TunnelBear

TunnelBear VPN je kupljen od strane sigurnosnog giganta McAfeeja u ožujku 2018. godine i najpoznatiji su po svojoj besplatnoj VPN usluzi. Od Tunnel Beara svakog mjeseca dobivate 500 MB podataka na bilo kojoj širokoj paleti podržanih platformi. Također, ukoliko retweetate njih, dobivate dodatnih 1GB potpuno besplatno! U nastavku također imate besplatni sigurni TunnelBear download link.

TunnelBear VPN nudi i besplatne i plaćene VPN usluge na raznim platformama, sa klijentima za Windows, MacOS, Android i iOS, dodacima za preglednike Opere i Chromea, te uputama dostupnim za konfiguriranje OpenVPN klijenta za Linux.

TunelBear

Windows klijent Tunnel Bear-a otvara se na karti svijeta koju možete koristiti za odabir krajnje točke u zemlji po vašem izboru, dok vam izbornik na vrhu prozora omogućuje da odaberete lokaciju krajnje točke sa popisa i ako želite omogući brzo povezivanje i prekid veze sa VPN-om.

Gumb sa postavkama omogućuje vam da konfigurirate ponašanje klijenta, sa opcijama za korisnike koji žele dodatnu sigurnost, uključujući ‘VigilantBear’, prekidač koji privremeno zaustavlja sav vaš internetski promet ako se isključite iz VPN-a i ‘GhostBear’, eksperimentalnu značajku koja pokušava sakriti činjenicu da uopće koristite šifriranu VPN vezu. Također možete konfigurirati da se TunnelBear automatski aktivira na svim Wi-Fi mrežama koje nisu na pouzdanom popisu.

Sta je TunnelBear VPN ?

Pitate se sta je TunelBear VPN ? TunnelBear VPN je virtualna privatna mreža (VPN) iz Kanade, koja postoji od 2011. godine. To je značajan VPN sa softverom za sve platforme koji zadržava samo minimalne, neinvazivne zapise o povezivanju svojih korisnika. Sta je TunnelBear za nove korisnike? Tunnel Bear VPN softver je idealan za početnike, jer je vrlo jednostavan za korištenje.

TunnelBear VPN

Uz to, ovaj TunnelBear VPN ima dobru politiku zaštite privatnosti koja je ažurna i transparentna. Cijena ovog VPN-a je jeftina (pogotovo ako izdvojite godinu dana), a besplatni plan TunnelBear VPN-a omogućuje svima da isprobaju uslugu u punom kapacitetu.

TunnelBear download

TunnelBear download link je dostupan na gumb ispod svima. Tunnel Bear VPN pruža pristup serverima u 22 zemlje. To omogućava pretplatnicima da se pretvaraju da su na jednoj od tih lokacija kako bi zaobišli geoblokade i lokalno nametnutu cenzuru.

TunnelBear download

Pretplatnici mogu koristiti TunelBear download link za povezivanje sa ostalim uređajima, kao što je stolno računalo, laptop, pametni telefon ili tablet. Jednostavno, sigurno i zgodno. Vrijeme je da stavite medvjeda u svoje računalo i započnete sa zaštitom svoje lokacije i surfanja po internetu. Nude čak i tunnelbear chrome extension

TunnelBear review

U ovom TunnelBear review smo otkrili da je sta je TunnelBear VPN, te njegov nevjerojatan izgled, koji je vrlo jednostavan za korištenje. Ovo je idealna VPN usluga za početnike. Besplatni TunnelBear VPN omogućuje svojim korisnicima da zaista dožive njihovu uslugu.

sta je TunnelBear

TunnelBear review nam također govori o besplatnoj verziji koja je korisna za ljude koji žive u konfliktnim područjima ili na mjestima gdje je prisutna velika cenzura. Omogućit će im pristup informativnim web stranicama i obavljanje drugih zadataka na vrlo siguran način.

CIJENE I PREDNOSTI

Prva i ogromna prednost TunnelBeara je ta što se može besplatno koristiti, kao što smo naveli u pasusu iznad. Besplatni korisnici mogu dobiti dodatnih 1GB mjesečno za ukupno 1.5GB, tweetanjem o TunnelBearu, pod pretpostavkom da imaju javni račun i dovoljno sljedbenika.

Ako vam je potrebno više od toga, TunnelBear full na mjesečnoj pretplati košta 9.99$ ili 59.88$ godišnje, sa godišnjom naknadom koja vas izađe na mjesečnoj bazi po nevjerojatnih 4.99$. Kompanija prihvaća plaćanje u Bitcoinu ako želite dodatni sloj privatnosti.

Tunnel Bear VPN ima eksplicitnu politiku bez prijavljivanja i neovisan je radi sigurnosti, što će uvjeriti dodatnu privatnost. Nigdje se ne morate logovati niti ukucavati razne šifre i emailove, što je velika prednost ako nas pitate.

INSTALIRAJ TUNNELBEAR!