija opcija

Samo jedan bitan izostanak

Objavljeno

Skijanje je danas prošlo ispod očekivanja, dueli koje sam igrao samo 2/4. 

Za sada bez većih iznenađenja, kiks Arsenala drugo je poprilično realno...

Bayern - Dortmund najzanimljivija utakmica tim više jer Leipzig vodi...

Objavljeno
prije 1 minutu, Goksim said:

Skijanje je danas prošlo ispod očekivanja, dueli koje sam igrao samo 2/4. 

Za sada bez većih iznenađenja, kiks Arsenala drugo je poprilično realno...

Bayern - Dortmund najzanimljivija utakmica tim više jer Leipzig vodi...

Uzas dueli u skijanju, ali bit ce bolje ja 0/3

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Drago mi je sto sam neizostavan dio tvojih textova, znaci da me jako cijenis, hvala ti na tome.. 
    • Svakom tko vidi "value" u kvoti od 1.22 na Španjolce triba da se trajno odjavi sa foruma !! Na kraju krajeva novci leze na manjim sportovima, a ne na ovim di se zna ko se na koju nogu diga iz kreveta i ko ga kome pusi ispod stola.
    • Jos samo tri stvari, i onda se vidimo u cetvrtak na nasem Forumu. Jos jednom zelim svim kolegama u Poslednjoj Sansi, da im prodju svi predlozi, cak i Fitozu. Samo u ovom kolu. Predlozio sam igranje protiv “nasih” iz cistog ubedjenja, plus sam svojim ocima video koji su najigraniji parovi trenutno. Predlozio sam ono sto ce verovatno igrati ceo svet. Ali, naravno da to nista ne znaci. U svakom slucaju, ako veceras ne dodje jedinica, bicu svakako na Forumu posle 23.00 casova, pa slobodno pucajte. Sto se tice realnog kladjenja, nadam se da na Forumu ima punoletnih kolega, i da niko nije nateran da igra nesto u sta ne veruje. Sto se tice negativnih emocija, ili zla u danasnjim postovima, stvarno nisam mogao da se iskontrolisem koliko me je Boban iznervirao. Ja da sam predsednik nekog kluba, pa makar bio i seoski, a da imam tu privilegiju da odlucujem kakav bi trebao da bude stadion mog kluba, obisao bih ceo svet, ako treba i na rukama, samo da bude nesto cime ce se ponositi deset generacija iza mene.. Boban kaze da se u svetu grade potpuno isti, dosadni, i stadioni “bez dushe”. Nazvao ih je betonskim generickim konfekcijama. Mislio je na ove sive, dosadne, bezlicne betonske katastrofe   “… mi smo hteli nesto potpuno drugacije, nesto novo, sokantno, drugacije i jedinstveno. U njemu prepoznajemo jedan futuriaticki i novi Maksimir. Ubedjen sam da ce ovo biti fenomenalno zdanje koje ce ulivati strahopostovanje i respekt protivnicima. Svako ima pravo na svoje misljenje, ljudima treba dati vremena, ocekivali su nesto drugacije, na pocetku im moze delovati sirovo i surovo, ali ako treba, projekat moze doziveti korekcije …” Vazno je samo da ga pravi projektni studio iz Milana. (Ovo sam ja dodao u sebi) Dobro Bobane, ako ti tako kazes, i ako je tebi lep novi Dinamov stadion, ko smo svi mi, svih preko 85% koji su se izjasnili da je stadion odvratan. Ako ti kazes da niko ne pravi lepse stadiona od italijana, i da englezi i nemci nemaju pojma, a da jedino ovi iz mlanskog studia znaju sta tade, onda nema problema. Ali ni ja nisam od celika, pa zato i ja imam prava da kazem u postu sta god hocu. Inace samo jos da kazem da je u istrazivanjima od pre nekoliko godina, stadion Empolija i zvanicno proglasen za najruznijim na svetu, i da tu nisu ucestvovali tinejdzeri ili devojcice od dvanaest godina. Svoje glasove su davali arhitekte, projektanti, navijaci, turisti, umetnici, istoricari, tv komentatori, treneri, igraci … i da se kao kriterijumi nisu uzimali samo estetika, vec sto drugih kriterijuma. (Udobnost, funkcionalnost, blizina terena, uklapanje u okolinu, osecaj na tribinama, akustika …) Evo ga pobednik   A ako nam Zvone kaze da Dinamo i grad Zagreb ne mogu da se porede sa Atletico Madridom pa da prave onakve stadione, onda neka nam kaze sta fali ovom Fulhamovom stadionu koji je napravljen pre 130 godina, i koji je zvanicno proglasen za stadion gde protivnicki klubovi najvise vole da igraju kao gostujuci tim.  
    • Pošto je konačni ishod zauzet, odigrat ću u regularnom vremenu.. Utorak  19:45h Košarka, Euroliga  Fenerbahce - Bayern Munchen 1x (1.23) SuperSport 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use