NordVPN

NordVPN je tvrtka koja je registrirana u Panami i koja pruža svoje VPN proizvode za više od milijun korisnika. Tvrtka se vrlo dobro prodaje, a lako je vidjeti i zašto je to tako. Svijet Kladjenja vam donosi NordVPN download link za windows i android.

Nord VPN nudi 5.400+ servera u 61 zemlji. Dobivate Windows, Mac, iOS, Andorid, Linux i druge aplikacije. A uz podršku za šest istodobnih konekcija, vjerojatno možete koristiti sve svoje uređaje odjednom.

NordVPN

Postoje sve tehničke značajke koje biste očekivali, uključujući podršku za OpenVPN za snažno šifriranje, visoke performanse i DNS zaštitu kako bi vaš identitet bio siguran. Dodaci koji nisu uobičajeni, uključujući dvostruku enkripciju podataka i podršku za dodatnu sigurnost, te zaštitu od zlonamjernih programa i krađe identiteta pomoću tehnologije Nord VPN-a CyberSec. Na ovaj VPN se ne morate registrirati, jer to nije obavezno, međutim, ako to uradite, Nord VPN daje nadprosječno jamstvo da vaše internetske aktivnosti neće biti vidljive nikome.

Ako vas zastraši ovo preopterećenje značajkama ili naletite na neke neočekivane probleme, podrška Nord VPN-a je 24/7 na raspolaganju kako bi vas uputila u pravom smjeru, a kontaktirati ih možete putem e-maila ili live chata. Cijene su poštene, a ako niste sasvim uvjereni da je to VPN za vas, sedmodnevna probna verzija omogućuje vam da sami isprobate uslugu.

NordVPN iskustva

NordVPN iskustva su zaista prilično zadovoljavajuća. Mnogi se pitaju kako NordVPN može biti tako jeftin, jer zaista imaju neke vrhunske stvari. Mi smo odlučili i sami da malo istražimo NordVPN iskustva. Sve to naravno u nadi da vam objasnimo u čemu je prednost u kada koristite Nord VPN.

NordVPN iskustva

Generalno sam zadovoljan sa stavom Nord VPN-a o privatnosti i naporima koje ulaže kako bi zaštitili svoje kupce. Teško je, međutim, ući u bilo kakve podatke o privatnosti bilo kojeg VPN kompanije. Da bi to uradili trebao bi vam pristup šifri i hardveru tvrtke, kao i tehničku stručnost da bi se sve to protumačilo. Međutim, kao i uvijek, vi kao potrošač trebate da se zapitate da li su vaši podaci sigurni.

Za Nord VPN možemo slobodno reći da ste sigurni. Oni rade pod zakonskom jurisdikcijom Paname, gdje ne postoje zakoni koji zahtijevaju da tvrtka daje svoje podratke trećim partijama. Tvrtka kaže kako bi u slučaju poziva na sud, samo odgovorili na sudski nalog ili sudski poziv koji je izdao panamski sud. Također nemaju ni podatke o korisničkoj aktivnosti, tako da ste zaštićeni 100%.

Većina NordVPN iskustva govori kako je Nord VPN mnogo brži nego što je bio prije. Inače su bili na petoj poziciji što se tiče brzine, međutim, sada su na prvom mjestu. Oni su također jedan od onih VPN-ova koji mogu da odblokiraju i Netflix, iPlayer i najbolje stranice za stream. Nord VPN također naplaćuje korisnicima nešto više kada direktno odete na njihovu stranicu, međutim, ovdje kod nas imate link za popust. Ukoliko kliknete na gumb ispod, dobijate popust na NordVPN download.

NordVPN download

NordVPN download link možete pronaći kod nas. Svijet Kladjenja je u saradnji sa Nord VPN-on dobio link za popust za NordVPN download instalaciju koja će vam uštediti 70% vašeg novca. Ova ponuda traje limitirano vrijeme tako da požurite i uzmite svoj NordVPN download link.

Nord vpn download

Ostani siguran na javnom Wifi-u. Koristite društvene mreže, kupujte online i čekirajte svoj bankovni račun na javnoj Wifi mreži. Jednostavnim klikom na NordVPN download link uzmite svoju zaštitu od hakera po najnižoj cijeni. NordVPN download možete uraditi za Windows ili Android. NordVPN download link za android također možete pronaći u nastavku.

Nord VPN review

U ovom Nord VPN review-u ćemo pričati o tome kako je na papiru teško pobijediti VPN uslugu poput Nord VPN-a. Ima veliku i raznoliku kolekciju poslužitelja, impresivan arsenal rijetko viđenih alata, snažne prakse privatnosti i sigurnosti, te pristupačne klijente za svaku glavnu platformu.

Oni ostaju jedan od najboljih VPN-ova na našoj listi za 2020. godinu iz mnogih razloga, uključujući njihov status vodećeg VPN-a u svijetu. Zaista ste na dobrom putu da dobijete jedan vrlo jeftin, a dobar VPN. Bez imalo sumnje. Nord VPN review je jedan od najpopularnijih online. NordVPN iskustva već govore mnogo o tome kakav je ovo VPN.

Nord VPN review

CIJENE I PREDNOSTI

Nord VPN ima jasnu i jednostavnu strukturu cijena sa četiri jednostavna plana. Možete se odlučiti za plaćanje 11.95$ mjesečno sa mjesečnim planom, zatim efektivnih 6.99$ mjesečno (41% popusta) ako plaćate godinu dana unaprijed, a tu je zatim i trogodišnji plan od 2.99$, što će vam uštediti ogroman novac.

NordVPN

Ovo su izvrsne cijene koje odgovaraju većini kvalitetne konkurencije. Nord VPN ne samo da nadmašuje vrhunske VPN-ove kao što je Express VPN, već daju i šansu da možete platiti tri godine unaprijed za samo 2.99$ – što će vas ispasti vrlo jeftino.

Svaki plan je jasno opisan i nema nikakvih tajnih marketinških trikova koje ćete pronaći na internetu. Nema zabluđujuće cijene, nema popusta koji nestaju pri obnavljanju, nema potrebe da se prijavljujete godinama da bi ste dobili ono što su vam obećali.

NordVPN

Pozitivan dojam se nastavio kada smo i sami počeli raditi proces prijave. Nema potrebe da predajete sve svoje osobne podatke, jer Nord VPN želi samo vašu e-mail adresu. Čak su i opcije plaćanja Nord VPN-a bolje od većine, sa podrškom za kartice, PayPal, Bitcoin i druge kripto valute.

APLIKACIJA ZA ANDROID

Aplikacija Nord VPN-a za Android je jedna od najpopularnijih na google storeu. Oni imaju više od pet milijuna preuzimanja i vrlo impresivnu 4.4 ocjenu na Google Play-u. (čak i ExpressVPN ima samo 4.1 ocjenu).

nordvpn download

Iako nikada ne predstavljamo da su ocjene za aplikacije točne, također smo redovito viđali da su VPN aplikacije dobivale ocjene sa jednom zvjezdicom bez ikakvih razloga. To je upravo zbog toga što ih korisnici krive za mnoge druge probleme sa mrežom i internetom. Ocjena od 4.4 je sigurno postignuće.

INSTALIRAJ NORDVPN