Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije sat vremena, SleepyBear said:

@thescaaar  @Nikod7 Sta mislite sutra Melbourne - CC Mariners - BTTS i over 2.5 po kvoti 2 mi djeluje kao pokloncic

Definitivno.

ne razumijem takvu kvotu. Cak probati u bet builderu manje kornera neku vecu granicu i vise kartona manja granica. 
moze se izvuci lijepa kvota

Objavljeno
prije 2 minute, Nikod7 said:

Definitivno.

ne razumijem takvu kvotu. Cak probati u bet builderu manje kornera neku vecu granicu i vise kartona manja granica. 
moze se izvuci lijepa kvota

Do koliko bi se kornera spustao? 

Objavljeno
prije 15 minute, Nikod7 said:

Gledas li uzivo? Imam preko 2.5 kartona, ima li oštrine i nade za over?

Kriterij suca je uzas a ni rezultat (4:0) ne ide na ruku overu kartona

Moguce jedino zbog frustracija kod Lyona

Objavljeno
prije 4 sati, SleepyBear said:

@thescaaar  @Nikod7 Sta mislite sutra Melbourne - CC Mariners - BTTS i over 2.5 po kvoti 2 mi djeluje kao pokloncic

H2H i zadnjih nekoliko utakmica ukazuju na dosta golova i BTTS, no sa A ligom se nikad ne zna. Ne bi isao na preveliki ulog ipak. Ovo sto @Nikod7 preporucuje mi se isto cini dobro, listic na sterodima koji cu ispratiti :D 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use