NaslovnicaVijestiBatistuta odgovorio na pitanje Messi ili Maradona, pohvale na račun Džeke

Batistuta odgovorio na pitanje Messi ili Maradona, pohvale na račun Džeke

Legendarni argentinski nogometaš Gabriel Omar Batistuta rekao da je Diego Maradona najbolji igrač svih vremena i da Lionel Messi, pogotovo kad je karizma u pitanju, ne može da se uspoređuje s njim.

“Za mene je Maradona najbolji nogometaš svih vremena jer je predstavljao Argentinu, ne samo u nogometu, već i u mnogim drugim stvarima. Imao je neuobičajenu karizmu koja nas je dovela do osvajanja Svjetskog prvenstva.

Messi je nema na tom nivou, mada je moguće da tehnički je jači igrač. “, kazao je Batistuta talijanskom Corriere dello Sport.

[su_bonus]

Batistuta je imao priliku igrati s Maradonom, ali ne i sa Messijem, koji ga je skinuo s vrha liste strijelaca u selekciji Argentine. Batistuta je postigao 54 gola u 77 utakmica, dok je Messi za sada postigao 61 gol, ali je 123 utakmica.

Justin Kluivert dobio savjet od oca: “Bolje je da ide tamo, nego u United.”

Nevjerojatno, ali istinito – ovi igrači nikada nisu osvojili trofej!

Tko je kompletniji igrač, Messi ili Ronaldo? Evo što Buffon kaže na to!

[su_live_koeficijenti]

Legendarni talijanski napadač na pitanje novinara govorio je i bosanskohercegovačkom napadaču Edinu Džeki koji ove sezone sjajno igra u dresu Rome.

“Džeko je sjajan igrač i Roma je napravila pravu stvar što ga u siječnju nije prodala u Chelsea.”, uvjeren je Argentinac. Podsjetimo, Roma je imala ponudu od Chelseaja da proda bh. npadača u zimskom prijelaznom roku, ali na kraju od toga nije bilo ništa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!