Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Najdulji niz  

21 glasova

1. 1. Najdulji niz

• Da
      21
    • Ne
      0

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 15.04.2021 at 12:54

Recommended Posts

Objavljeno

Anadolu Efes - Real Madrid 1, kv 1,35 SS

Inače košarku igram konačni ishod ili dvoznakom, ali ovdje sam poprilično siguran u Efes. Od zadnjeg kola Eurolige Efes je odigrao 1 utakmicu u prvenstvu, a Real čak 3. Efes kvalitetniji i uz Barcelonu glavni favorit za osvojiti Euroligu. Ovogodišnjem Realu ne dajem šanse za naslov. Igra se na 3 dobivene.

Objavljeno

Možemo reći da je Efes dobio pa evo i drugi par danas koji počinje za 5 minuta:

Olimpia Milano - Bayern Munchen 1x, kv 1,4 SS

Ovo je otvorenije, Bayern igra odličnu sezonu, ali vjerovat ću Milanu. Igrali su prije 3 dana derbi u prvenstvu, ali u dobroj su formi. Razbili Bayern u regularnoj sezoni doma.

Objavljeno

nakon 2 dana pauze nadam se da danas nastavljam u istom ritmu od vikenda, ganjam 8. pogodak u nizu dns

zasad samo juve, mozda kasnije ubacim jos nesto

Screenshot_20210421-093607_Chrome.jpg

EDIT:

nasao sam nesto sto mi se uz juve takodjer svidja, pocinje u 19h tako da ce to biti moj prvi par

Screenshot_20210421-163508_Chrome.jpg

Objavljeno

Ja ga nisam igrao. Sve mi prošlo jučer, igrao sam ove male kvote efes, lowen, musseti i sinner i još sam Milano uhvatio u liveu. Skoro sam tu u niz stavio Chelsea kad sam vidio sastav, ali bili su mi sumnjivi pa sam stavio Milano.

Objavljeno

Juventus - Parma 1, kv 1,3 bet365

Ipak samo Juve danas. Mada i oni ne igraju nikako, ali ako ne mogu Parmu dobiti doma... Vraća se Ronaldo, ovi su praktički ispali iz lige.

Objavljeno
prije 7 sati, fic said:

Juventus - Parma 1, kv 1,3 bet365

Ipak samo Juve danas. Mada i oni ne igraju nikako, ali ako ne mogu Parmu dobiti doma... Vraća se Ronaldo, ovi su praktički ispali iz lige.

Pogodak. Na 5 u nizu sam.

W-W-W-W-L-L-W-W-W-L-W-W-W-L-W-W-W-W-W

15-0-4

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use