NaslovnicaVijestiBayern u Bundesligi pronašao novog Tonija Kroosa, ali planove im kvare City...

Bayern u Bundesligi pronašao novog Tonija Kroosa, ali planove im kvare City i Guardiola

Pep Guardiola dobro poznaje njemački nogomet, pa ne čudi što je nastavio pratiti ovu ligu i razvoj igrača u njoj. Nakon izvjesnog vremena, uspio je pronaći igrača koji odgovara njegovom stilu igre za kojeg je zanimanje pokazao i Bayern Munchen.

Dennis Geiger, mladi njemački vezni igrač, ima dvije bogate ponude na stolu. Pored interesa Evertona, zanimanje za ovog mladića pokazali su još Bayern i Manchester Citya pored kojih klub iz Liverpoola nema realne šanse za transfer.

Fascinantne brojke: Otkriveno koliku otpremninu će dobiti Pochettino zbog otkaza u Tottenhamu!

Bavarci su pratili nogometaša, koji u stilu igre nalikuje Joshui Kimmichu i Toni Kroosu, u ligaškoj utakmici s Hoffenheimom, na kojoj je Geiger igrao vrlo dobro. Geiger je dobio pohvale i od njemačkog selektora Joachima Lowa, koji je za sada prepustio ovog igrača treneru mlade njemačke reprezentacije.

Ali ukoliko razvoj igrača bude išao u pravom smjeru, Geiger bi se u budućnosti mogao naći u Elfu. I naravno u bilo kojem većem klubu. Hoffenheim ima s njim potpisan ugovor do 2022. godine a postavlja se pitanje da li će Bayern prepustiti još jednog dragulja drugim klubovima nakon što su u zadnjih nekoliko godina propustili dovesti Sane ili De Bruynea, koji su nastupali u Bundesligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!