NaslovnicaVijestiCity kao Barca? Guardiola nije oduševljen, evo šta misli o tome

City kao Barca? Guardiola nije oduševljen, evo šta misli o tome

City kao Barca? Mnogi porede Barcelonu Pepa Guardiole sa današnjim Cityjem, a evo šta španjolski stručnjak misli o tome.

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola rekao je uoči uzvratne utakmice osmine finala sa Baselom da su usporedbe “Građana” s njegovim bivšim klubom Barcelonom neumjesne.

City ove sezone igra sjajno, nedavno je osvojio prvi trofej u sezoni (Liga kup), na putu je da osvoji i Premier ligu, a u Ligi prvaka je praktički je već osigurao plasman u četvrtfinale.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Iz tog razloga mnogi su skloni poređenju Manchester Cityja s Barcelonom, koja je pod vođstvom Guardiole važila za jednu od najboljih momčadi u nogometnoj povijesti.

Uzalud vam trud naftaši – ponovno ste zapeli u osmini finala!

ZVANIČNO: Poznat razlog smrti kapitena Fiorentine Davide Astorija!

“Ne možemo se uspoređivati. Oni imaju nogometaše koji su u prošlosti osvojili dosta toga. Mi smo nula, većina nas u Cityju. Poređenje sa Barcom ne bi bilo dobro”, rekao je Guardiola i dodao:

“Barcelona je dominirala u prošlom desetljeću, svake godine je osvojila neki trofej, a mi smo tek prošli tjedan uzeli prvi. Da bismo joj prišli moramo da osvajamo trofeje u dugom vremenskom razdoblju”.

Španjolski je stručnjak dodao da je svjestan činjenice da je njegov tim blizu naslova u Premier ligi, ali ipak zahtijeva oprez.

“Moramo biti mirni. Matematički smo blizu osvajanja Premier lige, neću da budem dvoličan i kažem kako još ništa nije gotovo. Ali, još nije završeno. Čeka nas uzbudljiv finiš sezone, počevši od četvrtfinala Lige prvaka”, zaključio je Guardiola.

Uzvrat između Citjya i Basela igra se u srijedu od 20.45. U prvom duelu u Švicarskoj, engleski klub je slavio rezultatom 4:0.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!