NaslovnicaVijestiAntonio Conte otkrio što je nedostatak njegovog tima u odnosu na Juventus

Antonio Conte otkrio što je nedostatak njegovog tima u odnosu na Juventus

Ekipu Antonija Conte očekuje uzvratna utakmica u osmini finala Lige prvaka protiv Barcelone, nakon što su u prvoj utakmici na Stamford Bridgeu odigrali 1-1.

conte otkrio

Iako je Chelsea poveo u 62. minutu utakmice pogotkom Williana, nešto manje od deset minuta kasnije Lionel Messi poravnao je rezultat na 1-1, i kako se na kraju ispostavilo, postavio konačan rezultat. Uoči revanša protiv Barçe, Antonio Conte i nije pretjerano optimističan.

Trener Chelseaja sigurno je uživao u utakmici između Juventusa i Tottenhama na Wembleyju u kojoj je Juventus prošao u četvrtinu finala Lige prvaka, a svjestan je da će biti veoma teško da i njegov tim napravi sličan podvig.

[su_watch_live_football]

Barça ima povoljniji rezultat, s obzirom da su postigli pogodak na Ostrvu, tako da Bluesi imaju brigu više. Conte dodaje da je iskustvo veoma bitan faktor u ovakvim utakmice, ta da upravo iskustvo nedostaje njegovom timu kako bi bili na razini Juventusa ili Barcelone.

SRAMOTNA OPTUŽBA: Taj čovjek je toliko smrdio da nismo mogli igrati protiv njega!

Kakav profesionalizam: Vidić otkrio kakvu je hranu jeo za Drogbu, a kakvu za Aguera!

 

“Nemojte zaboraviti da Juventus ima dosta igrača sa mnogo iskustva. Mi nemamo iskustvo koje mora da se gradi kroz nekoliko godina. Juventus je na Wembleyju pokazao veliku elastičnost, mnogo su patili, a na kraju su ubili Tottenham na pravi način.”

“Ali, kao što rekoh u tom timu postoji toliko igrača sa tolikim iskustvom igranja finala i osvajanja Lige prvaka. Iskustvo je veoma važno, a Chelsea ga i nema baš jer je mnogo starijih igrača otišlo.”, riječi su talijanskog stručnjaka na klupi Chelseaja koji je dodao da igrači poput Bakayoka i Kristensena tek trebaju da steknu iskustvo.

Podsjetimo, engleski mediji su pisali da će se u Parizu sastati agent Contea i predstavnici Paris Saint-Germaina, tako da postoji solidna mogućnost da se talijanski trener preseli na klupu PSG-a.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!